- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz t_a_m_a_s #40960 üzenetére
Igen - túl van kicsit pörgetve az időjárás-állóság. Voltam D40+kitobival (kb. a legidőjárásállatlanabb kombó, amit el tudsz képzelni) augusztusi párás esőben, meg -8 fokban... le se szarta. (Na jó, hát hidegben az aksi nyilván gyorsabban merült - de ez a fícsör minden gépnél megvan.)
Ahol ez az egész téma egyáltalán képbe jön, az inkább esőerdő-szintű páratartalom, meg esetleg ha valami szarrá fagyot tajgáról mész be a házba, és rögtön letekered az obit, aztán úgy hagyod a vázat... de még ott sem biztos, hogy túl sokat számít. Hétköznapi használatban meg ezek nem túl reális helyzetek.
Javítsatok ki, de én még nem hallottam olyan Nikon vázról, amit az ölt volna meg, hogy valaki nem bugyolálta zacskóba mielőtt bement a kicsit hidegebbről hidegről a kicsit melegebbe. Még a legcsóróbb DSLR vázaknál is el van szigetelve az "alaplap" annyira, hogy a páralecsapódás ilyen elméleti síkú kérdés. Az obi elektrikus kontaktjai, de még az SD kártyái is elég messze vannak egymástól ahhoz, hogy egy kis párapötty visszahozthatatlanul leshortolja a cuccost.
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest