-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz Pro Koryak #12799 üzenetére
Oh... én azt hittem, ha magyarra állítom, mindent látok, ami kapott magyar feliratot / hangot.
zseko: lehet külső feliratot is tenni Netflix alá? (tv-n nézem a Netflixet)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Pro Koryak
addikt
válasz TrollBalint #12797 üzenetére
Állítsd át angol nyelvre! Sokkal több találatot ad, amihez van akár magyar felirat is, sokat magyarra állítva nem dobna fel.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz TrollBalint #12793 üzenetére
Számít a felület nyelve, csak a második és harmadik rész kapott magyar feliratot, az első rész csak angol, így csak az angol felület alól érthető el. Én angol felülettel használom - már csak megszokásból is - és külső feliratot raktam alá, úgy néztem meg. Tavaly vagy tavalyelőtt néztem őket.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
TrollBalint
addikt
válasz Pro Koryak #12794 üzenetére
Fura, mert még akkor kikerestem a címét neten és úgy sem dobta fel nekem a kereső Mondjuk én magyar nyelven használom, nem tudom ez számít-e. De akkor a héten / hétvégén rákeresek feltétlen
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Debilon
addikt
válasz Pro Koryak #12795 üzenetére
😁 akkor jó
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Pro Koryak
addikt
válasz Debilon #12792 üzenetére
Nálam sem, ezek szerint lekerült, pedig baromi jó szerintem!
Újra is akartam nézni valamikor...#12793 TrollBalint
már korábban is fent voltak az 1-3 rész, ha jól rémlik már tavaly is.
Ezek is nagyon jó filmek, kis thrilleres beütéssel, nemhiába spanyol. -
TrollBalint
addikt
Baztan? Ha jól emlékszem ez az, aminek a 3. részét elmentettem, mert leírás alapján tetszett, viszont nem akarta megnézni, hanem előbb a 1-2-t, viszont az 1. részt nem találtam fent. Mondjuk nyáron kerestem rá utoljára. Azóta felkerült ezek szerint mindhárom rész?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Debilon
addikt
válasz Pro Koryak #12784 üzenetére
ez az overdose milyen címen található meg? mert így nem dob semmit ha rákeresek
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
zseko
veterán
válasz modflow #12789 üzenetére
Így gondolom. Meglátszik az IMDb pontszámon is De mint írtam, ez erősen szubjektív, ami meg nekem kegyetlen jó, azt szerintem meg te nem tartanád sokra. Például a Baztan trilogy első része, vagy a Gesztenyeember, hogy mondjak is valamit.
De persze érhet akár meglepetés is, ha megnézném, ha nagy ritkán is, de volt már így. Ám szinte mindig bejön az első benyomás.
De még egyszer hangsúlyozom, ez az én ízlésemről szól, az első hsz-em is arról szól, nem pedig a film értékéről. Hiszen neked tetszett.Na nem mintha az IMDb pontozását annyira nagyra tartanám, tetszett például alig 5.5-öt elérő film is, míg a 8.4-es Avengers: Endgame számomra olyan szinten kritikán aluli szemét, hogy soha többet nem vagyok hajlandó megnézni.
HR24.hu
-
modflow
veterán
-
prannk
őstag
Üdv. Premium előfizetesnel a 2db vendégfelhasználó az ip címre megy? Vagy eszközre?
Mert 990 ft vendégfelhasználó vagyok és sokszor kidobál hogy frissitsem az eszközt meg megerősítő email.. -
modflow
veterán
válasz pn4hvq #12783 üzenetére
Szerintem ez nagyon emberfüggő, nekem a Sehol 9/10.
A The Swimmers-t nem ismerem, elolvastam azt a két mondatot, amit netflix ír, hát abból azt jósolom látatlanba, hogy jaj nagyon menni akarok olimpiára, kitartó vagyok, azért is eljutok megnyerem, esetleg 2., de erkölcsi győzelem és kb. szokásos sablon.A Sehol szerintem nem ilyen, nem mondom nincs benne logikátlan dolog, de nekem nagyon bejött.
A Nincs aki megmentsen is ilyen kb. 1 szereplős film, az is rohadt jó film! -
Pro Koryak
addikt
válasz pn4hvq #12783 üzenetére
Nekem a The Swimmers jobban bejött, ha már sodródunk a nyílt vízen, bár ezt még nem láttam...
Ami nekem még kellemes csalódás:
Bronx
Overdose
Neten nem kapott kiemelkedő pontszámokat, de pontosan azt hozzák, ami várható egy modern francia akció/krimitől. Senki sem szuperhős, nincs mindenkit lazán kisujjból elintézünk és hasonlók. Sokkal inkább a realitások talaján marad, ami külön örvendetes.Pl. Lost Bullet-nél sokkal-sokkal komolyabbak, jobbak. Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Aki akar jó filmet látni, az nézze meg a SEHOL -t.
Kegyetlen jó film!!! -
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Sex Education recap-jét szerettem volna megnézni a S4E1 előtt, de sikerült elnyomnom. A recap-et nem látom a sorozatnál a trailers & more alatt. Hogy tudnám elővarázsolni? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
modflow
veterán
Ha készítek ma egy alprofilt, akkor hogy lesz a fizetés?
E hónapra kifizettem a 4490-et, de még van a hónapból pár nap ugye. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem akarok dicsekedni, de van 3 házam is magyarba, egy Pécsen, kettő Bólyban.
Ez a k...ott netfilx meg folyamatosan mindig rákérdez a Bólyi házakban, hogy akarom-e frissíteni a háztartást, aztán mikor visszaérek Pécsre, ezt újból megteszi Pécsen is, ami k...va idegesítő, de ez még ok, mert jön az email és rányomok és kész.
Viszont Bólyban a sebesség max 0.540 (nem elírás) tehát még 1M sincs! Nemhogy 18 felett jönne. A kép rosszabb, mint a VHS korszakban az agyonmásolt videókazettáknál.A többi stream Prime, Apple tv simán jön 4k-ban. DolbyVision, Dolby Atmos, ami kell. Az átlag netsebesség Bólyban, 100-180M között szokott lenni.
És most a kérdés...
Szerintetek elképzelehető, hogy a Netflix direkt lassítja és arra akar rávenni, hogy vendégként adjam hozzá, mert ezt is folyamtosan írja? -
fledtamas
tag
válasz Sanyi.mTs #12769 üzenetére
Esküszöm nem értem.Tehát ha simán csak profil átvitelt próbálom, akkor egy teljesen új accountot akkar létreholzni alap-standard vagy prémium lehetőségekkel.
Ha megvásárolok egy vendégfelhasználó "profilt" arra meg nem engedi átvinni mert ebben csak egy profil lehet. -
fledtamas
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Haveromat meghívtam vendégfelhasználóként, majd a nálam meglévő profilját szeretnénk átvinni ebbe.
Azt írja hogy vendégfelhasználónál nem lehet egynél több profilod.
Hogy tudok átvinni egy már meglévő profilt vendégfelhasználónak? -
forras2
őstag
válasz Chris0321 #12765 üzenetére
Hát, először azt hittem, hogy előre ittunk a medve bőrére, mert reggel megint kaptam 1 ilyen üzenetet... Furcsáltam is, és akkor nézem, a Paypalra vissza került a pénzem. Nem is értem, hogy lehet ez, hogy levonja a pénzt, utána meg vissza tolja a számlámra. De nem is foglalkoztam vele, mert hogy továbbra is tudtam nézni. Minden bekapcsoláskor feldobta az ablakot, hogy fel van függesztve a felhasználóm, de nyomtam neki 1 továbbot, és ugyan úgy tudtam nézni mindent...
De aztán most nem rég kaptam ezt az üzit, viszont ez nem a paypal számláról ment, hanem rendesen a hozzárendelt számláról.
Nem tudom mi volt a gond, igazából a megoldást sem tudom, hogy mitől oldódott meg, de mostmár minden a régiben elvileg.
Köszönöm a segítséget -
Chris0321
addikt
válasz forras2 #12763 üzenetére
Az jó. Örülök, hogy tudtam segíteni.
Úgy tudom valamiért a bank akadályozza a fizetést, legalábbis valami ilyesmit írtak így nem lepődnék meg ha ezentúl a mostani módon tudnál csak fizetni. Én rákérdeznék a banknál, hogy mégis mi volt ez, akkor előre tudsz készülni a fizetésre ha nem megy kártyával. -
Iceman83
tag
Sziasztok!
Itthon regisztrálok előfizetést és hozzá csinálok vendégfiókot.
Fő fiókot itthon nézem.
A vendégfiókot lehet Ausztriába nézi? -
forras2
őstag
Szevasztok!
Találkoztatok már olyan hibával, hogy nem tudjátok kifizetni a netflix előfizetést?
Nem vonta le automatikusan az összeget. Próbálom most direktbe fizetni, akár PayPallal, akár utalással, egyszerűen nem tudom kifizetni, mindig ezt dobja be, a fiókom felfüggesztve nincs, tudom használni, de minden belépésnél bedobja, hogy nincs jóváírva a befizetésem!
Mi lehet erre a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
válasz fausto #12753 üzenetére
Bárki elindíthatta akár tévedésből is az appot egy telefonon a családban és ezt ők már a szolgáltatás újraindításaként értelmezték. De ahogy leírtad, valóban korrekt ügyintézés, csak plusz utánajárás volt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
fausto
addikt
válasz pn4hvq #12751 üzenetére
Valóban nem törli.
A sztorim: lemondtam elsején az előfizetésemet, 09.05-tel (számlaciklus vége) meg is szűnt.
Majd tegnap levonták újra a havidíjat és még egy mail-t is küldtek, hogy köszöntenek újra
Chat-en beszéltem a support, szerintük valamelyik eszközömről indította valaki újra az előfizetést, ami furcsa volna, mert pont otthon voltam, a család a disney+t nézte én meg a kertben voltam.
A support korrekt volt, jelszó változtatás, kilőttük az összes eszközt, törölte az előfizetést és indított refund-ot.
De nem akarok mégegyszer ezzel szívni, jó volna vagy törölni a kártya adatokat vagy az egész profilt -
fausto
addikt
Sziasztok,
Lemondtam az előfizetésem, hogy tudom törölni a bankkártya adatokat a profilomból?
Köszi előre is! -
janaman01
addikt
Sziasztok. Lehetséges az hogy a legolcsóbb csomagban pl egy film nem szinkronos, még a drágább csomagban ugyanaz a film pedig szinkronos?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Vicarious1
aktív tag
Sziasztok, azoktól szeretnék véleményt kérni, akik házimozi rendszeren (nem sztereo, vagy soundbar) nézték eddig a Netflix közepes csomagját és amióta van a Netflix 3D sound módja a Prémium csomag részeként, és váltottak is rá, hangban van- e bármi változás, javulás az 5.1 hangsávú filmeknél is? Észrevehető- e bármi? (A hivatalos info szerint csak a sztereo rendszereken 2.0 sávnál hallható a térhatás.)
-
l.skywalker
Topikgazda
Felkerült a Ballers (HBO saját gyártás) a Netflix-re. Szó volt róla, hogy jönni fognak HBO-s címek, de nem gondoltam volna, hogy pl. a Ballers is itt lesz egyszer
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Mrdevil
addikt
válasz parandroid #12743 üzenetére
Borzasztó gyenge muzsika. Semmi....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
parandroid
félisten
válasz modflow #12740 üzenetére
Pont tegnap néztük meg a filmet, csak most esett le, hogy erről van szó. Helyenként nekem is feltűnt, hogy szemetes a kép, de nem volt vészes. Mindenesetre az biztos, hogy méltatlan a standard 4k minőséghez. Nem tudom, mivel vették fel, vagy kódolták. Még egyszer megnézni nem fogom, az is biztos. Egyszer elment, de jó nem volt…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Pro Koryak
addikt
válasz modflow #12737 üzenetére
De, ocsmány! Nézz meg egy sötét jelenetet + nézd meg YT-on a trailert aztán a filmet. Köszönőviszonyban sincs a kettő képminősége.
Nálam is dettó, mint azbestnél. Ennyire túltolt grain-t még nem láttam.#12740 modflow
gyors mozgásnál sem láthatnál ekkora pacákat pl. a nő arcán. Kb olyan a kép, mint a 90-es évek napilapjaiban a fényképek.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz modflow #12739 üzenetére
11:50 nél például... de ahogy írtam, jelenetenként változik, pár másodpercenként más és köiben össze-vissza rángatják folyamatosan a kamerát, az általad betett 13:37 időpontban pont megint nem annyria durva, ahogy a szemesnél sem volt az.
De teljesen midegy is, ha nem a tévé keni el, akkor lehet más az idegrendszered. Van ismerősöm, aki az sem látja, hogy ha másodpercenként bevillan egy tizedmásodpercnyi fekete képkocka (nem viccelek).
Pécén néztem a netflix appal. Itt nincs bekapcsolva semmijen képjavítás, az tuti.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz modflow #12737 üzenetére
olyan hát, ha nem látod a graint, akkor valami nagyon durva elmosó és utóélesítő effekt lehet bekapcsolva a tévén. A zajosság meg jelenetenként változó.
Fullhd felbontással zajos, kocsonyás paca és néha egész normális kép között változik jelenetenként. A zaj megőríti a tömörítést. 4k-ban sem lehet túl jó, mert csak eszi a sávszélességet és közben ocsmányítja a képet - max a tévé megpróbálja kitalálni maxra tolt rajzfilm effekttel, meg ai-val hogy valójában mit akart ábrázolni a kép.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz Pro Koryak #12736 üzenetére
-
-
modflow
veterán
válasz Pro Koryak #12734 üzenetére
Én is megnéztem, szerintem meg jó a kép.
Vagyis mint bármelyik másik, olyan ez is. -
azbest
félisten
válasz ferenck #12726 üzenetére
túltolt film grain-nek tűnik. A fullhd előfizetéssel a tömörítés kiveszi a javát, cserébe paca az egész. 4k mellett gondolom szépen megjelenik a zaj rajta. A rendező egy idióta, aki nem tudja, hogy digitális továbbítással mi lesz a műzajból.
The fake grain added to the digital image varies wildly from scene to scene, at times looking like digital fizz one minute, a decent interpretation of film grain the next. [link]
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ferenck #12730 üzenetére
Szar minőségű volt a film. Megesik. Én is találkoztam már ilyennel. Nem oled, de 4k, bosszantó tud lenni, amikor tök szemetes a kép. Bár engem jobban idegesít, amikor az eredeti hangot / feliratot lefelejtik. Hallássérült vagyok, de a szinkront utálom (meg azt sem értem rendesen a hallásprobléma miatt), szóval eredeti nyelven szoktam nézni mindent, angol felirattal. Bosszantó, amikor fellkerül egy amúgy érdekes film, és csak német szinkronos hang van rajta, vagy eredeti hang ugyan, de csak német felirat. (Német régióban vagyok, nyilván.)
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz alratar #12724 üzenetére
Nem. Sőt, elvileg nyaraláskor is a profilod régiója szerinti tartalmat látod. Ez pont a nyaralók miatt van így kitalálva. Okos az algoritmus, csak akkor jelent, ha egyidejűleg, és rendszeresen van több helyről belépés a profilba.
p
-
parandroid
félisten
válasz ferenck #12726 üzenetére
Nem minden film egyenletes minőségű. Meg nem is mind 4k, van sok, ami fHD, és abból is vannak durván szarok. Próbáld ki egy másik filmmel, lehetőleg valami új, saját gyártású netflixessel.
p
-
aktív tag
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Ha elmegyek nyaralni és belépek a fiokomba, lehet belőle valami problémám?
A mostani 'jelszó megosztásos" mizéria miatt kérdezem.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Frod
addikt
válasz gorgocska #12718 üzenetére
Tippre eltérő régiós terítés volt, mert bár van ahol tényleg elérhető 07.28-tól, itthon nem ez a helyzet.
Ezzel szemben ahogy a többiek írják a Netflix mellett a D+ -on is van nálunk belőle, így bizonytalan hol köt ki.Do you see the white shadow?
-
gorgocska
tag
sziasztok a lányom le rágja a husomat nem tudtok valamit erről a filmről
Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm
(Ladybug & Cat Noir: Awakening) mert a Netflix irta hogy julius 28 lesz de azóta semmi,tud valaki hogy várható valamikor .kösziTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Megnézné nekem valaki légyszíves, hogy a Mark Cavendish: Sosem elég dokumentumfilm, szinkronosan is elérhető e a Netflix-en?
Köszi.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HUTCHDB #12710 üzenetére
Ez inkább egy szlogen arra vonatkozóan, hogy be tudsz jelentkezni háztartáshoz kötött (TV, PC, konzol, etc.) és mobileszközökön is (mobil, tablet, stb.) - nem azt jelenti, hogy más személyek tudják folyamatosan használni más helyszínen ugyanazzal az előfizetéssel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #12709 üzenetére
Basic csomagnál nincs lehetőség kiegészítő tagot az előfizetéshez adni
Standard csomagnál 1 kiegészítő tag köthető hozzá
Premium előfizetésnél pedig 2 kiegészítő felhasználó csatolható az előfizetéshezTehát az ő esetében is min. kell 1 Standard és 1 Premium csomag
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz HUTCHDB #12710 üzenetére
Te bármikor, bárhol nézheted. Amit korlátozni próbálnak, az az, hogy több ip címről, illetve ezzel egyidejűleg eszközazonosítóval egyidejűleg többen jelentkeznek be egy profilra. Tipikus jelszómegosztás szituáció.
Nyilván rohadt nehéz ezeket megbízhatóan szűrni, mert mit kezdesz azzal, aki hétközben máshol van, mint hétvégén, és közben útközben is használja a szolgáltatást? Vannak erre mindenféle okos algoritmusaik, amik nézik az eszközazonosítót, a beálljtott felhazsnálókat, meg hogy melyik mikor, hol jelentkezik be, azért vannak egyértelmű esetek, amit tudnak szűrni. Saját példa: 5 user van nálam beállítva, nejemmel, meg a kisebbik lányommal gyakorlatilag mindig egy címről jelentkezünk be, 2-3-4 különböző eszközről (PC, xbox netflix kliens, vagy a tv-s app), nagyobbik lányom külön él, saját lakásban, és ő is az én előfizetésemet használja, neki, és a férjének is van saját felhasználói profil beállítva. Ezt nyilván kiszűrték, kaptam a diplomatikus felszólítást, hogy több háztartást is észleltek, melegen ajánlják, hogy fizessek elő +5 euróért a megosztós csomagra. Megtettem, mert amúgy valahol jogos, sőt, ilyen felárért még szerinem fair is, azóta nyugi van.
p
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kmarci25 #12707 üzenetére
A netflix oldalon a következő tájékoztató van:
Itt arról tájékoztatnak, hogyha van egy előfizetésem, azt bárhol bármilyen eszközön nézhetem.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
parandroid
félisten
válasz kmarci25 #12707 üzenetére
What? Proxy nélkül nem tudok ránézni a magyar netflix-re, de úgy tudom, ott is elérhető a kiegészítő előfizetés, amikor némi extra díjért másik háztartást is belevehetsz a saját előfizetésedbe. Nálunk (DE) ez 5 EUR felár háztartásonként.
p
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek már megérteni a NETFLIX előfizetés mikéntjét.
Milyen csomaggal lehet lefedni azt az igényt, hogy 4 különböző helyszínen lévő lakásban összesen 6 db eszközön szeretnénk nézni a Netflixet?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Csak egy kis témábavágó:
Én most júniusra fizettem elő, és csak egy hónapig néztem.
Konkrétan július 7-én járt le, le is mondtam.
Küldtek is egy sajnálkozó emailt, meg egy újraaktiváló linket, ami a bejelentkezési oldal. De már én sem tudok belépni, jelszó resetet sem enged, törölték az accomat.
Úgyhogy ez a 10 hónap relatív, pedig olvastam én is.
Amúgy már nincs ingyenes próbaidőszak sem.Remélem a bankkártya adatokat is törölték, és nemfogják vonni mint sunavlys kollégának.. mondjuk nekem volt sms kód is a tranzakcióhoz.
-
sunavlys
senior tag
válasz classic B #12699 üzenetére
azt hiszem csak 9 hónapig tartja meg a fiókod
jav
"A fiók megszüntetését követően 10 hónapig tároljuk az aktivitásoddal kapcsolatos adatokat, hogy elérhetők legyenek, ha ebben az idősávban újraaktiválod a fiókodat. 10 hónapig szintén elérhetők:"[ Szerkesztve ]
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest