Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is idegengedtem a Win10-től.
Semmilyen problémát nem okoz átállni rá felhasználói szinten. Kb mintha egy másik tévét kéne beállitani, annyira komplikált, de még annyira sem. Telepitsd fel a win10-et, felesleges kinlódni a régebbi oprendszerekkel. felteszed rá a filmnézőt, a böngészőt, zenelejátszót, skype-t, mindebből ugyanazt, mint amiket a win7-el használt és ugyanúgy használhatja tovább a gépet. Mindezt mondom úgy, hogy annyira idegenkedtem az új oprendszertől, hogy xp-t használtam, onnan váltottam géppel egyszerre win8-ra. A win7 kimaradt az életemből. Aztán később persze találkoztam még azzal is, de felesleges volt. S végül szembesültem vele, hogy a win8 alatt is csetelek, filmezek, böngészek, zenét hallgatok. A win10 alatt szintén. Megérteném, ha pl Linuxra átállás lenne, de windowsról windowsra...
Telepitsd fel neki, nem lehet semmilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest