Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovacsroli

senior tag

Sziasztok,

egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
    40 lakásos panelházban lakom, szintenként 4 lakás van. A villanyórák szintenként vannak elhelyezve négyesével egy szekrényben ami nem zárható – a társasház nem biztosítja a feltételeket. Az e-on kiküldte két munkatársát ellenőrizni a mérőberendezést, ennek során megállapították, hogy az óráról hiányzik a plomba. Erről a helyszínen jegyzőkönyvet vettek fel, majd az órát leszerelték és elvitték. Tegnap kaptam egy levelet tőlük, miszerint 120 ezer forintra büntetnek, melynek el tudják engedni a 40%-át ha felhívok csütörtök délig egy számot és tanúbizonyságot adok együttműködésemről.
    Mondanom sem kell, nem lopom az áramot, soha nem volt közüzemi tartozásom. A szolgáltató részéről nem kaptam tájékoztatást, hogy hol van a villanyórám, melyik az a négy közül, illetve hogy a plomba épségét meg kell őriznem. Erre hivatkozva felhívtam a megadott „kedvezményes” számot és kikértem plomba felhelyezési jegyzőkönyvet. Véleményem szerint, ha a szolgáltató ezzel nem rendelkezik, vagy ezt részemre nem adta át, nekem nem kell tudnom erről. A hölgy mondta, hogy mivel látszik a plomba két vége, feltételezhető, hogy le volt plombálva, az én álláspontom az, hogy ha nem tudják bizonyítani hogy leplombálták, akkor nem tették meg.
    A beszélgetésünk során elmondtam, hogy rendkívül együttműködő vagyok, de mindemellett szeretném ha jobban körbejárnánk az ügyet. A beszélgetést rögzítették, a hangfelvétel azonosítószámát elkértem és feljegyeztem, hátha szükség lesz még rá.

Mit gondoltok, jó úton indultam el? Mire számíthatok? Fizetni semmiképp nem szeretnék, ugyanis nem követtem el semmit.
    :R

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

Új hozzászólás Aktív témák