- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spici
tag
válasz drunkyboy #24278 üzenetére
Sziasztok!
Lecseréltem HD7770-es 1GB-os videókártyámat egy ASUS R7 260X 2GB OC version kártyára, de amióta ez a kártya van a gépben azóta sehogy sem tudok hangot kicsikarni a gépből pedig már minden létezőt kipróbáltam.
Letiltottam a hangdrivert ami a videókártyán van illetve olyan is volt hogy fel se telepítettem egy drivert sem és akkor sem, friss op. rendszert követően sem lett hang (Win7 64bit)
Az alap hangdriverrel sem jó és a gyári realtek sem ér semmit!
DVI illetve VGA kábellel is próbálkoztam és semmi, a videókártyát máshol teszteltem és semmi probléma vele és nem ütközik a hanggal azaz teljesen jó!BIOS-t frissítettem illetve reseteltem is.
A gép jelzi, hogy ad ki hangot (Zölden ugrál), de nem jó, átdugtam előlapiba is és semmi, átkötöttem hangfalra semmi, HD Audió helyett átraktam AC97-re és semmi.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Eladó Gamer config Intel I5 12th gen. 32 Gb NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 Intel i7 12700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M AMD R5 3400G 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage Shiva 500W