- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Az a baj az OEM licensszel, hogy legfeljebb notebookra jó. Asztali gépben azért időnként befigyel egy komponens csere és a MS szereti sötétben tartani az embert abból a szempontból, hogy vajon csak az alaplapcsere esetén vagy (ahogy több felhasználói fórumon is olvastam a panaszokat) egyéb komponens (VGA, proci pl.) cseréje esetén is kuka az OEM licensz.
Én úgy tudtam, hogy az alaplaphoz köti magát az OEM Win10, illetve az alkatrészek összességéből csinál egy "hash" filet, amihez ugye hasonlítja később a változásokat.Ennek lenne az "ellenszere" a Retail licensz, amit oda telepítesz ahova akarsz, továbbra is 1 licensz / gép.
Kasperskyt tavaly ebayen vettem 5 gépre, tökéletesen működött, idén is így tettem.
Win 10 Pro retailt is találtam top rated sellertől, vajon működhet? 22k
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest