Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz szaboi6512 #96289 üzenetére
azért az is jo,hogy azt sem tudják mikor szüntetik meg..márc.27-márc.31 között..🤔🤔👋👋👋jooo cég..akkor hogy kéri az elöfizetési dijakat akinek nem 1.-én van a fordulónap?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
aprokaroka87
nagyúr
Az hogy random váltakozik a B1, B3 és B8 sáv az teljesen természetes?
Ilyenkor gondolom az is számit hogy 2 yettel-es Sim kártya van a telefonban. -
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #96283 üzenetére
Akkor még egyszer, nekem nem adták ide, közölték, hogy nem tudják késleltetni a műveletet és itt helyben kell nekik deaktiválni a fizikai SIM-et. Ez egyébként szerintem sem állja meg a helyét, ha neked megcsinálták enélkül, akkor ennek örülök.
-
trec12
addikt
Az új Yettel Tv hány eszközön nézhető egyszerre?
-
tomp
félisten
válasz szaboi6512 #96292 üzenetére
Eleve az ÁSZF 2 pontja is ellentmond egymásnak...
Minden csatornánál biztosítjuk de mégsem...Befizettem a számlát de a munkáltatómmal kötött szerződés alapján csak az SMS-ek díját fizettem be de részemről a számla rendezettnek minősül, az esetleges tartozásért nem vállalok felelősséget. Na ez kb ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz szaboi6512 #96287 üzenetére
A voda és a telekom rendszere sem rögzít, néz vissza ezeken a csatornákon (voda csak akkor, ha még régi a hdd-s settopbox, vagy CI+ kártya és TV rögzít).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomp
félisten
válasz szaboi6512 #96285 üzenetére
Sajnos a csatorna tulajdonosok kizárólag ilyen szerződést kötött a Yettellel...
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz szaboi6512 #96285 üzenetére
közszolgálati csatornák nem visszanézhetöek??🤔🤔😊😊😊hmmhmm..lesz dádá..😀😀😀
GO Gunners!!!
-
szaboi6512
őstag
Az "új" Yettel TV nem visszanézhető, rögzíthető csatornái az M csomagban....
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
félisten
-
félisten
-
snooze
veterán
ma vont a kártyárol a yettel,fél hónapot a régi mytv-re..a 1220 azt mondta nem fognak..👍👍👍👋👋👋👋képbe vannak..
GO Gunners!!!
-
muszi0521
aktív tag
Mobil előfizetés készülékkel Samsung, Appel, egyéb 0. Ft ! Xiaomi előleggel ?! Miért ?
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #96279 üzenetére
Igen, ez történt.
4Grider
Ehhez nem tudok hozzászólni. Én örültem, hogy ez így működik, nem kell mindenhova személyesen bemenni. (online ezután is ellenőrizhették....) Az Otp-nél persze már nem lehetett megúszni a személyes jelenlétet. De Vodánál is működött a telefonos lehetőség.
-
MODERÁTOR
-
-
aktív tag
válasz szabonagyur #96273 üzenetére
Én a személyi cserét jeleztem nekik, és video azonosítással rögzítették az újat. 1220 segít, hívd bátran.
-
martonl
senior tag
Az eSIM aktiváláshoz net kell. Akkor azt vigyél magaddal, pl. kapcsolj át dual simen a másik kártyára, ha van olyanod stb. Aktiválás nélkül haza nem fogják engedni vinni, abban inkább ne gondolkodj. Először én se vittem magammal az eSIM-es készüléket és le is pattintottak. Másodjára másik ügyfélszolgálatra mentem, mert az esett útba, és az eljárás ugyanaz volt.
sfdrakex, szabonagyur:
Telekomnál ez egyszerűbb, ott otthon is meg lehet csinálni, be se kell menni hozzá az ügyfélszolgálatra.Valamint Yettelnél új előfizetést tudtommal lehet otthonról is eSIM-mel intézni, de a váltást nem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Viktor0610 #96272 üzenetére
Megnéztük páromét is, ott is ugyanez a helyzet, a régi személyivel ment csak az adategyeztetés, sőt mondja, hogy tavaly is ez volt már.
Azt hozzá teszem, hogy évek óta nem voltunk üzletben személyesen, szóval ha offline adatot néz a rendszer akkor tényleg nincs új személyi számunk.1220-hoz kellene gondolom azonosítás vagy hasonló, ami passz, üzletbe meg bemenni minek amíg elfogadja a régit
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #96271 üzenetére
Ez fura. 🤔
Vagy jelezd a 1220-on, esetleg keress fel egy üzletet, hogy ez hogy lehetséges.Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Viktor0610 #96270 üzenetére
Megnézem, sőt pár hónapja az új SIM rendelést is visszadobta a rendszer az új személyi számmal arra hivatkozva a Yettelnél más van a rendszerben.
Megnéztem itt az újat írja csak, mint érvényes.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #96269 üzenetére
Valami hiba lesz. 🤔
A rendszer csak az aktuálisan érvényes igazolványt kellett volna elfogadja.
Ez az oldal mit mond az igazolványodra? (Akár a régit, akár a újat tekintve?)Xiaomi 13T
-
félisten
Adategyeztetésnél nem az volt, hogy lekérik a BM-től az aktuális adatokat? Csak mert már 3 éve megújított személyi számát nem fogadta ma el a rendszer, csak az előtte levő személyit
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
Akkor nekem nem lesz eSIM-em, mert én idegen wifire nem engedem fel a telefont.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96261 üzenetére
Semmi gond, már így is nagy segítség volt. Még talán annyi, hogy a függetlenítő kódot hol kell majd megadnom? A router webes felületét még tüzetesen nem néztem át.
Én csak az MCC és a MNC beállítások (hiányától félek), azt tudom, ha nem helyesen van megadva, akkor nem él az adatkapcsolat.
A függetlentítés után milyen kártyát használtál benne, az ment tökéletesen? Illetve melyik modelled volt?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96258 üzenetére
Akkor a lentebbi kérdésre esetleg van ötleted?
Nekem az lett volna a legjobb, ha nem kell mégegy eszközt közéraknom.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
MODERÁTOR
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96248 üzenetére
Oh értem.
Az eszköz felülete a függetlenítés után gondolom ugyanúgy a Telenor Hipernetes maradt, viszont itt is ugyanaz a problémám, mint a riasztóval, amibe alapból köztvetlen szerettem volna rakni a SIM kártyát (4g képes Hikvision), hogy MNC és MCC adatokat nem enged állítani, csak APN-t, usernevet és jelszót...
Ezt hogy oldod meg más kártyával majd?
(Igaz off topic, de Vodafone előfizetéses kártyával ment a riasztó, Digivel nem)(A Yettelnél 216/01, míg a Diginél 216/03 és a Hikvision riasztó AX Pro a Digi-s kártyát érzékeli, de kapcsolatot nem tud létesíteni vele...)
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #96254 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Ha volt már róla szó, akkor elnézést!
Meglévő előfizetői SIM-et eSIM-re csak személyesen, üzletben lehet intézni, vagy van lehetőség online is?
-
Landsmann
addikt
válasz #73820095 #96250 üzenetére
Egyébként egy időben rendszeresnek volt mondható a hang kimaradás, főleg a kapcsolat létrejöttekor, de akár később is. De inkább a hívás elején volt jellemző. Bár így hogy említed, mintha egy eset lett volna amikor hálózaton kívüli volt a hívás és kimaradt a hang. Az Telekom hálózatból jövő hívás volt és mintha a kapcsolat létrejötte után 5-10 másodperccel kezdődött volna a hang kimaradás. Kb 5 másodpercre.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Somatom
veterán
Most kaptam. Kis huncut.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96246 üzenetére
Külső oldalról vásároltál? Akkor gondolom, ha ezek az oldalak ki tudják számolni / adni a kódot, akkor a Huawei is csak képes rá, nem?
Találtam anno egy posztot az egész menetéről (saját magadnak függetlenítés), de valami white screen bug miatt nem igazán akartam anno belekezdeni..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
MODERÁTOR
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96242 üzenetére
Értem. Akkor érdeklődnék, hogy valaki függetlenített már ki itt Huawei E5577-es routert? Akármelyik alverzióját ..
-
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz Viktor0610 #96241 üzenetére
Nem telefon mert úgy nevezte eszköz
De akkor is van esély, és ez főleg akkor kelemetlen ha eladásra került az eszközEzért is érdemes ahogy lehet függetlenítést kérni, ahogy lejár a hűség egyből menni kel, ha szükség van rá hogy függelen legyen ha nem, mert vásárlás uttán 2évvel még talán nem lesz gond
Amúgy pont nemrég olvastam itt hogy nem tudtak valamit függetleníteni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szerencsére elég kicsi.
Nagyon sok függetlenítést végeztem shopos éveim alatt. Egy kezemen meg tudom számolni, hány alkalommal nem kaptunk kódot.
Jellemzően nagyon régi, nyomógombos telóknál volt ilyen, esetleg szintén "ezeréves" USB stickeknél.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bul07
nagyúr
válasz Dictator^ #96236 üzenetére
Azért arra van esély hogy a gyártó se fogja tudni megküldeni a kódott.
Erre azért lelkileg érdemes készülni.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #96237 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy pontos.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
félisten
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96166 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, most végeztem és sikerült, csak annyi, hogy a függetlenítő kód nem áll rendelkezésre, és majd a gyártóval felveszik a kapcsolatot. Erre mondta a srác, hogy kb 72 óra lesz.
-
Landsmann
addikt
No de több helyen is, amik egymástól elég messze esnek? M35-ön Derecske közelében, M4 47-es Berettyóújfaluban, 47-es Darvason, valamint Vésztőn és Dobozon. Időben is nem egy napra estek. Próbáltam hívni a berettyóújfalui Yettel üzletet, de biztos megváltozott a számuk, mert folyamatosan ki van kapcsolva. Ha felkapcsolták volna az 5G-t, vagy lett volna teszt, biztos tudtak volna róla.
-
Landsmann
addikt
válasz zelikocc #96229 üzenetére
Biztos nem erre gondolt. Van egy másik is, a yettel.hu/map oldalon. MOndjuk én nem tudom azt sem megnyitni az asztali gépem csökevényessége miatt, a laptopom meg 10 évnyi szolgálat után adóbevallás készítése közben egyszercsak leállt és sehova tovább. Kuka.
-
DrBubo77
veterán
válasz zelikocc #96229 üzenetére
A rendes lefedettségi térképen megjelenik az 5G is.
Tök logikusan: https://www.yettel.hu/mapÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
Sziasztok!
Családtag rendelt egy Yettel eSIM-et, amit megpróbált használni a telefonjával (Iphone), de beragad az Aktiválás fázisban, nem történik semmi. Online is próbálta aktiválni telszám+ICC kombóval, azt kapja, hogy hibás. Ilyenkor mi van?Edit: Telefonos ügyfsz-on konkrétan nincs erre menüpont..
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Biztos kiírja, de vezetés közben nincs lehetőségem megnézni. B28 van mindegyik érintett településnél, amik korábban nem voltak tudomásom szerint. Nem gondolnám, hogy a telefon a B28-at automatikusan 5G-nek nézné, ráadásul rövid időszakra korlátozódott a dolog. Mikor 4-én mentem Debrecenbe, akkor Berettyóújfalu, Derecske irányából az M4/M35 autópályára nem rakott 5G nyomvonalat. Mikor 6-án jöttem haza, akkor igen.
-
Bl.Gyo.
őstag
Akinek a net csomagja meg fog szűnni (home net M, L stb.), az kapott már ajánlatot hogy mire váltják át vagy miből lehet választani? Ha igen hol, hogyan tudom én megnézni az enyém?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
ha veszek egy feltöltő kártyát azt kérhetem, hogy esim legyen? -
Landsmann
addikt
válasz bociusz #96216 üzenetére
Csak ugye nálam az az érdekes, hogy 5G mentes területről indultam, egyszercsak hopp, ott van az 5G nyomvonal. Mondjuk közös mindegyik toronynál, hogy van B28, de nem tudom mikor üzemelték be. Március 1-én még nem húzott 5G-s nyomvonalat, március 8-án igen, de csak reggel, délután már nem.
Ezt az említett térképet hol lehet elérni?[ Szerkesztve ]
-
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #96211 üzenetére
Nem kizárt, de sajnos valószínűbb, hogy csak az Android bugos. Többször tapasztaltam én is olyat, hogy 5G területről rég kiérve kapcsoltam be a kijelzőt és akkor láttam, hogy az állapotsávban csak akkor váltotta 5G-ről 4G-re kijelzést (plusz nálam alapból, ha 4G-s toronyra handoverel a telefon, utána még 10-15 másodpercig 5G-t ír az állapotsávban, teljesen félrevezető módon). Nem lehet szentírásnak venni egyik applikáció, de még az Android állapotsávjának se a kijelzését.
Most, hogy van végre hivatalos, 2-3 hetente frissülő 5G térkép, amin a DSS lefedettség is szerepel, már elég jól lehet szerencsére követni az újonnan lefedett területeket.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok,
Valaki tapasztalt még olyat rajtam kívül, hogy hívás közben egyszer csak elmegy valamelyik fél hangja, de a hívás nem szakad meg?! Mostanában nagyon sűrűn tapasztalom és borzasztóan idegesítő. Illetve néha megszakad a hívás és azt írja a telefon, hogy a hálózat nem elérhető.. Ilyenkor eltűnik a 4G jel is, majd pár pillanat múlva helyreáll a rend.. Legtöbbször feleségemmel történő beszélgetés közben vannak anomáliák, de más hívásoknál is előfordul.. Térerő rendben szokott lenni. Mindkettőnknek Xiaomi 12 készülék van és mindketten KÜF flottában vagyunk.
Köszönöm a válaszokat.
-
Katicza
tag
Erről a hírről, [link] illetve a hír utolsó mondatáról mi a véleményetek?
"Ilyen a Hello Data tarifa is, ami még 2017-ben vált elérhetővé és havi 6000 forint ellenében élvezhettük a korlátlan mobilnetet. Ezeket a csomagokat mostantól nem lehet majd igényelni, azonban az előfizetők továbbra is kitarthatnak a csomag mellett."
Március 10-i cikk, hivatkozik a hír forrására [link] amiben ez a mondat nem szerepel. Tisztában vagyok azzal, hogy kivezetik, de akkor egyes újságírók minek bolondítják az embereket feleslegesen. Vagy ha neki lenne igaza, akkor meg felesleges sok embernek idegeskedni, hiszen továbbra is használhatja a régi szolgáltatásait, csomagjait?
-
Landsmann
addikt
Bociusz, ha itt vagy, kérdésem lenne. Múltkor írtam, hogy a telefonom Vésztőn és Dobozon is jelzett 5G-t, pontosabban mivel vezetés közben nem néztem a telefont, a cellmapper térképen megjelent a nyomvonal. Ez azért is érdekes, mert itthonról mentem, ahol nincs 5G. Tehát beragadásról nem lehet szó. Egyértelmű a nyomvonalból, hogy ez a reggeli órákban történt, mert délután visszafelé nem ugyanazon az útvonalon jöttem át Dobozon mint ahol mentem. A délutáni órákban semmi nyoma az 5G-nek se Dobozon, se Vésztőn. Nem lehet, hogy egy rövid időre tesztelésképp éppen be volt kapcsolva az 5G?
-
MODERÁTOR
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Viktor0610 #96205 üzenetére
Ezzel nem lenne gond szerintem, mert úgy olvastam a számlázási adatok viszont lehetnek különbözőek. Ez vajon a kedvezményes -30%-os Prime+ tarifára is igényelhető?
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #96205 üzenetére
És egy néven, ügyfélszámon is kell lennie az előfizuknak. Nem?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a Prime csoport hogy működik? Ha megkaptam a HelloDatáról váltásért a Prime+-ra a -30%-ot, ezen felül is lehet kedvezményt elérni, ha pár haverral összeállunk csoportba?
-
tomp
félisten
válasz azbest #96200 üzenetére
Hurrá. Nálam csak a Lite csomag érhető el. Az meg ugye nem opció a TV-hez. De amúgy is ha lenne nálam 5G-s mobilnet minek fizessek elő rá ha itt van a vezetékes 1000-es voda net 2ezerért? Remélem nyárig azért kiterjesztik rendesen a tv előfizetést.
De szerintem marad a Yettel TV. Szinte már csak ezen nézem a csatormákat a koax helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest