-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Ja,én is csak néztem mi van,de tegnap vagy előtte még nem ez a szöveg volt.
Egyébként a vodafone app dologhoz,azt mondták sim kártya csere ugye feltöltősből lettem előfizetéses,ugyan az a telefonszámom azt mondták 48 óra várakozás,hogy be tudjak lépni a vodafone appba aztán itt írta valaki a 72 órát na kb 2 óra múlva lejár a 72 óra kíváncsi leszek ha nem tudok belépni az appba akkor megpróbálok egy új regisztrációt.
-
bociusz
aktív tag
-
radio100jozs
őstag
Anno, mikor nekem is volt ilyen minibázis, lehetett kérni a nyitott módot lakosságiban, meg is kértem, így a szomszéd is használhatta. Amúgy nekem jól jött még ez egy kis faluban a Bakonyban, ahol Voda volt is meg nem si, ha volt, akkor csak 2G-ben, és a buszmegállóban várva volt VF Minibázis az egyik házból, nyitott, így tudtam 3G-n netezni, mert arra kapcsolódott fel.
-
-
club1
veterán
Ezek közül 900 MHz-en biztosan nem, a többin mehet, bár nincs a Vodafonenak szabad 1800 MHz-es spektruma.
Az én telefonomon a *#0011# ussd kóddal megnyíló szervizmenü mondja meg, hogy milyen LTE band-et használok éppen. A 3-as LTE band az 1800 MHz.es, a 7-es a 2600 MHz-es, a 20-as a 800 MHz-es. -
A 4G/LTE egy minőségibb okostelefonon sokkal élvezhetőbb (sokkal alacsonyabb reakcióidő, nagyobb sebesség), mint a 3G, ezt tanúsíthatom a Telekom jóvoltából. Hát még táblagépen...(mindkettő előfizetésem 150/50-et ad).
Be kell látni: a Telekom most nagyon csúnyán rávert a többiekre. Akinek a hálózat és a mobilnet fontos, nem kérdés, kivel szerződjön le. Persze jót tenne a versenynek, ha a többiek is összekapnák magukat. A Vodafone is megtehette volna, hogy előkészíti a vidéki bázisállomásait jó előre az LTE 800-ra, mint a Telekom, de nem tette. -
p2pp
őstag
Az ismerőseim között szinte mindenkinek tud 4G-t a mobilja. A díjcsomagja viszont nem mindenkinek.
5000 körüli csomagban csak a Tré enged 4-re.
Ez követendő példa lehetne a többiek számára!
Nekem a Vodánál a Go+ díjcsomagban ugyanúgy 500Mb van, mint a Red-ben. Csak ezért nem fogok váltani.
A T-nél is 500Mb van még a 10000 Huf havidíjas csomagban! De ott 150\50! -
-
kutga
nagyúr
Én használnám nagyon szívesen, de bosszantó hogy pl irodán belül nincs 3G kapcsolat, a telefon meg szenved, folyton visszakapcsol 2G-re. Utcán, otthon jobb a helyzet, csak épp időm nagyrészében a munkahelyen vagyok, és nem egyszer szúrtak már le mert nem voltam elérhető. Nekem ez így használhatatlan.
-
Zsocy155
őstag
Már hogyne lenne. Rengetegen jönnek látogatni elhunyt szeretteiket.
Telefonálni lehet, csak amikor megszakad (nem ritkán) az egy kicsit bosszantó. Különben adatforgalmat is fizetek és szeretném elhasználni.
Lehet a másik 2 szolgáltató még ennyit sem nyújt, de nem ők a legek hálózata. -
kajti86
csendes tag
-
elfelejtette
veterán
Vodafone (ZTE) k3765-z modemmel, és Vodafone845 (Huawei u8120) telefonnal is szoktam, elvileg mindkettő tudja 900MHz-en a 3G-t, rossz idő esetén viszont mindkettő használhatatlanul lassú. A modemen be van állítva a 'csak 3G', a telefonon pedig azt tudnám állítani, hogy 'csak 2G', ami ugyebár nem aktív.
-
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Amatőr csillagászat
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest