Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz ung.mario #3520 üzenetére
Azt már csak azért írtam, hogy fel legyen sorolva a hibák között. Mondhatsz bármit, a hivatalos ROM-mal dobálja, és ez nem normális. Majd akkor gratulálok én neked, ha a hivatalossal sem dobálja, de azért jól odamondtál nekem. :-)
És, még az sem zavart volna, hogy főzött ROM-ott használok, de az már kicsapta a biztit, hogy kétszer vittem vissza kontakthibás töltőaljzattal, és másodjára a teljes alaplapcsere tényleg megoldotta, csak az amúgy is botrány gyenge wifit baszta még gyengébbre. De, ahogy említettem, a lényeg, hogy jól odamondtál nekem az sd dobálással kapcsolatban. :-)
erikö3: nem evidens, hogy visszaadják az árát, azt a szervíz dönti el. Gondolom, minél többször viszed vissza, annál nagyobb az esély. Viszont, nagyon fontos infó annak, aki MM-ben vette, hogy csak abban az áruházban kapod vissza a pénzed, ahol vetted, a többiben csak levásárolhatod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest