Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyomtatót be lehet állítani csak fekete-fehér nyomtatásra?
/van benne színes patron is/
Vagy vegyem ki a színes patront és akkor csak fekete-fehéren fog tutira nyomtatni? -
válasz
molnarpeter #3688 üzenetére
Itt nem tölteni kell, azt tudok én is. (tartályos) [kép]
Eleve a fejet/patront kellene tölteni (nem fecskendős töltéssel) pl. full resettel.
Már olyan régen csináltam ilyen fajta nyomtató resetelést, hogy nem tudom hogyan is kell. -
Valaki meg tudja mondani, hogy a HP patron/fej tintával való feltöltést hogyan lehet kivitelezni?
Miért cserélek patronokat / fejeket (és 10-12k az ablakon kidobva) , ha csak fel kell tölteni tintával és jó is!?
Üresek kb. a csövek és patron is. Kéne bele tinta
Kínai megoldotta, hogy patronokat kivette, tetejét levágta és nyomott bele fecskendővel.... na de ezt így mégse akarom... -
HP DeskJet GT 5820 nyomtatóm van ami sárga tinta / szín problémás.
Egyáltalán nincs és félig van a tartály. A töltés nem megy, próbáltam. (fekete sikerült gond nélkül) [kép]
Ez csak (beszáradt) fej patron gond lehet? (1x volt cserélve eddig mióta vettem -2017 December- a nyomtatót)
HP Smart-ba volt indítva tisztítás 2x és semmi változás. [kép]
Mi lehet a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
HP DeskJet GT 5820 nyomtatót hova érdemes elküldeni szervizbe?
Vez.nélküli kapcsolatok nem üzemképesek....fogalmam nincs hogy ki a hivatalos nyomtató (HP) szerviz hazánkba, de a bolttal is felvettem a kapcsolatot...hátha!
Gari már rég lejárt és nem volt olcsó nyomtató meg vettem hozzá sok eredeti kelléket (fejek meg tinták, stb..) így mindenképp használnám tovább másik helyiségben vez.nélküli megoldással! -
Sziasztok,
Nyomtattam az "info" lapot, a jelszó "12345678" és azt is adom meg, de mégsem akar jó lenni?
Win11 -nél nincs gond a nyomtatóval... (bővebben) -
-
-
válasz
MaxxDamage #3318 üzenetére
Közbe rájöttem
-
Sziasztok,
Ide is betenném, mert HP gépről van szó.
-
-
válasz
ZsigulicsiI #2025 üzenetére
Szia,
Próbáld meg a következőt:
Berakod az említett problémás patront és bekapcsolod, megvárod míg beüzemel / bemelegszik.
majd*# 329 / Resets memu / Semi - Full reset (ezt választ vagy elöttelévő Partial reset-et)
(egy próbát megér) - (lehet alaplapi / softver támogatási problem is , csak eredeti HP patront szabad venni, az a biztos!)
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Eredeti toner felvásárlás!
- HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format A3+ Wi-Fi tintasugaras nyomtató MFP,ajándék patron,számla
- HP OfficeJet Pro 6230 tintasugaras
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc, 15 ezer lap a tonerben