-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz zserrbo #4786 üzenetére
semmi nem akadályoz. én kértem az ashampoo burning studio 2014-es verziójához egy kódot, ez van a laptopomon, az asztali gépemen, a home serverként üzemelő gépen és két haverom gépén is egyidejűleg.
sok promó engedi, hogy több gépre felrakd egyszerre, a kód mindenkinél megegyezik.
persze vannak promok, (giveaway.com pl) ahol a telepítőt kell megőrizni, mert az tartalmazza a spec kódot is.[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz zserrbo #5582 üzenetére
Picit pontosítok a 360 TS-ben a registry-t nem lehet takarítani csak a felesleges (szemét) adatokat (még - mert úgy láttam lehet szavazni melyik funkciót akarja az ember legjobban)
Amúgy ez a webcam protection szolgáltatása érdekes. Máshol még nem láttam említeni (ettől persze még lehet). Kíváncsi lennék más progik ügyelnek-e erre, mert vannak emberek, akik kifejezetten paranoiások, amiatt, hogy a webkamerát távolról valaki aktiválja.[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
-
pecze
aktív tag
válasz zserrbo #6379 üzenetére
Köszi, behúztam párat, ezenkívül cybermonday10 kóddal 10$ elég sok tananyag.
Grafikai bundle a Creative Markettől, 95 termék összesen akár 2$-ért (Pay What You Want)
https://creativemarket.com/bundle/payitforward -
Argos
őstag
válasz zserrbo #6839 üzenetére
Szerintem, ha leszeded a régit és felrakod ezt, akkor a teljes időt megkapod. Hacsak, nem ugyanazzal a mail-címmel regelted be az avg-d, ha egyáltalán van regisztációd az avg-nél.
A BitDefender-nél speciel úgy van, hogy ha beírom a telepített programba az új kulcsot, akkor újraindul. Nyilván ugyanazzal a verzióval.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest