Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz dokee78 #110753 üzenetére
Mindkét helyen.
App:
Ha több előfizetésed is van, akkor 0 lépés: jobb felső sarokban emberke, majd a kívánt előfizetés kiválasztása.Legfelső sor, ahol elnevezted az előfizetést ">"-rel a végén, az ajánlataim gomb felett.
Ekkor az "Előfizetés részletei" oldalra kerülsz és ott legörgetsz.Web, yettel fiók, saját fiók kiválasztása után:
Előfizetéseidnél jobb oldalt a "Kiválaszt" link
Felső menüsorban: Készülék/Készülék részletfizetésSzerk:
Mindez ügyfélszintű regisztráció esetén, más módon történt regeknél nem tudom, hogy ugyanúgy látszik-e.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz dokee78 #110317 üzenetére
Az 5G-s előfizetés nem érhető el, nem maga az 5G technológia. Mikor egy cella kapacitása megtelik, nem adnak el több előfizetést abba a cellába, ezért nem tud új előfizetést kötni ha megszünteti a mostanit.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
EA's hit
őstag
válasz dokee78 #98486 üzenetére
Köss bármilyen korlátlan netes kártyára előfizetést hűség nélkül, aztán ha már nem kell, szüntesd meg. Publikus csomagokban a legolcsóbb ilyen a Prime+, 13490 hűség nélkül, flottások lehetnek jóval olcsóbbak is, de hirtelen meg nem mondom, hogy kötehetőek-e hűség nélkül is.
-
donjohnson
addikt
válasz dokee78 #97995 üzenetére
ilyen kicsi szappantartó méretűre gondolsz? ha veszel hozzá internetcsomagot, akkor belerakják neked a sim kártyát is ott helyben a boltban: [link]
vagy vannak nagyobb, normál méretűek is: [link][ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz dokee78 #94289 üzenetére
Nem igazán lehet ilyen szempontból állítgatni a telefonokat.
Viszont telefonmodellek között a teljesen eltérő beépített antenna miatt lehet elég jelentős eltérés. De ezt látnod kell a térerő visszajelzésnél. Ha vacak a térerő, ne csodálkozz a szakadozáson. Samsungokon egyébként ott a szervizmenü is: *#0011# -
MODERÁTOR
válasz dokee78 #42399 üzenetére
Igazából nem kell túl sok dolgot beírni egy APN-be.
Az "APN" 'online', az "Azonosítás típusa" 'Nincs megadva' (ez az alap) vagy 'Semelyik' (ez választható), az "APN típusa" pedig vagy üres vagy 'default' vagy 'default,supl' kell legyen.
A többi mind maradhat úgy, ahogy alapból beállítja.
Amennyiben így sem megy, keress fel egy boltot, ott a kollégák beállítják pikk-pakk.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz dokee78 #35796 üzenetére
dokee78:
Smarttarifa 1?
2290 Ft, 1890 lebeszélhető.
Ja, természetesen e mellé is kérhető a plusz 1 giga.Prien:
Gyanúm szerint, ha hűséget vállalsz, tarifacsomagot váltasz, már az alacsonyabb sebességre vállalnád/váltanál.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz dokee78 #35794 üzenetére
dokee78:
MyTariff XS + 1 GB adat?
3190 Ft + 1500 Ft.Elvileg az egész 400 forinttal olcsóbb lehet, de előfordulhat, hogy csak 2 év hűségnél adjuk ennyiért.
Az tuti, ha tarifahűséget vállalsz a MyTariff XS-re, akkor a 3190 Ft helyett 2790 Ft csak.többiek:
A "sima" Hipernet csomagok sebessége csak a promóció alatt volt magasabb -vagyis eddig. Akinek már meglévő előfizetése van, annak maradt a szerződésen is szereplő magasabb sebesség, de az új kötéseknél már csak az alacsonyabb sebesség kerül beállításra.
A 100 giga éjszakai korlátról. Elvileg 23-8-ig szól minden csomagnál, de ezt még egyeztetem. Jeleztem -ha így van-, akkor a honlapon is javítsák.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz dokee78 #28323 üzenetére
Ha esetleg a VOIP miatt keresgélsz, akkor Telenoros kártyával net nélkül is lehet jóárasítani. 11-15Ft között jön ki egy perc. Netes VOIP -on persze lehet olcsóbb is, de ha csak ezért fizetnél egy ezrest, de keveset telefonálsz, akkor megérheti. Meg a Telenor országos lefedettsége elég gatya. Sok helyen nem tudsz neten telefonálni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
SimonYana
addikt
válasz dokee78 #20987 üzenetére
Nem vagyok nagyon otthon telenoréknál , de szerintem tuti , hogy váltania kell és attól függ milyen telefont! Szerintem nem éri meg , mert annyival magasabb lesz a díjcsomag , hogy abból a pénzből , már komoly telefont vehet! Legalábbis ezt vettem észre ! Telenór , még a 21 ezres Flow 2-ben sem adja ingyé a HTC ONE-t.
Viszont 2 évet alá kell írni! Pedig a 2 év alatt alá ír az ember 500 ezernek , akkor már adhatna ingyen egy 150 ezres telefont szerintem![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest