-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Grejoz
csendes tag
Hej!
Vodás vagyok. Mátrix 2 tarifám van. Már 1 éve használom a vibert, minden gond nélkül. Most, kb. 1 hete elkezdte azt csinálni, hogy ha nem wifin vagyok, akkor nem enged képet küldeni, illetve megnézni sem tudom, amit küldenek, csak kicsiben a chat felületen. A chat továbbra i működik, és mád alkalmazás (LINE) simán hiba nélkül megy. Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek? Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?
-
Grejoz
csendes tag
válasz
alba-regia #22451 üzenetére
Nekem 6-án van számlazárás, és ma kaptam értesítést. Általában mindig 15-e körül jön a mail.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Psychonaut #22010 üzenetére
A havidíj minden hálózatba irányuló bessélgetésre/smsre felhasználható. Az adó szerintem be van építve a havidíjba, mert nemrég emelték. Külön nincs feltüntetve.
-
Grejoz
csendes tag
A Ray Topicban találtam egy érdekes felvetést, és pár választ rá:
7886:
Nem ide tartozik de igaz hogy a Vodafone letiltani tervezi a víber és hasonló alkalmazásokat ? nálam még működik....7887:
Mátrix 1-2-3-4, Vitamax és alap iPhone-os csomagoknál tiltva van a VOIP, ergó nincs Viber sem.7890:
Állítólag ez lesz vagy már van de nálam még működik, de ha megteszik felmondom az előfizetést az biztos!!!!!Ti hallottatok erről valamit?
-
Grejoz
csendes tag
Nekem a normál-normál cseréért el akartak kérni 7000 Ft-ot, hiába magyaráztam, hogy tuti a kártya ludas. Nem tudtam állítani a hívószámkijelzést, és sokszor elszállt a térerőm, és nem engedett csatlakozni a Voda hálózatra. El küldték szervizbe a telót, hogy szoftvert frissítsenek rajt, de a csere telefonnal is ugyanezt csinálja a kártyám.
Ezek után remélem majd ingyen kicserélik. Azt ígérték.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videós, mozgóképes topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest