- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- XPEnology
- ArchiCAD és Artlantis topik
- OpenWRT topic
- Asustor NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #187 üzenetére
Neha a leg egyszerubb dolgokkal is iszonyat nagyot lehet szopni.Mondjuk utolag nezve minden sokkal egyszerubb.Mi volt a szopas targya az upgard soran?
Nalunk kulonben az a legnagyobb baj,hogy semmit nem csinalunk meg rendesen.Minden szinte brake fix, kirohanunk, megszogeljuk, elkoccolunk.
Volt egy kezdo srac kapott egy ugyfelet, minden tok faszan ment neki,semmi bonyolult dolgot nem kapott, vistat meg office-t kellett csak telepitenie az uj laptopokra ugyfelnel. Mondtuk neki, hogy domain user, mindig legyen csak lokal admin a laptopokon,nem nagy ceg, nincs semmig korlatozas, extra gpo vagy ilyesmi, kevesebb szopas.Emlitettem is ezeket az ujaraaktivalos gondokat nemreg.
Megint szoltak, hogy kiirta meg egy gep ,hogy nem eredeti az office, pedig minden gepre kulon megvettek, es ujra aktivalni sem lehet.Kimentem a heten vegre, begyujtottem a kulcsokat, megcsinaltam a szoftver nyilvantartasukat. Bakker a srac minden gepre ugyan azt a gyari dell cd-t nyomta fel ugyan azzal a kulcsal,az nem is zavarta hogy minden laptop aljan ott a gyari kulcs, az office telepitoket meg veletlenszeruen kihuzta a dobozbol es rakta fel a gepekre. Majd 1 napot szoptam miatta, egtem mint a rongy, amit lehetett kijavitottam.
Tegnap csorog a telefon, a tulaj tajtekzik hogy hogy lehet,hogy a frissen felvett emberek belelatnk az o szemellyes mappajaba, meg a teljes konyvelesbe.
Honnan a faxbol tudjam, te vagy ott bakker nem en,termeszetesen mindjart megnezem uram.
Hat az uj kollega minden uj dolgozot domain adminnal latott el, igy bakker.A masik a patch paneles, mi lesz meg itt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest