-
IT café
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MadMancs #120251 üzenetére
Madmancs: eredetileg úgy próbáltam, hogy élt a domino, de már akkor sem sikerült az aktiválás. az ÜFSZ akkor azt mondta, hogy ez azért van, mert az előfizetés még nem él és mindenképpen aktiválnom kell előtte. én meg elhittem, de ezek szerint ez nem feltétlenül így működik.
balinlin: nem tudok sajnos újat generálni a felületről, mert azt mutatja, hogy még az eredetit sem aktiváltam.
és igen, ez a baj, hogy közel-távol nincs esim-es készülék a közelben, pedig ezzel legalább ki lehetne szűrni, hogy készülék, vagy telekom oldalon van a bibi.
az üfsz szerint minden oké, ennek mennie kellene. most kértek 3 nap gondolkodási időt, valószínűleg ők generálni fognak egy új simet, de kétlem hogy valami érdemi megoldás lenne a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Razer Deathadder V2 Hyperspeed
- 3 AZ 1-BEN magsafe fekete vezeték nélküli töltőállomás 15W
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest