- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Python programozás
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyumo68
csendes tag
Van egy HP deskjet f2420-as nyomtatóm és az utóbbi időben elkezdte ferdén nyomtatni a szövegeket ha valaki tud megoldást a hiba kijavítására megköszönném.
-
beccó
csendes tag
-
BroCreSt
aktív tag
Melyik tintasugaras típust érdemes megvenni?
Multi, wifi, e-print legyen bent!
Köszi!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
beccó
csendes tag
válasz Zoleee89 #1489 üzenetére
Szerezz be még 2-3 300-as patront , esetleg még rosszat is. Aztán tedd egymás után be őket a nyomtatódba, majd a végén a töltöttet. Valszeg felismeri telinek, mert rövid a memóriája általában a nyomtatóknak ( elfelejti, hogy volt már benne, ha minden igaz , csak az utolsó 3-at jegyzi meg ). Ez 901-es patronnál bevált.Sőt , kifogyott, kiabált, aztán nem kompatibilis, aztán többször ki-be,megunta velem a vitát, csöndben van, és jelenleg így használom , már nem reklamál( HP 4580)De olvastam olyat is, hogy ha lejár a szavatossága , akkor se fogadja el, bár ilyet még nem tapasztaltam, az egyik gépemben régen lejárt töltött 56-s patront használok..
De időnként meg is hal a patron, ez is lehet. -
tsika
tag
válasz Zoleee89 #1489 üzenetére
Erről van olyan infó hogy a 300 patronnál ha nyomtató megkapja az infót a patrontól hogy üres és azt megtöltöd akkor az nem fog menni mert a nyomtató megjegyeztet hogy az a patron volt már benne és Ő azt már egyszer elfogyasztotta és még egyszer nem lehet használni. Megjegyzem hallottam ilyet.
Tsika
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
300-as gyári patront újra töltöttük és használat megkezdésekor a szoftver nem kompatibilis patronnak ismerte fel.
Ez mitől lehet és meglehet valahogy oldani, hogy lehessen használni? -
beccó
csendes tag
válasz gabesszg #1483 üzenetére
Szia, megnéztem, a tetején pont középen van a szellőzője, le sem kell szedned a fóliát, csak a töltő tűddel átszúrod és nyomod bele a tintát.Már nem emlékszem de úgy rémlik elég kicsi a szivacs benne, nem lehet túl sokat belenyomni. Én utána egy celluxxal le szoktam ragasztani, hogy az eredeti szellőzőjárat "üzemeljen".
-
gabesz78
tag
válasz tatomi92 #1485 üzenetére
Szia
Az utolsó előtti mondatodban benne van a válasz!
Szóval tényleg nagy hülyeség. Nem fog működni! Ha jól emlékszem fizikailag sem tehető bele, de ha mégis, rögtön szólni fog hogy nem oda való, és nem hajlandó semmit csinálni.
Ha csak feketén nyomtatsz jobb, gyorsabb és gazdaságosabb egy lézer nyomtató."Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP Photosmart C5380 típusú nyomtatóm, amivel igazából csak fekete-fehéren nyomtatok. Na már most az lenne a kérdésem, h. lehetséges-e az, h. minden patron helyére feketét teszek? Lehet, h. nagy hülyeség amit kérdezek, de kíváncsi lennék rá. Előre is kösz a választ!iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
beccó
csendes tag
válasz gabesszg #1483 üzenetére
Szia , látom nem tolonganak a válaszolók, ezért leírom, én mit csináltam. Kb rengetegszer töltöttem újra, két féle módon is. A jobb megoldás, kogy a tetején átszúrod a fóliát és simán belenyomod a tintát, a másik amit ajánlanak, hogy alulról a szivacson keresztül csepegteted bele a tintát.. Valahol láttam, hogy légtelenítik is, ez állítólag nagyon fontos, mivel azonban eltörött már régen a befogóm, azóta nem légtelenítek. Feltöltöm, megnyomogatom a patront, megrázogatom, majd papírzsepire teszem és egy óra múlva már be a gépbe. Ha használnom kell , akár azonnal. Sajna a fej már megadta magát, próbáltam a neten található tisztításokat, de nem jöttek be/ nem csak nekem/. Rengetegszer töltöttem, akkor még az új xl valami 8000 körül mozgott, nagyon sokat spóroltam. ( garancia nincs ) Nagyon egyszerű a töltés.
Már más gépem van, de ezt is töltöm ezerrel.[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! 364 és 364 XL-t szeretnék újratölteni(fekete lenne mind a 2 ) ez lehetséges egyáltalán és ha igen mit ajánlanátok, hogy hol csináljam?Köszönöm a válaszokat előre !
-
draco31
veterán
Hello!
PSC 1400 nyomtatóm villogó E betüvel borzolja az idegeimet. Nem hajlandó nyomtatni. Mi ennek az oka? Elötte tötöttem fel öket.
Azt írja, hogy hiba a patronnal.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Sylar666
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérek. Természetesen hétvégére robban le a nyomtatóm.
Régóta megvan a 2050-esem (J510 series), soha semmi gond nem volt vele. Ma reggel nyomtattam egy oldalt és begyűrte. Semmi gond, kiszedtem a meggyűrődött lapot. Innen kezdődött a kálvária. Ezután nem hajlandó behúzni a lapot (ill. féloldalasan húzza be, kerreg-kattog). Megigazítom az adagolónál a papírokat, ellenőrzöm a belsejét (nincs benne papír), de egyszerűen 10. kísérlet után sem hajlandó behúzni a papírt. Nagyon hálás lennék, ha valakinek volna ötlete, mi lehet a gond.Aquila non captat muscas.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
HP Deskjet F2420 nyomtató újratöltésével tudok majd nyomtatni gond nélkül?
Olvastam valahol, hogy a patron újra töltésével a nyomtatás nem mindig lehetséges, ha ugyan azt a patront rakom vissza. Nyomtató megjegyzi a patron számát és folyamatosan már kiürült patronnak jelzi és nem engedi a nyomtatást. Ez mennyire valós? 300-as típusú patron kell bele.
Üdv -
gabesz78
tag
válasz zioni8912lac #1477 üzenetére
Nincs esetleg belefolyva? Olyannal már találkoztam, hogy az utántöltött patron belefolyt, és tintás lett a nyomtatóban az érintekző fólia, ahol kontakt van a patronnal. Megtörölgetve, majd eredeti patront belehelyezve, megoldódott a probléma.
De az is lehet hogy a nyomtató egyszerűen rossz, ez esetben nem sokat tehetsz, veszel egy új nyomatót. Ahogy nézem ez a típus valószínűleg már nem garanciális.
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
zioni8912lac
csendes tag
Nemrég vettem egy HP Deskjet F4210 All-In-One nyomtatót de nem nyomtat azóta amióta házilagtöltött patront raktam bele. Most már a boltit sem fogadja el.
Szerintetek mi baja lehet
[ Szerkesztve ]
-
pevi
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy hp f380-as nyomtatóm és utángyártott patronnál a progi azt jelzi, hogy tele van a patron de feketét nem nyomtat, mi lehet a hiba?
-
gabesz78
tag
válasz Motoxxx #1472 üzenetére
Szia
Sajnos Win7 alatt nincs rá lehetőség. Nekem is egy ilyen nyomtatóm van itthon. A win7 telepítése után igen csak körbe jártam a problémát, de sajna én sem találtam megoldást rá.
Viszont az vigasztal hogy annak idején ezt a típust vettem meg. Nagyon jó széria, idestova 8 éve használom és semmi probléma nincs vele. Ez azért nem nagyon mondható el az akkori, de a mai HP tintás nyomtatókról sem."Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Motoxxx
tag
Sziasztok.
Van egy HP deskjet 5652 nyomtatóm. Ami most win7 op rendszer alatt működik. Azonban itt nem találok semmi olyan funkciót, ami a tintapatron szintjét tudnám megnézni, Winxp alatt volt driver progija amin teszt oldalt mindent megtudtam nézni de itt nincs, Valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
szat1
csendes tag
Sziasztok
HP lj2015 összes led világit rajta kivétel a papír elfogyást jelző,gombokra nem reagál.
esetleg ötlet mi lehet?
kösz -
gabesz78
tag
válasz Crissy19 #1465 üzenetére
Szia
Pedig úgy néz ki hogy a színes patronod rossz! Azért érdemes lenne valahonnan szerezned egy tutira jól működő színes patront, és azzal kipróbálni a nyomtatót. Ha azzal jó akkor már nézhetsz valami olcsó utángyártottat. Bár ahogy néztem a 22-es patronból az utángyártottak se sokkal olcsóbbak mint egy eredeti.
Szerintem nem nagyon van más megoldás.
(egyébként ami már egyszer újra volt töltve, az nem új )"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok! Hp f2400-as nyomtatóm van és vettem bele egy utángyárott patront! Azt mondták a boltban, hogy a töltöttségi szintet nem fogja jelezni annyiba tér az eredetitől viszont hiába rakom bele a nyomtatóba azt irja hibás patron és a készüléken is villognak a ledek, hogy üres a patron. A programjába nem találtam sehol olyat, hogy le lehetne resetelni a tintaszintet, ahol ez van ott csak irja hogy rossz patron és dobja a linket, hogy rendeljek hozzá gyárit. AZt olvastam, hogy ezek ilyen chip-esek vagy mi, de nemtudom mi lehet a megoldás. Vagy szimplán rossz patront adtak? Az Allee patronsarokba vettem. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Crissy19
csendes tag
sziasztok! Nekem egy HP DESKJET D1360 nzomtatom van. Kaptam... az ujratöltött szines patront nem fogadja el. Villog, nem csinál semmit csak ha kiveszema szines patront akkor beáll és nyomtat feketén. Van vlakinek ötlette, mindent elkövettem amit felhasználó meggtehet. tisztogattam, kipatt, bepattingattam és semmi. VILLOG 1,000 -rel. Van vlakinek ötlete azon kivül h méregdrágán vegyek egy uj patront. (ez is uj, most volt először töltve)
-
gabesz78
tag
válasz uniquum #1462 üzenetére
Szia
Én első körben a másik tápegységgel próbálnám ki. Lehet hogy a bizonytalanul működő táp okozza a hibát. Persze könnyen beszélek, nekem van másik tápegységem!
Ha másikkal sem OK, akkor ahogy mondani szokták: ragassz rá egy százast és tedd a kuka melléA viccet félretéve ha nem a táp hanem a nyomtató okozza a hibát nem igazán érdemes pénzt vagy időt fecsérelni rá. Akkor valószínűleg valami elektronika hibája van... alkatrész nincs hozzá, javítani nem lehet.
A tesztelést, hibakeresést mindenképpen számítógép nélkül, lehúzott USB kábellel végezd. Úgy is lehet vele öntesztet nyomtatni. Bekapcsolt állapotban benyomod és nyomva tartod a bekapcsoló gombot, majd 4-szer egymás után felnyitod majd lezárod az ajtaját. Majd elengeded a gombot. Ezek után kinyom egy lapot. Ha így tartósan tökéletesen működik csak ezután jön a gépre dugás.
Sok sikert!
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
uniquum
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:a Nagy HP Deskjet 3920 haldoklik!?
Ismeri még valaki ezt a típust?
A következőket csinálja ill nem csinálja.Bekapcsoláskor még úgy ahogy összeszedi magát és "feláll". Leellenőrzi a fejet ugye kicsit mocorog még és csöndben lesz. Power gomb zöld.Majd mire megkeresné az OP.rendszer ,hogy van-e valaki a periférián addigra a Power gomb nem világít és halottnak tetteti magát hiába küldök neki nyomtatást nem kommunikál a Pc-vel.Aztán telik-múlik az idő mint most is és 1-2 óra Pc használat közben az addig vak Power gomb zöldre vált, kis fej mocorgás-szól a HP-m,hogy újra itt vagyok nem kell nyomtatni valamit? Biz' Isten ez most is így volt amíg ezeket a sorokat írtam.Hát nem aranyos? Lehet nem szeretni a HP-t ? Csak ne kéne ennyit várni rá ! Lelke van mint a Nőknek?
Ezt a zöld gombos játékot eljátssza velem akkor is ha a PC zsinort elveszem Tőle és csak tápja van.Kis mocorgás után bealszik, ki tudja meddig!
Aki érti kérem segítsen!
Megtarthatom? Megtartsam? Annyi szép emlékünk van együtt,mi legyen a Sorsa ?!Köszönöm,ha valaki tud segíteni !
Üdv : -
Blazkowicz
tag
Sziasztok.
A kérdésem lehet hogy a Windows 7 topikba kívánkozik, de lehet hogy nyomtatói hiba. Van egy régi HP Deskjet 5150-es nyomtatóm, de a Win7 (32bit Home Premium) elfelejti a nyomtatási beállításokat. Pontosabban hiába állítom be (száradási idő ill. felhasznált tintamennyiség) és jegyzi meg, nem a beállítások szerint nyomtat. Sokszor pl beállítom, hogy kevesebb tintamenyiséget használjon és rányomok az "Alkalmaz" gombra, de mikor visszalépek a beállításokhoz az "Automatikus" gomb fogad a "Csere" gomb helyett a tintamennyiség beállításánál. És azt mutatja amit beállítottam (bár nem mindig)
Valaki tapasztalt már ilyent? -
Lundgren007
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Per aspera ad astra
-
gabesz78
tag
válasz Lundgren007 #1455 üzenetére
Szia
Persze hogy találkoztam ilyen hibával. Egyértelműen patron hiba. Ha a régit elfogadta, a nyomtató nem lehet rossz. Rengeteg rossz utángyártott patronnal találkoztam már, de ami a pláne hogy rengeteg rossz eredeti HP patronnal is. Szerintem vidd vissza a vásárlás helyszínére a patront és biztos kicserélik ha rossz.
-
gabesz78
tag
válasz spidersoft #1454 üzenetére
Hát... nekem nincs!
-
spidersoft
senior tag
válasz Lundgren007 #1455 üzenetére
Ha a régi kazettával megy, akkor lehet gagyi a panelja, szakadt, forrasztáshibás, beteg rajta a chip, vagy vékonyabb anyagból készült a panel, vagy a műanyag házat nem sikerült úgy fröccsönteni, hogy a panelt megfelelően odanyomja az érintkezőkhöz.
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #1454 üzenetére
update: észrevettem, hogy nem egyforma érdességű az etetőgörgő gumijának felülete. Üzemirányba kevésbé tapad az ujjam hozzá, mint ellenirányba. Nosza, megfordítottam a görgőn a gumit. Wördben kinyomtattam 10 oldaltörést, mindet elvette elsőre. No majd ha többet kell nyomtatni, akkor kiderül, hogy megjavítottam-e
Ennek a HP 6L-nek óriási előnye, hogy igencsak könnyű szerelni, viszont hatalmas hátránya, hogy kell... mondjuk egy 15 éves készüléknek, amit valszeg 3 évre gyártottak ez elnézhető...
-
Lundgren007
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben vásároltam egy HP Deskjet F2420 típusú multifunkciós nyomtatót. Mivel nem engedhetem meg az eredeti patronok vásárlását, ezért utángyártott patronokkal használom (300XL B és 300XL C). Ezidáig nem is volt velük gondom (6 alkalommal cseréltem), de a mostani cserénél kb 40 oldal nyomtatása után kiírta, hogy patronhiba. Először azt gondoltam, hogy ténylegesen hibás a patron, ezért vettem egy újat. Miután behelyeztem, felismerte, majd elkezdte beigazítani, behúzta a papírt is, de kb. fél oldalnál elakadt és kiírta, hogy nyomtatópatron hiba. Próbáltam a patronok érintkezőjét és a nyomtató érintkezőjét alkohollal megtisztítani, de ez sem segített, ismét nyomtatópatron hibát jelez. Nem hinném, hogy a patronokkal lenne gond, hiszen az alig használthoz és a teljesen újhoz is ezt a hibajelzést írja ki. Az az érdekes, hogy előkerestem egy régi, utángyártott patront, amivel viszont csíkosan, mivel szinte üres, de nyomtat.
Szerintetek mi lehet a megoldás? Találkoztatok már ti is ilyen hibával? Vagy ne is reménykedjek, ennyit bírt ez a szerkezet?
További szép napot!
Per aspera ad astra
-
spidersoft
senior tag
válasz gabesz78 #1453 üzenetére
Erről a protegumról most hallok először. Mindig tanul valamit az ember, köszönöm a segítséget!
Ehhez a nyomtatóhoz vagyok berendezkedve tonerporból (van még vagy negyven deka), úgyhogy ha újat (nyilván használtat, de újabb típust) is veszek, akkor olyan kéne, ami megeszi emennek a porát, na és nem csippes Tényleg, erről nincs valami lista, hogy ki kinek a porát tudja használni?
-
gabesz78
tag
válasz spidersoft #1451 üzenetére
Szia
A görgőket igazából protegummal érdemes jól átdörzsölni, úgy hogy ne legyenek tükrösek ill. fényesek. Az 5L-6L-nél általában ez szokott lenni probléma a szeparátorpad hibán kívül, de az más hibát okoz (több lap felvétele egyszerre). Ha ez nem segít akkor valószínűleg valami mechanikai probléma lehet. Igazából nem nagyon lehet látatlanban megmondani hogy mi okozza a problémát.Alkatrész korlátozottan van hozzá, de nem érdemes már ezekre egy fillért sem költeni. A nyomtató pár ezer ft-ot ér. Láttam olyan weboldalt ahol 16k-ért 1 év garival adják. Persze nem új hanem felújított.
-
spidersoft
senior tag
Üdv! HP 6L probléma: nem veszi el a papírt. Kicsit olvasgattam a topicot, de pont ilyen hibát nem láttam:
Van, hogy kinyomtat 200 oldalt gond nélkül, minden lapot elsőre elvesz, meg van, hogy csak egy oldal kéne, de azzal is újra kell próbáltatni vele 5-6x, mire hajlandó elvenni. A papír beesik a helyére, de mintha elcsúszna rajta a görgő, vagy nem tudom... látszik, hogy kínozza, mert rángatózik a papír teteje
A jelenség nem függ attól, hogy hány papír van a gépben: ha jó kedve van, akkor egyet is elvesz, ha rossz, akkor hiába van benne 40-50-es stóc.
A görgőket, feladólapot, mindent letisztítottam, bár ettől még kemény maradt a felületük és úgy véltem, hogy csúszik rajtuk a papír, ezért 600-as körüli csiszolópapírral érdesítettem rajtuk kicsit, de a probléma nem javult, igaz nem is romlott.
Amikor nem veszi el a lapot randa nyikorgás hallatszik belülről. Próbáltam a háza nélkül megfigyelni (a biztonsági kapcsolókat kiakasztva ): minden görgő forog, de valami mégis csúszhat belül... a háromszögletű görgőn a gumi eléggé fixen rajta van, az nemigen csúszik meg max. a papíron.
Nincs valami házi megoldás, amivel meg lehetne javítani a gépet? Előre is köszönöm!
-
tsika
tag
válasz janpier #1449 üzenetére
Pontosan Én sem tudom hogyan , de lejár és nem működik!
Ha veszel rá utángyártott chipet az általában többször is reszetelhető, de a gyárit lehet hogy csak egyszer lehet reszetelni, láttam már ilyet is olyat is. Da a Te esetedben a reszetelés a megoldás. Mielőtt megveszed a reszetrt érdeklődj a cégnél hogy tuti jó e a Te patronodhoz és ha nem lesz jó akkor visszaküldöd és garanciába cseréljék ki, vagy lóvé visszaTsika
-
janpier
tag
Bocs, még lenne egy kérdés.
A csipeket lehet csereberélni?
( Azonos színűt természetesen; ha jó lejáratú kifogy, át tudom tenni egy lejárt de teli patronra? ) Lehet hogy hülye kérdés, de ...
Amúgy reszetert találtam, és nekem egyenlőre jobban megérné mint az utángyártott patron.
... viszont nem tudom hogy csak egy patronnal megy, vagy átrakhatom egy másikra ha kifogy.[ Szerkesztve ]
Egy nap 24 óra, egy tálcában 24 sör... Ez nem lehet véletlen!
-
janpier
tag
Kösz az infót.
Sajna van jó pár darab. Hanyagolva voltak, nem tudtam hogy ezek is lejárnak mint valami élelmiszer... Bár nem tudom hogy működik, nem tiszta a hogyan járhat le egy csipnek a szavatossága... ( ez nem egy csoki )Egy nap 24 óra, egy tálcában 24 sör... Ez nem lehet véletlen!
-
janpier
tag
Hello, kis segítséget kérnék...
Lehet használni a lejárt hp patronokat valahogy?
( tinta van bennük, de nem akarja elfogadni a nyomtató... hp. c5180 )
Csak most olvasgatok utána, de még nem találtam hasznos tippet.
A gépet nem is tudom használni, addig amíg nem veszek bele patront?
Feketével sem?
A választ előre is köszönöm...
üdv.: janpier[ Szerkesztve ]
Egy nap 24 óra, egy tálcában 24 sör... Ez nem lehet véletlen!
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy hp p1102-t a hp 1010 helyére(tönkrement sajnos). Routeren keresztül használtam a 1010-t is és ezt is feltelepítettem ugyanúgy. ÍGY. Amikor kérte, hogy válasszam ki a nyomtatót, akkor CD-t adtam meg neki, mivel a win update-n nem találta.Ezután a tesztoldalt tökéletesen kinyomtatta. Ráengedtem egy 10 oldalas nyomtatást, és lett belőle 50, mert nem figyeltem és körkörösen ugyan azt nyomtatta. Ezt csinálja minden másik gépről is és minden másik fájlal is, csak akkor áll le ha kikapcsolom törlöm a nyomtatási feladatot, és ezek után visszakapcsolhatom, nem kezdi újra nyomtatni.
Észre vettem még érdekesség ként, hogy ahol mutatja a nyomtatási folyamatokat a windows, ott a méret az nem fix, hanem állandóan változtatja, mintha nem tudná meghatározni.(Lehet hogy ezért küldi újra állandóan?).
A router kezeli rosszul, vagy a driver rossz, esetleg a nyomtató a rossz? Mi lehet a megoldás a problémára?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Jumbo
tag
Sziasztok!
HP Laserjet 1220 nyomtatót sikerült valakinek win7 x64 rendszerrel, usb-n nyomtatásra bírni?
Ha igen megosztaná velem, hogy milyen driverrel sikerült?Előre is köszönöm!
Jumbo
-
w.miki
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet úgy HP nyomtató telepíteni, hogy ha nincs csatlakoztatva?
Egy XP-t telepítek, és a gazdájának HP 5550 C6487C nyomtatója van. Szeretném telepíteni a nyomtatót is, de nincs itt. Hogyan tudnám mégis feltenni a driver-t, hogy otthon csak össze kelljen dugnia?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ABal
őstag
válasz gabesz78 #1438 üzenetére
Nem USB-USB, hanem egyik fele szabványos USB míg a másik, ami a nyomtatóba megy spéci fej. Ez már az előző nyomtatómhoz is járt. Sima USB foglalat nincs is a masinán, ezért felesleges lett volna megvenni.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Most jutott eszembe, hogy amikor megvettem a MM-ban, a srác azt mondta, hogy USB-kábel nincs benne. Én nem vettem, mert előtte ellenőriztem a neten a csomag tartalmát és a kábelt is beleírták, meg az előző nyomtatómé is megvolt még. Itthon ki is derült, hogy van benne.
Szóval, senki ne vegyen még egy USB-kábelt feleslegesen!"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
HP DeskJet 3070A nyomtatómon próbálok kétoldalasan nyomtatni, de nem találok ilyen opciót. Az előző nyomtatóm is HP volt, abban egy fül tartalmazta ezt, most ezt nem látom.
Most rátaláltam a súgómenüben erre:
"A dokumentumot a papír egyik oldala helyett mindkét oldalára is nyomtathatja. Kattintson a Speciális gombra a Papír/Minőség vagy az Elrendezés lapon. A Nyomtatandó oldalak legördülő menüből válassza ki a Csak a páratlan oldalak nyomtatása elemet. A nyomtatáshoz kattintson az OK gombra. A dokumentum páratlan oldalainak kinyomtatását követően távolítsa el a dokumentumot a kimeneti tálcáról. Helyezze be újra a papírt az adagolótálcára az üres oldalával felfelé. Térjen vissza a Nyomtatandó oldalak legördülő menühöz, és válassza a Csak a páros oldalak nyomtatása elemet. A nyomtatáshoz kattintson az OK gombra."
Jól értem, hogy ezt az eddigi egyszeri beállítás helyett kétszeri menüben turkálással lehet megoldani?[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
őstag
Tiszteletem!
HP Officejet 4315 szakember kellene.
A gép rendben üzemelt egy xp-s gépen. Cserélni kellett a számítógépet. Windows7-es került a helyére. Automatikusan telepítette a drivert. A HP Szolgáltatóközpont nevű alkalmazást azonban nem. A Neten azt írja a HP, hogy nem is lesz ilyen, csak néhány funkciója érhető el másképpen.
Milyen freee progival tudnám segíteni a felhasználót a szkennelésben, mert a w7-be beépített imaging sötét mint az éjszaka?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
gabesz78
tag
válasz Tesztelo.hu #1430 üzenetére
Igazad van, de 2004 májusában a 364-es patron és hozzá hasonlók még nem léteztek
-
Judith 47
csendes tag
válasz gabesz78 #1428 üzenetére
A szavatossága még rendben volt, habár már elég régen lett véve, kb. másfél éve. Viszont a nyomtatóval együtt vett patronnal (ami szintén másfél éve volt) is hasonló probléma volt, bár az az elején legalább még nyomtatott. Aztán egy ideig nem használtam, és mikor nem nyomtatott, akkor gondoltam a tinta beszáradására. Ezért is lett kicserélve, de ugyebár ez sem jó. Azért köszönöm, valószínűleg akkor a patronnak van baja.
-
gabesz78
tag
válasz Judith 47 #1427 üzenetére
Akkor egyértelmű hogy a patronok rosszak. Vidd vissza a vásárlás helyszínére és ki kell cseréljék. Ha eredeti HP és a szavatossága nem járt le valamint a tintaszint megfelelő benne akkor garancia van rá.
-
Judith 47
csendes tag
válasz gabesz78 #1426 üzenetére
Igen. És a patron új, tehát elvileg működnie kellene. A tintaszint is megfelelő a programban, minden tökéletes, semmi hibaüzenet, egyszerűen csak nincs nyomat a papíron. Illetve az elején csíkosan néha nyomtat, mint amikor már kevés a festék, de leginkább ezt sem csinálja.
-
Judith 47
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Deskjet 2050-es nyomtatóm, aminek nem tudom mi lehet a problémája. Megtörtént a patron csere, vadi új, nem után töltött. Azonnal nyomtattam egy oldalt, nem volt vele semmi probléma, tökéletes volt a minősége. Három nap múlva azonban már semmit sem volt hajlandó nyomtatni, időnként, ha úgy tartja kedve, egy kis csíkos nyomtatást csinál a lap tetején, de aztán még az is eltűnik. Létezik, hogy három nap alatt beszáradt a festék? Vagy szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget! -
gabesz78
tag
válasz steffe8101 #1423 üzenetére
Szia
Szerintem vegyél egy másik színes patront. Nem hiszem hogy a leírtak után bármi más megoldás lenne.
-
steffe8101
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy hp f2180 deskjet nyomtató.
Vettem bele régebben utángyártott patront,működött is..
Kifogyott,feltöltettem,visszaraktam a patronokat,próbaoldal fasza lett.
kb. 3 hét múlva(ma) akartam nyomtatni,de a patronokat nem ismeri fel..
Újra telepitettem az egészet a netről,win 32bitre.
megtisztitottam az érintkezőket,most a fekete patron megy,de a szinest nem akarja sehogy sem..
mit tegyek???Sűrgős lenne..
Köszi! -
veze
őstag
válasz kispista92 #1418 üzenetére
nekem volt a kezem alatt hasonló, hp laserjet hp1010-es 107000 oldal volt benne és jól nyomtatott. A nas printservere nehezen ismerte fel, nagyon lassan kezelte, sokat kellett várni az első oldalra, több mint egy -másfél percet, ( de gépre kötve közvetlen gyors volt) ezért lecseréltem, most 1018 van helyette, az se mai darab,abban csak 17ezer oldal van eddig, és kifogástalan...
-
QwErTy42
addikt
válasz kispista92 #1418 üzenetére
Szia!
Megbízható alapokra építkezik, kellékanyagot bárhol, bármikor kapsz hozzá nem csak most de 10 év múlva is.
Az előd modell 12 éve jelent meg, azok nagy része 60-80 ezer oldalak nyomtatása után még mindig megy. Ennek a felépítése hasonló, annyiban különbözik, hogy fejlettebb az égetőműje és gyorsabban nyomtat.
Több helyen rendszeresen használom ezt a típust, merem ajánlani....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
kispista92
csendes tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy hp laserjet p1102 és az lenne a kérdésem hogy mi a tapasztalat a nyomtatóval kapcsolatban, tehát hogy érdemes-e megvenni? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van egy Deskjet 3050 J610-es wifis többfunkciós készülékem.
Van ennek olyasmi megfelelője, ami méreteiben ugyanaz, de elöltöltős? -
szoroshuba
csendes tag
Sziasztok! Hp 301 patront, hogy tudok töltés után nullázni hogy újra tele szintet mutasson köszönöm.
-
kaezsea
csendes tag
Üdv mindenkinek,
tegnap vettem egy photosmart b110-est és hát sajnálkozva tapasztaltam, hogy nem nyomtat szneset. Minden teszt elvégezve, minden patron megvizsgálva, a patrontartó is, tesztoldalak tömkelegén vagyok túl...
Valami ötlet?
Láttam más, régi fórumokon hasonló bejegyzést, de nem volt válasz, de ezek szerint nem vagyok egyedül.
Írtam a HP-nek is, de ott 1 munkanap a válasz, nekem meg hétfőn lejár a 3 nap míg visszavihetem...
Nos? -
dany27
őstag
-
gabesz78
tag
Én vagy patikai alkohollal, vagy protegummal, végső esetben Multifoam tisztítóhabbal szoktam csinálni. A protegum a legjobb, de azért szerintem ne vegyél 5 litert azért, hogy a pickup rollert megtisztítsd
Azt hogy a hármas tálcából hogy kell kivenni a pickup rollert? Passz, most így nincs előttem a dolog. A kettesből két oldalt a tengely végén lévő fehér pöcköket el kell fordítani, kihúzni. A hajtással ellenkező oldalon lévőt kivenni, majd az egészet ugyanabba az irányba eltolni, és kijön.
Egy kis segítség: http://www.youtube.com/watch?v=7p6EHn3KWc0Ha viszont nincs ép felület rajta akkor érdemes cserélni.
-
dany27
őstag
válasz gabesz78 #1406 üzenetére
Ezért mondtam hogy lehet nem vacakolok vele uniomaxnál 1700Ft darabja....
És azt mi okozza hogy náha nem sikerül neki vissza húzni a lapot(duplex feladat esetén)?
Kijön a lap de vissza nem tudja húzni és nekem kell kézzel kihúzni, de utána megy tovább mintha mi sem történt volna.(egyáltalán nem húzza vissza erő kifejtés nélkül kijön előre)
Még csak egyszer-kétszer fordult ilyen elő, az sem egymás után... Ott is van valami gumi henger ami felel a lap vissza húzásért?
-
dany27
őstag
válasz gabesz78 #1404 üzenetére
Mivel ajánlatos tisztítani ? Patikai alkohol?
Illetve plusz tálcából hogyan tudom kiszedni? Egyik oldalt kitudom nyitni a fület.. De másik oldalt hogy férek hozzá? Valamit gondolom le kell ott pattintani.
Am biztos segít ez? Mert eléggé simára van kopva a dolog.... Mondjuk rosszab már nem lehet az tény
-
gabesz78
tag
Valószínűleg! Sőt, tuti hogy az, de ha a megnézed biztos látni fogod, hogy el van kopva azon a 3-4mm-es részen ahol felkapja a papírt. Ki kell szedni és elforgatni rajta a gumit, kicsit megtisztítani, és még annyit el fog menni mint eddig!
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
HP 1010 lézernyomtatónál olyan problémák léptek fel, hogy nyomtatás közben 75 mm -ként vízszintes csíkot húz. Függőleges irányban pedig csak 1-et, azt is balról nézva 56 mm nél.Nyomtató vagy patron hibára utalnak ezek a hibák?
-
dany27
őstag
válasz gabesz78 #1400 üzenetére
Egy Pick up roller mennyit megy el?? Mert most már menne folyamatosan, de van mikor megy megy megy és csak azután veszi fel a köv lapot vagy azt mondja hogy elakadtam és nyisd ki a fedelet. Ezt meg is teszem majd vissza is csukom egyből, és megy tovább!
Az oldalak közt vacakolásból(hogy egy darabig üresben forog majd felvesz egy lapot vagy nem és elakadt üzit dob) arra következetetem hogy pick up roller gondja lesz neki...
Most ideiglenesen a kézi tálcából fogom etetni, csak jelen pillanatban nem kell semmit sem nyomtatni így nem tudom kipróbálni sem(tobb oldallal), feleslegesen meg nem akarok még pluszba elcseszni még jó pár lapot. Így is már sok a selejtem, sok driver próba meg etc....
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mercedes topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest