- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- XPEnology
- ArchiCAD és Artlantis topik
- OpenWRT topic
- Asustor NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
válasz
zserrbo #6839 üzenetére
Szerintem, ha leszeded a régit és felrakod ezt, akkor a teljes időt megkapod. Hacsak, nem ugyanazzal a mail-címmel regelted be az avg-d, ha egyáltalán van regisztációd az avg-nél.
A BitDefender-nél speciel úgy van, hogy ha beírom a telepített programba az új kulcsot, akkor újraindul. Nyilván ugyanazzal a verzióval. -
pecze
aktív tag
válasz
zserrbo #6379 üzenetére
Köszi, behúztam párat, ezenkívül cybermonday10 kóddal 10$ elég sok tananyag.
Grafikai bundle a Creative Markettől, 95 termék összesen akár 2$-ért (Pay What You Want)
https://creativemarket.com/bundle/payitforward -
looser
addikt
-
zserrbo
aktív tag
válasz
zserrbo #5582 üzenetére
Picit pontosítok a 360 TS-ben a registry-t nem lehet takarítani csak a felesleges (szemét) adatokat (még - mert úgy láttam lehet szavazni melyik funkciót akarja az ember legjobban)
Amúgy ez a webcam protection szolgáltatása érdekes. Máshol még nem láttam említeni (ettől persze még lehet). Kíváncsi lennék más progik ügyelnek-e erre, mert vannak emberek, akik kifejezetten paranoiások, amiatt, hogy a webkamerát távolról valaki aktiválja. -
válasz
zserrbo #4786 üzenetére
semmi nem akadályoz. én kértem az ashampoo burning studio 2014-es verziójához egy kódot, ez van a laptopomon, az asztali gépemen, a home serverként üzemelő gépen és két haverom gépén is egyidejűleg.
sok promó engedi, hogy több gépre felrakd egyszerre, a kód mindenkinél megegyezik.
persze vannak promok, (giveaway.com pl) ahol a telepítőt kell megőrizni, mert az tartalmazza a spec kódot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest