- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Netflix
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz
#65675776 #29117 üzenetére
Nagyon fura ez az akku dolog... Nekem volt 350D és most van D7k-m. Mindig bekapcsolva hagyom a gépet. Szó szerint mindig és semmi problémát nem látok az aksival... Épp most jöttem vissza egy hetes fotóútról. 450 db képet csináltam átlag 5 fokban. Teljesen feltöltött aksival indultam, VR kikapcsolva, képernyőbuzerálás nem nagyon volt, ahogy vakuzás sem. És még mindig tudnék vele képeket csinálni, mert 3 csík van még az kijelző szerint
Volt, hogy egy hónapig nem nyúltam a géphez, ami bekapcsolva volt a táskában. Egy "csíkot" sem merült...
Szerk.:
A 350D-vel ugyanez volt... hónapokig nem járt töltő közelében nem hogy naponta töltsem...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciókamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest