-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz Luissimo #11199 üzenetére
A "két hülye" kissé sematikus. A "korosodó, jellegtelen, szerencsétlen balfasz" (Bryan Cranston), ill. az "irritáló, hisztis, takony picsa" (Aaron Paul) pontosabb.
Egyébként végignéztem a (BB) sorozatot. A szereplőgárda végtelenül unszimpatikus volt (rühelltem őket), szemben a másikkal (BCS), ahol viszont telitalálat volt minden egyes karakter.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Luissimo
veterán
válasz Pro Koryak #11195 üzenetére
Megtudod, hogy a kèt hülye bénázásából hogyan lesz a tanárúr a környék legnagyobb drogbàrója, pedig sokan meg akarjàk szivatni.
Adj neki esèlyt, alakul majd az, hidd el.
-
abrtom87
tag
Elkezdtem a BB-et, nekem is ugyanez a véleményem, két idióta bénázása. A Peaky Blinderstöl is falra mászok többek között. Squid Game, Games of Thrones-t is kikapcsoltam 2 rész után. Ezek a nagy hype sorozatok nem jönnek be.
Amik tetszettek:
Star Trek minden
Dexter
Mare of Easttown
The Wire
Oz
The Shield
Euphoria
True Detective S1
Fargo S1-S2
Stranger Things
The Boys
X-Files (az új is)
Severance
Californication
Prison Break
Érdekes módon ebbe nagyon is beleillne a Breaking Bad, de valahogy nagyon nem jön be. Annak idején amikor ment, nekifutottam többször de akkor is dobtam, ez van. -
Pro Koryak
addikt
Pl. az Én mindent beismerek c. doku film is fent van, amitől a Henry: Portrait of a Serial Killer c. film teljesen értelmét veszti.
-
Pro Koryak
addikt
válasz Luissimo #11189 üzenetére
Hát ja, nekem ez kevés. Lehet annyira nagy volt a hype mindenhol, teljesen másra számítottam, nem két hülye bénázására. Ráadásul senki nem szimpi benne - talán Skyler, hogy kíváncsi legyek mi történik vele a köv. pillanatban. Profin meg van csinálva de ennyi.
Még nekiállok párszor, de eddig valóban szenvedés.Amik bejöttek:
Már írtam pár hsz-el korábban ill. bírom a valóban megtörtént események doku sorozatait, sorozatgyilkosok/gyilkosok. Na azok valóban kemények. -
Joshi
titán
válasz Pro Koryak #11188 üzenetére
"Nekem eddig a BB = 2 szerencsétlen balfa..kodása."
Ezzel még nem is lenne baj, de azt már nem szeretem (és ezért nem vagyok sorozat fan), hogy hosszú ideig nem történik semmi. Csordogál a történés, egyszerűen nekem ez túl lassú. Egyébként nekem átjön a feeling, azzal nincs gond. Illetve nagyom bírom Bob Odenkirket. -
lemmy9
őstag
-
Roland8622
aktív tag
A Breaking Bead-et még nem fejeztem be, de annyit elmondhatok, hogy nagyon sok olyan jelenet van, ami emlékezetes maradt. Az egyik ilyen után pl. a csengőhangom lett ebből a számból egy rész (1:33-tól. ) Aki látta szerintem vágja.
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ne hagyd abba, adj időt neki, hogy a karakterek és a sztori felépüljön.
És igen, először BB utána BCS.
A BCS nem akciósorozat, de amikor akció van, az nagyon profin ki van dolgozva. Pl 5 évad 8 rész, amikor elakarják lopni tőle a 7 millió dollárt.
A párbeszédek, a kartellek háborúja, Saul ügyeskedései, a felesége profizmusa és a színészi játék, ahogy ezt előadják, egyszerűen magasan az egyik legjobb ebben a sorozatban. -
Luissimo
veterán
Nemvagy a cèlközönsèg rèsze, vanmèg nèhànymilliárd tàrsad, teljesen normális.
Nemkell eröltetni.
Engedd elMikjöttek be neked eddig?
@ebayer,
Nemcsak a netflixre fokuszaltam.
Assszem van egy amerikai remakehe a Hidnak.[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz Luissimo #11186 üzenetére
"Forditott sorrendben kell nézni, előbb a Bb, aztán a BCS"
Ja, ezt írtam, miután "Sas vader" ajánlotta/mondta.
Most lepörgetve a BB 1.é 3 részét, számomra ez továbbra sem üti meg a szintet illetve nem az én műfajom. Nekem eddig a BB = 2 szerencsétlen balfa..kodása.#11183 l.skywalker
az tiszta, csak nem vagyunk egyformák. Nektek a BB + BCS bejött, nekem eddig valóban kínzás. Még adok neki pár részt, hátha alakul.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Pro Koryak #11182 üzenetére
Forditott sorrendben kell nézni, előbb a Bb, aztán a BCS, hogy tudd, ki kicsoda és miért olyan.
A két legnagyobb sorozat, a legjobb 10-böl.
Futottak még:
-Peaky Blinders,
-Gomorra,
-Boadwalk Empire,
-Sons of Anarchy
-Narcos,
-Ozark
-Outlandet,
-Man in the High Castle
-Bansheestb
Nem sorrend akart lenni, csupán szemelvény, tallozás,
-Broen
-BloodLine.........
-
ScomComputer
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Pro Koryak #11182 üzenetére
ööö... de ez miért kínzás? Egy video streaming topikban jellemzően nem azok vagyunk akik utálnak sorozatokat nézni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pro Koryak #11180 üzenetére
A saját véleményem az, hogy ahhoz, hogy a SAUL "üssön" meg kell nézni a Breaking Bad-et.
Anélkül elkezdeni egyszerűen nincs értelme, függetlenül attól, hogy az előzményeket dolgozza fel.[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
Na elkezdtem én is az itteni nagy hype miatt a Better Call Saul-t. 1.é 3.rész, eddig az egyszer nézhető kategória, de semmiképpen nem jó vagy éppen kiváló, remélem ettől jobb lesz.
Most láttam, fent van a When they see us minisorozat, megtörtént, valós események alapján. Nagyon durva téma, nagyon szomorú végkifejlettel, meg az egész sorozat szívszaggató! Komolyan. Nálam a legjobbak között szerepel, sajnos.
Lehet megnézem itt is még egyszer, bár évek óta előttem vannak a képek, a szereplők, a történet...[ Szerkesztve ]
-
ebayer
tag
válasz F-ECT$ #11173 üzenetére
Eddig sem volt túl olcsó, még itt UK-ban sem (13.99 font), de most erősen gondolkodom azon, hogy egy időre szüneteltetem, főleg, hogy már van Disney+-om, ami £7.99 egy hónapra (sokkal barátibb ár). Egyébként sem nézek meg napi 1-2 résznél többet, a gyereknek meg sokkal jobb tartalmak vannak a D+-on. Van még Amazon Prime előfizetésem is, de az főleg vásárlás miatt (ingyenes, 1-2 napon belüli kiszállítás, kedvezmények stb.), illetve teniszt szoktam nézni rajta, meg néha adnak Premier League meccseket (akár 4K-ban is).
Csak pont most jön a Stranger Things, amit nagyon várok és még azt is kettébontották.30z.Samu
Igen, 4k. -
LendvaiFeri1
addikt
-
abrtom87
tag
Sziasztok. A Better Call Saul-t lehet nézni, érteni a Breaking Bad nélkül? Annak nem tudok nekiállni, ezt az Escobaros, drogkartelles témát nem szeretem.
-
ebayer
tag
Az Egyesült Királyságban emeli az árakat a Netflix. Ma ezt a szép üzenetet kaptam tőlük:
"Reméljük, hogy élvezed a Netflix szolgáltatást! Módosítjuk árainkat, hogy még több remek szórakozást tudjunk neked kínálni. Havi előfizetési díjad 15,99 GBP összegre változik a következő napon: 2022. május 30.
Ez a módosítás lehetővé teszi számunkra, hogy előfizetéseddel még több értéket kínálhassunk neked - filmeket, amelyek örömmel töltenek el, megindítanak vagy csak szebbé teszik a napodat."
Szóval így próbálják bemagyarázni az embereknek, hogy végül is csak az ő érdekükben emelnek árat, véletlenül sem a bevételkiesés miatt. -
pn4hvq
senior tag
Ha még nem volt: az Ozark új epizódjai nézhetők.
-
Floyd80
addikt
Koreai sorozatokat néz valaki?
Filmből a Parazita még fent van, Squid game-et gondolom sokan látták, mi utána még három sorozatot néztünk:
Nyugalom tengere: szerintem nagyon jól sikerült.
A Nyugalom tengere - kritika (hetediksor.hu)Másképp gondolkozók: szappanopera szerű és nagyon kell figyelni, de profi munka.
Másképp gondolkozók, első évad, sorozatkritika | teletv.huÚt a pokol felé: erre nehéz mit mondani, sokaknak tetszett, nálam inkább közelít a gagyi felé, de az uv fényben tündöklő live streamer fickótól behaltam.
Telex: A pokolba vezető út brutális agyabugyálással van kikövezve"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
válasz 30z.Samu #11158 üzenetére
Pedig nem írtam cselekményt, ennyit bármelyik előzetesből meg lehet tudni, hogy évadról-évadra hangsúlyosabbak lettek a Breaking Bad elemek.
De ha ez is spoiler, akkor elnézést. Most nézed meg egyben?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz ScomComputer #11160 üzenetére
Én is, a kedvenc karakterem volt. hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
ScomComputer
veterán
válasz LendvaiFeri1 #11159 üzenetére
Én sajnálom,hogy kiesett..az FC3-ba is nagyon jó volt... [link]
-
-
Floyd80
addikt
Saulhoz: nagyon elvitték ezt a sorozatot ebbe a kartell irányba, az első pár évadban próbálták amennyire lehet függetleníti attól az univerzumtól, de most már teljesen ellepte, kiszorította Sault. Nekem a zugügyvéd ironikus kis ügyei jobban bejöttek, mint ahova fejlődött a sorozat, de még mindig nézhető persze.
----
Ezeket ajánlom nagy ívben elkerülni: Oxygen, IO, a Hold árnyékában, Madarak a dobozban, Válassz vagy meghalsz, utóbbi egyik legszarabb film amit valaha láttam.-----
sorozatok Európából: Páros küldetés, Family business"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
sbai
tag
válasz LendvaiFeri1 #11151 üzenetére
Kinn a BCS 603 felirattal.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz ScomComputer #11150 üzenetére
Akkor nem frissítem félóránként, köszi!
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
ScomComputer
veterán
válasz LendvaiFeri1 #11149 üzenetére
Hétfő..AMC....kedd NeFlix UK...péntek netflix HU..eddig így volt..
-
beteg
őstag
Hello!
Ti hogy oldjátok meg, hogy derítitek ki, hogy előző nap melyik filmen aludtatok el?
A Nézd továbban nincsenek, mert hogy végig mentek.
Előzmények meg nincs.
Rajtam kívül mindenki emlékszik az előző napi film címére?Mber_19953
-
Roland8622
aktív tag
válasz l.skywalker #11139 üzenetére
Én így néztem meg a Homeland-et, a Home Before Dark-ot, a Narcos-t, a Game of Thrones-t (na jó, ott a 8.évadot hetente, de előtte semmit nem láttam belőle és a 7 évadot ledaráltam). Sok sorozat van a listámon + heti szinten olvasom a Sorozatjunkie oldalát
--------
A másik dolog, úgy nagy általánosságban már nincs meg a türelem bennem sem, hogy hétről hétre várjam az új részeket (anno pl. a Prison Break / Lost / Hereos huu). Ezért is jó ha több sorozat - esetleg- több évada is ott van a listán, mert mire végzek az egyikkel, jön a következő olyan sorozat ami felkeltette az érdeklődésemet. És így tuti nem fogy ki a készlet. Ha meg vélelen leveszik a kínálatból, akkor sem esek pánikbaHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
lemmy9
őstag
A Better Call Saul utólsó része után a Netflix 1 napra rá, leveszi műsorról.
Szerintem!
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #11139 üzenetére
Azt nem bírnám ki. Ez akkor jó, hogy ha utólag akadok rá egy sorozatra és akkor le tudom darálni.
Barátok Köztnél kellett volna várnia röpke 20 évet, ha egyszerre akarja ledarálni.Sic Parvis Magna
-
zseko
veterán
válasz freeknight #11133 üzenetére
Ami jó, tetszik és érdekel, azt szívesebben nézem egyben. A tölteléksorozatoknál, amiket csak azért nézek hogy menjen valami a háttérben és ne legyen csend, nekem is megfelel a heti egy-két rész
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nálam biztosan megmarad, mert a "Saul" sorozatot ( 4 évad) legalább ötször néztem meg, az 5-ik évadot meg megszámolni sem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
sokan azt csinálják hogy megvárják míg kijön a teljes évad és akkor darálják le
-
freeknight
őstag
válasz toompa #11132 üzenetére
Igen, csak utána kéne nézni, mielőtt írogatna az ember (ráadásul nem is az első hsz már ebben a témában). A Snowpiercer is ugyanígy hetente jött, ugyanezen okokból. Örüljünk, hogy legalább így hetiben látható, mintha egyáltalán nem lenne elérhető.
Egyébként ez az egyben elérhető az egész évad elég ritka, szerintem már csak a netflix, meg talán a hulu csinálja még, és nem is biztos, hogy jó döntés. Kijön egy frankó új sorozat, az ember ledarálja 2-3 nap alatt, aztán el is felejtődik, néznéd a következő sorozatot, ugyanolyan jó minőségben. Egyszerűen nincs az a tartalomgyártó, aki 2-3 naponta, vagy hetente tudná szállítani az újabbnál újabb, szuper minőségű sorozatokat. Így hetiben meg tovább köztudatban marad.
Amit én személyesen is észrevettem, egyben darálva közel sem maradnak meg annyira az emlékezetemben a sorozatok, ledarálom és el is felejtem. Hetiben meg van min agyalni, van mire várni hónapokon keresztül. Persze, nyilván az is egy jó dolog, hogy nem kell abbahagyni egy cliffangernél, hanem egyből tudod tolni a következő adagot, szóval összetett kérdés ez. Én sokáig a darálás mellett voltam, de mostanában újra kezdem értékelni a heti megjelenést.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gondoltam az éjjel nekiállok "Saul"-nak - és tényleg nem tudtam, mert nem olvastam utána, hogy csak két rész kerül fel -,szóval, ezek nem normálisok lettek. A netflix előnye mindig az volt, hogy a teljes sorozat elérhető volt, de most, hogy csak két részt tudtam megnézni, mert a következőkre várni kell, teljesen kiakadtam erre a szarevő bandára.
Évek óta fizetek(m) nekik a legdrágább csomagot, lényegében úgy, hogy szinte nem is nagyon nézzük (már), de most lemondom és akkor fizetek elő,. amikor a teljes évad fent lesz. És ezt feedback-ben is elküldöm nekik.
Nem tetszenek az ilyen genyó húzások, és most enyhén fejeztem ki magam... -
zseko
veterán
válasz toompa #11129 üzenetére
Pedig az nekem is nagyon bejött, imdb pontszámtól függetlenül. És szintén a képi világa volt az, ami miatt ezt megnéztem volna nagyvásznon.
De ha az első rész nem tetszett, akkor valóban felesleges lett volna megnézni a többit, ott már nem volt meg annyira ugyanaz a hangulat. Ettől függetlenül azért tetszettek.HR24.hu
-
toompa
őstag
válasz Pro Koryak #11128 üzenetére
Az első részt becsülettel végigszenvedtem. Nekem nagyon gyenge volt. Van ilyen.
Nem büntettem magam a többi résszel. Asszonnyal néztem, neki sem tetszett. Elkaszáltuk. -
newmoonlight
senior tag
Köszi mindenkinek!
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
toompa
őstag
válasz newmoonlight #11124 üzenetére
Anno virágboltból néztem. De nem tetszett és nem is folytattam.
De rákerestem, magyarul én sem találom a Netflixen. -
fant0mi
őstag
válasz newmoonlight #11124 üzenetére
A netflixet állítsd angolra.
-
newmoonlight
senior tag
válasz toompa #11122 üzenetére
Az 1. részt én nem találom sem az angol, sem a magyar címmel.
-
zseko
veterán
válasz newmoonlight #11121 üzenetére
A magyar címe: A láthatatlan őrző.
Úgy látom ahhoz nincsen magyar felirat, ezért nem jelenhet meg nálad, én az angol felületet használom. Angolul néztem volna meg? Nem emlékszem rá.
Nem teljes a nyelvtudásom ugyan, de szoktam angolul, az ismeretlen szavakat kikeresve nézni filmet vagy sorozatot. Az is lehet hogy külső feliratot tettem alá, mivel pc-n filmezek (pont emiatt, itt megtehetem).De a legelső rész a legjobb, és kicsit érthetőbb tőle a többi rész.
HR24.hu
-
toompa
őstag
válasz newmoonlight #11119 üzenetére
1. Invisible Guardian (A láthatatlan őr)
2. The legacy of the bones
3. Offering to the storm[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
Azt a 2. résznek írja a Netflix.
(A trilógiából én csak két részt látok. A csontok örökségét és az Áldozat a viharnak címűt.)
Ennek egyébként mi a magyar címe?[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
-
newmoonlight
senior tag
Villámkérdés. A Baztan-trilógiának melyik az első része?
-
newmoonlight
senior tag
válasz Pro Koryak #11117 üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
válasz newmoonlight #11110 üzenetére
Ez kimaradt az ajánlásból:
Bitter daisies!
Vezércsel
Bodyguard
Amit magad mögött hagysz
The fall (Gillian Anderson végre nem a béna ufo ügynök)
Borgen(politikai) -
gulupeti
senior tag
válasz Adama123 #11108 üzenetére
Nem is állítottam ilyet, hogy az, vagy igen?
Az meg, hogy, hogy van az amcsiknál, miért kellene, hogy nekem itt számítson valamit is?
Szimplán megszoktam és jól esett az, ha kedvem tartotta, akkor egy jóféle sorozatból meg tudtam nézni 2-3 részt is egyszerre. Szerintem ez így tré, továbbra is tartom. Inkább várok, velem nem szúrnak ki. -
radi8tor
MODERÁTOR
Hú kellett ez nekem?!
Ha rákeresünk valamire amit már láttunk Netflixen kívül nem dobja ki a kereső. Pedig a film címe helyes.
Leszedtem ezt a Netflix codes appot, hátha azzal jobb lesz az élet.Van valahol elérhető lista az összes filmről? Vagy ez titok?
⭐ Stella
-
Pro Koryak
addikt
válasz newmoonlight #11107 üzenetére
Trailer alapján senki nem szimpi benne, sőt. Majd belenézek hátha, bár amcsi sorozatokból nagyon kevés jött eddig be, kb. a Mindhunter, Unbelievable, When they see us.
-
newmoonlight
senior tag
-
Floyd80
addikt
válasz newmoonlight #11103 üzenetére
Afrer Life ha már szóba került, a svéd Hétköznapi szorongások minisorozat szintén nagyon jó.
Nekem a Norsemen (A norheimi vikingek) all time legjobbak között van, nincs olyan rész amibe beletekernék és ne szakadnék a röhögéstől.
Svéd, dán, izlandi, finn stb. bűnügyi sorozatok is sok van a Netflixen, nekem bejöttek, pl. ifjú Wallander , Valhalla gyilkosságok, Gesztenyeember, Holtszél, a német Dark (Sötétség).
US sorozat: A tettes Bill Pullmannal.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
newmoonlight
senior tag
válasz Pro Koryak #11106 üzenetére
Az After Life a legeslegeslegjobb. Többször is nézhető, ami (nálam) tényleg ritkaság.
-
Pro Koryak
addikt
válasz newmoonlight #11103 üzenetére
Outlander: az 1-2. évad valóban kib/szott igényes, a gael nyelvű részeket + skót angolt meg egyenesen élvezet hallgatni.
Most kb. ezek ugrottak be. Ja, még az Arcane + van egy rakás távol-keleti film, anime + sorozat(nem a Squid game!), azokat még el sem kezdtem, csak bedobáltam a listámba.
After life-ot nem néztem. -
zseko
veterán
válasz Pro Koryak #11102 üzenetére
Kettőt emelnék ki ezek közül, az egyik a The Baztan trilogy, ami valóban nagyon jó, bár az első része a legjobb belőlük. Van felirat hozzájuk emlékeim szerint.
A másik a Valhalla gyilkosságok, ez is igen ütős volt nekem is.
Sőt, csak hozzátennék még egy erős harmadikat, nem tudom kihagyni, a Gesztenyeembert.Láttam többet is a listából, és van ami be is van jelölve mint megnézendő ezek közül.
És valóban, csak eredeti nyelven!
HR24.hu
-
Chris0321
addikt
Hello.
Én személy szerint jobban szeretem ha hetente jön ki új rész, mert ha egyben adják ki akkor ledarálom és utána ülök és nézem, hogy ennek gyorsan vége lett, most mit csináljak? -
newmoonlight
senior tag
válasz Pro Koryak #11102 üzenetére
Köszi, megkukkantom őket. (Az Outlandert szerintem is ellaposították. Kár érte, mert érdekes a témaválasztás, és netflixes mércével mérve nagyon igényes.)
Az After Life-ot kihagytad.“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Pro Koryak
addikt
válasz newmoonlight #11096 üzenetére
Pár, amik nekem bejöttek:
The Baztan trilogy(lehet nincs magyar felirat ), Lost girls, Aftermath, The Invisible Guest, Anklaget, The trip ....
Sorozat:
Bordertown, Deadwind, Fallet, Young Wallander, The innocent, Toy boy, The trial, Gesztenyeember, Valhalla gyilkosságok, Rejtély a hegyekben, Mindhunter, Unbelievable, Anxious people, 13 parancsolat, Outlander(~1-3. évad kb., utána már unalmassá válik) ....Nem árt őket eredeti nyelven nézni!
-
Zimerion
csendes tag
válasz l.skywalker #11095 üzenetére
Én köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest