Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Total Commander
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
40 lakásos panelházban lakom, szintenként 4 lakás van. A villanyórák szintenként vannak elhelyezve négyesével egy szekrényben ami nem zárható – a társasház nem biztosítja a feltételeket. Az e-on kiküldte két munkatársát ellenőrizni a mérőberendezést, ennek során megállapították, hogy az óráról hiányzik a plomba. Erről a helyszínen jegyzőkönyvet vettek fel, majd az órát leszerelték és elvitték. Tegnap kaptam egy levelet tőlük, miszerint 120 ezer forintra büntetnek, melynek el tudják engedni a 40%-át ha felhívok csütörtök délig egy számot és tanúbizonyságot adok együttműködésemről.
Mondanom sem kell, nem lopom az áramot, soha nem volt közüzemi tartozásom. A szolgáltató részéről nem kaptam tájékoztatást, hogy hol van a villanyórám, melyik az a négy közül, illetve hogy a plomba épségét meg kell őriznem. Erre hivatkozva felhívtam a megadott „kedvezményes” számot és kikértem plomba felhelyezési jegyzőkönyvet. Véleményem szerint, ha a szolgáltató ezzel nem rendelkezik, vagy ezt részemre nem adta át, nekem nem kell tudnom erről. A hölgy mondta, hogy mivel látszik a plomba két vége, feltételezhető, hogy le volt plombálva, az én álláspontom az, hogy ha nem tudják bizonyítani hogy leplombálták, akkor nem tették meg.
A beszélgetésünk során elmondtam, hogy rendkívül együttműködő vagyok, de mindemellett szeretném ha jobban körbejárnánk az ügyet. A beszélgetést rögzítették, a hangfelvétel azonosítószámát elkértem és feljegyeztem, hátha szükség lesz még rá.Mit gondoltok, jó úton indultam el? Mire számíthatok? Fizetni semmiképp nem szeretnék, ugyanis nem követtem el semmit.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- DIGI internet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest