-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz norbertoth #12487 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
toto0569
addikt
Ha készítek 2 db vendég fiókot akkor azonnal számolja 2x990ft összeget,vagy csak majd a követzkező 8.-ai levonásnál fizetem majd?
-
toto0569
addikt
válasz #33802016 #10704 üzenetére
Nem osztották meg,ebben biztos vagyok ... 100%
Ha már sikerült belépni az adataimmal akkor elég lett volna a négy felhasználó bármelyik felületét használni és akkor még nem is olyan feltűnő. Max. ha látom ,hogy ilyen filmet nem is néztem,mégis megjelent a lejátszottak között.
Szóval,akár láthatattlan is maradhatott volna... -
-
toto0569
addikt
válasz kmarci25 #10695 üzenetére
Arra nem amatör,hogy feltörje,viszont ahhoz,hogy belépjen,készít magának saját profilt?
A négyből bármalyikbe betudott volna jelentkezni.
A hely adatok meg össze-vissz vannak.
Budapest,Békés megye, stb...
Pedig közöm nincs hozzá,de ezek is én voltam .
Gépről,melóhelyről... -
toto0569
addikt
Pár napja kínlódtam a K and H-s kártyával...
Végül sikerült. Tegnap beléptem a Netflix oldalára és ott volt egy plussz emberke.
(Dr. Pápai István) Csak lestem...
Kiléptettem minden készüléket,kitöröltem a "nem oda valót",új jelszó és beléptem.
Nagyon remélem,hogy nem az ügyintéző adta ki másnak pár forintért a jelszavam...lehet,úgy gondolta ha a kártya beüzemeléséhez nem értek akkor ezt sem fogom tudni letiltani.
A Google nem szólt ,hogy az email fiókot feltörték.A jelszó meg elég bonyolult volt. -
toto0569
addikt
válasz F-ECT$ #10662 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Felhívtam őket és mondta a srác,hogy a bank tíltotta le a sok próbálkozás miatt.
Még 6 óra amíg újra megpróbálhatom.
A K and H kártyafelületén volt 3 pont a fizetésekkel kapcsolatban. A 3. pontban 200000ft limit helyett csak 1 ft szerepelt. Azt este már javítottam majd próbálkozok,ha nem akkor telefon a bankhoz.
Még 1x köszi -
toto0569
addikt
Sziasztok!
Nem tudom az új K and H mastercard-ot beregisztrálni a Netflixen.
Mindig azt írja,hogy hiba történt, próbáljam később.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Árnyékos sarok
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest