-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
unknownuser
tag
válasz
lancika #5237 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen kritérium. Egyszerűen még nem tájékozatták az üzletet az új akcióról. Mikor elkezdték az ajándék simeket osztogatni, akkor felhívtam üfsz-ot, hogy ha kérek ilyet, akkor ennek van-e valami kötelezettsége? Ekkor magyarázta, hogy ez ilyen flottás előfiztésekhez van.
Mondogattam neki, hogy ez bizti nem az. Kérdezte, hogy akkor hol láttam ezt az akciót? Mondom a honlap főoldaláról rögtön odajut. Megnézte, körbekérdezte az ottlevő többi üfsz-ost, és végül megmondta, hogy erről nekik senki sem szólt, de most kérnek tájékoztatást.
Gondolom instantnettel is ez a helyzet.
-
-
legiaap
félisten
válasz
lancika #3164 üzenetére
Ok akkor elmesélem a sztorit
A reklámba csak anynit mondtak,hogy 5000 ft és hogy független,azt nem mondták,hogy mi áron.Még a boltba is azt mondták,hogy nyugodtan tölthetek,csak 5 giga előtt álljak és és a felett pedig nem tölthetek.Tehát,hogy 5 gigáig tölthetek,a felett meg már nem csak oldalakat nézhetek.És egy k...vára nem így van,mert ha töltesz,akkor sehogy se lépheted túl az 5 gigát.Gratulálok Vodások...Az alkalmazottakat enyhén jól felkészítették.Ezt nevezik parasztvakításnak,aminek én sajna bedőltem.
A másik indok,hogy mikor kötöttem (augusztus végén) akkor ez volt a legjobb lehetőség,mert a T-Mobile és a Pannon drágább.Sajnos.Arra meg nem várhatok,hogy lejjebb menjen a net ára...és netre meg szükségem van.
Az viszont tuti,hogy mire lejár a hűségnyilatkozat addigra optimizálódnak az árak a T-nél és a Pannonnál is és akkor lépek át.
Meg a Voda lefedettsége nevetséges,meg mikor Pécsen vagyok,mert hogy ott szoktam lenni állandóan ledob a 3G-ről és semmijen oldalt nem hoz be,ledob az msn-ről és valamikor vissza se enged lépni.Arról nem is beszélve,hogy utazás közben meg abszolít nem tudok csatlakozni.
Ez aztán a jó Voda ugye?
De azt is lehet,hogy meg se várom a hűségnyilatkozat lejárátát és inkább kifizetem a büntit és lépek.
Na erről beszéltem kedves kolega.Előszőr csak figyelmeztetést kapsz és ha ennek ellenére folytatod a hülyeséged,akkor nem leszel már "korlátlan",mert átnyomnak egy másik csomagba.
nem szeretem ezt a korlátlan szót.... -
Apollyon
Korrektor
válasz
lancika #2414 üzenetére
Mondom mindegy hogy milyen telefonom van
Egyébként SE W610i.
De így volt a K510ivel is, előtte a T300-zal, és még azelőtt a T200-zal amihez még kaptam a ezt a vitamaxot annak idején 4 éve.
Meg még egy nokiával is ez volt.
Van egy másik vodás sim-em is, az egy újabb amit nem használok, de abban egyik dolog sincs: se dupla lógó, se dupla vonal se semmi baj.
Régi sim kártya, ennyi. A lényeg hogy majd cserélem. -
-
-
-
Gebriel
veterán
válasz
lancika #1389 üzenetére
Tényleg uj fejlesztések kellenének meg szolgálatatások.Minden egyes embernek testre szababva hogy mindenkinek tökéletes legyen.
Szállitó
ugy láttszik a elöfizetök számát nem tudják növelni...
Nézd meg az előző év és a mostani statisztikát.Egyedül a vodánál van 2% emelkedés
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
lancika #1298 üzenetére
magad irtad nincs 10-15ezres számlád na az ilyen nem számit máshol sem igaz van partner program illetve arany meg platina zsuga de havi 6000-7000 alatt egyik sem ér semmit vagy csak nagyon keveset de ott meg a nagyobb dijakat kompenzálják a kedvezményel ugyhogy ne bánkodj emiat... szerintem.
-
-
libus
őstag
válasz
lancika #1152 üzenetére
Az KIRÁLY!!!
Mert gondoltam veszek egy Nokia 6234-et, míg az N73-as ára lejjebb nem megy, v. míg meg nem jelenik egy olyan készülék amelyik, minden igényemnek megfelel. Addig meg a 6234 is jó lesz, s fél év múlva még az árában v. joban is el tudom majd adni, hisz azzal az előfizetéssel csak 24.990Ft.
Egy Vitamax-nak meg fél év múlva is biztos megér 30k-t! -
-
-
-
Veatta
aktív tag
Így van!
Összefoglalás képpen néhány dolog:
A szerződést nem kell ''megosszabbítani'', az folytonos amíg fel nem mondod, vagy fel nem bontják.
Újabb 2 év hűségnyilatkozat aláírásával kedvező áron juthatsz készülékhez, a hűségnyilatkozat lejárta előtt 3 hónappal már aláírhatsz újabb 2 évre, hamarabb nem.
Nem keresnek meg, ha az eredeti szerződésedben azt jelölted be hogy ne zaklassanak direkt marketinges dolgokkal, ha erről nem nyilatkoztál, az olyan mintha ''nem'' lenne a válasz, ezért kell neked keresni a 1270 en őket.
A meglevő szerződéshez készüléket vásárolni, -vagyis aláírni még két évre- csak Márkaboltban lehet!
Üdv:
Veatta -
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AM 4 Lapok
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest