-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
tag
válasz Bondix #13075 üzenetére
Xiaomi Mi TV Stick 4K hangereje lett volt véve azt írta a tv hangereje rögzítve de maga a Stick hangerőt nem tudtam állítani nem is tudtam h lehet de negyeden volt
Kellett egy reset és tudtam állítani és most uhhh..
Tehát sorry user error volt nem a netflix vagy más hibája. -
Bondix
tag
válasz Pro Koryak #13071 üzenetére
TrollBalint
Nincs lekeverve másik 5.1 re tuti másik film szépen szól direkt azért vettem 5.1 konvertert a tv és a hangfal közé h ne kamu 5.1 legyen.
Vagy a netflix keverte le arra írod az lehet tuti.
Ilyen decoder van és ddig szépen ment és megy is másik film pár van aminél ez előfordul.Nincs magyar felirat én is ezen csodálkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz Pro Koryak #13069 üzenetére
2.0 magyar van hozzá pont az nem jó míg az angol 5.1 az jó
Én is nézném eredeti angol de nincs magyar felirat 😂
No midegy ez iyen ezekszerint így jártam marad h telefonról küldöm a tv-re és akkor jó. Kibirom ezt az egy sorozatot csak érdekelt ki lehet a baja.[ Szerkesztve ]
-
-
Bondix
tag
Van egy sorozat a címe "Az újonc"
Minek van de már több filmnél is észre vettem de ennél nagyon gáz, hogy olyan halk, hogy szinte teljes hangerőn van a házimozi és akkor is kb suttogás majdnem a film hangja hangja.
Itt a magyar szinkor ami ilyen
Ha angol 5.1 teszem az normális.
S nem a házimozi a hibás mert másik film jó és próbáltam úgyis, hogy a tv hangszórón szóljon és ugyan ez van akkor is.
S telefonon is megneztem app-ba ott viszont jó a hang.
Van amelyik ilyen rossz minőségbe van fent a netflixen ezekszerint?[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
A profil az egy háztartáson belül (ugyan azon internet elérés) továbbra is él!
Ehhez nem nyúlnak hozzá.
A vendég profil az meg +990 ft / fő az lesz egy másik háztartás logikusan másik internet eltéréssel.Én így értelmezem.
Nekem van 3 profil most
Abból egyet párommal ketten használunk két külön helyen.
Viszont én tegnap megerősítettem a háztartási regisztrációm mert a tv app feldobta amikor be szerettem volna lépni a netflix-be ez okes is.
Aztán át mentem páromhoz ahol simán beléptem nem kérdezett semmit 😂De amúgy van egy olyan is ha másik helyen tartózkodsz ott simán be tudsz lépni ugyan abba a profilba csak havi egyszer kell rá frissíteni h tényleg te vagy az.
Erre valaki?
Mert így akkor Párom és En tudjuk nézni simán egy profil.
Másik kettő meg ha majd jelzi a netflix h zavarja akkor az vendég profil lesz 2x990 ft -ért.Vagy mennyi idő van erre míg tiltanak vagy bármi?
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
De lehet 4
3 fiók van ami 3 címen de abból egy fiók plusz egy cím.
Ha cím alapján megy akkor 4 lesz.
Mondjuk olcsóbb mintha 3-4 előfizetes lenne.
Én azt tartom gáznak, hogy minek nem lehet igazolni h pl egy család az h a külön címen is de egy előfizetes.Ha pl valaki haverjanak ossza meg az okes legyen +1000ft és az még meg is éri neki akkor azaz a havernak.
-
Bondix
tag
No akkor én nem értem ezt a jelszó megosztás es vendégfiok dolgot az én esetembe hogyan lehet majd:
Adott egy legmagasabb csomag.
Azon belül van 3 fiók (Saját/Apám/Lányom)A bejelentkezés ugye az en email és jelszóm mindegyiknél csak mindenki a saját fiókját nézi más lakásba/címen.
Azaz: Saját egy címen Apám másik címen Lányom másik címen és a Saját egy másik címen amikor páromnal vagyok pluszba. Tehat 4cimen van jelenlegAkkor én ezt hogyan tudom megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Csak nálam lett halkabb a netflix filmek hangja?
Semmit nem állítottam de jóval halkabb lett...
A Disney is ilyen jó ideje de azt olvastam valahol h a gyerekek miatt van.
Az HBO meg teljesen tökéletes, tudom ott több az 5.1 és...
De a Netflix kb 2 hete mintha...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest