Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz davenport #12860 üzenetére
Nincs az az Isten, hogy én még egyszer kereskedőtől vegyek autót.. Voltunk pár hete az ország másik felén, utaztunk több száz km-et, ugyan így 3M körüli autó miatt.. Szerződésnél voltunk, akkor derült ki, hogy a 3M helyett 2,5 kerülne a papírokra, persze az áfa miatt.. Ott kapásból felálltunk, hogy így nem kell autó.. Azóta is nézegettünk, voltunk magánszemélynél, korrekt, magyar autó volt. Vin-infoból derült ki, hogy csúnyán törve volt korábban, persze sérülésmentesnek volt hirdetve.. így azt is otthagytuk végül megtaláltuk ezt.
Itt a kereskedőnél már az elején rákérdeztem, hogy ha vételre kerül a sor, akkor a teljes összegről van-e minden. Jött a válasz, hogy "persze", ezután még a másik sztorit is elmeséltem neki, együtt beszéltük ki, hogy mik vannak.. Erre vételnél jött ez.. Mondta, hogy minden tiszta, megbízási szerződéssel adja ő el a Szlovák cég nevében, minden tisztának tűnt, erre olvasom ezt a cikket.. A fene vigye el, hogy nem vehet az ember normálisan autót itthon, mert mindenhol trükköznek..
Most már úgy néz ki, hogy akkor nincs visszaút, mert egyébként a 300e a bukó.. Szóval most csak bízni tudok benne, hogy ha ők buknak, nekünk az autó marad.. ha esetleg erről van valakinek biztos infója, hogy mi a gyakorlat, akkor kérem, hogy ossza meg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest