- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz -Valinas- #22929 üzenetére
Tudsz 10 újjal, vakon gépelni? Ha nem akkor nem lesz könnyű gépelni a kicsi gombokkal. Ha igen akkor meg azért lesz rossz mert nem fog elférni a kezed.. de ha már kipróbáltad akkor ezt biztosan el tudod dönteni magadnak.
A teljesítmény lehet kevés még a normális szövegszerkesztéshez..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Jelentem meg lett az e125 utódja
Bár egy mérettel nagyobb, de remélem jó lesz nekem.
Írtam pár sort róla a topicjában:
ITTELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22873 üzenetére
Nem teljesen egyforma a két érintőtábla, de hasonló. Linuxon szinte lehetetlen vele pontosan koppintani, arrébb ugrik a nyíl amikor felemelem az ujjam.. Windwosnál azért lényegesen jobb, de akkor ezek szerint egyetértünk abban, hogy nem egy csúcskategória ez a fajta tábla. A teljesen síma, matt felületű touchpadek jobban bejönnek nekem. Az olcsóbb netbookon volt még ugye a fényes felületű tábla is, na még az is jobb. Azért az e125 és az r11cx nem egy kategória szerintem, a lenovo simán rakhatott volna valmai minőségi cuccot rá.
Végigolvastam most az általad linkelt tesztet, hááát, eléggé lehúzzák a gépet... Főleg a kijelzőt..
Pedig már jó választásnak tűnt..[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22871 üzenetére
Proci: én a cpuboss oldalon szoktam hasonlítgatni, és több kiszemelt gépben ez a 3227u köszön vissza, jó is lenne szerintem nekem.
Kijelző: hát ez érdekes... az edigitalos ismerős utánajár, hogy mi is a szitu ezzel (ha máshogy nem,akkor lerendel egyet és megnézzük )Még egy negatív pontszám az e130 ellen, hogy ugyanaz a touchpad van rajta mint a mostani e125-ön. Hát ha van szar tapipad, akkor ez az... ezzel a rücskös felülettel szerintem nagyon mellélőttek. Linux alatt elviselhetetlen és használhatatlan (nyilván driver gond), windows alatt még úgy -ahogy elmegy, egy tízes skálán adnék neki 6-ot. (az asszony 3 éves Acer gépén sokkal minőségibb touchpad van, a nővére pár hónapos samsung notijáról már nem is beszélve...)
Tényleg olyan nagyok az elvárásaim??
(bár ha a pénztárcám nagyobb lenne, biztos könnyebb lenne.... vennék is egy transformer book trio-t )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22869 üzenetére
Ez igazából ugyanaz mint a mostanim, csak egy kicsit erősebb(?) Intel szettel
Most EZT nézegetem. (tudom, hogy az edigital nem a legolcsóbb, de van ismerősöm ott és akár olcsóbban megkapnám)
Az akksit nem tudom, hogy ez mit tud, a kijelző még kérdéses, mert ez fényes, nekem meg matt kell. Méretben ugye ez nagyobb, de még elviselhető, mert nem nehezebb mint a mostanim.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy már fél éve nem találom a mostani gépem utódját...
Jelenleg Lenovo e125 van. Kevésnek érzem sokszor. Sok lappal böngészek, ha közben még facebook, youtube is megy, akkor az eléggé megakasztja a gépet. A flash játékokról nem is beszélve..
Most ott tartok, hogy valami i3 vagy i5 ös gépet keresek (az biztos hogy intel kell, és legyen erősebb a mostani AMD E-450 nél), min. 4 gb rammal. SSD nem fontos, átrakom a mostanit. Ez idáig nem is olyan nagy gond, viszont amin minden eddigi kiszemeltem elvérzik az az akku. A mostani lenovo wifin böngészéssel simán elmegy 4 órát max fényerőn (lassan két éve használom), ha figyelek a fényerőre akkor 5+ órát.
Jah igen, az ár. 150e forintban kéne maximalizálni. (pedig szívesen vennék VAIO-t )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #22662 üzenetére
dxdiag parancsot kiadva, azt mondja hogy a 11-es directX van fent
mpc-hc-t felraktam. Vagy javult a helyzet vagy csak placebó
Ezen a videót próbálgatom mindig. 1080 at nem tudja most sem, 720 at most egész jól viszi, de csak ha végig tölti az egész videótELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #22660 üzenetére
E450-es, tehát az erősebb e125.
Több rendszeren próbáltam már:
win 7, 8.1
ubuntu, kubuntu, ubuntu-gnome
32 és 64 biten egyaránt. De csak a streamelt videókról beszélek. 720p szaggatós, 1080 meg diavetítős..
Igazából nem tudom mit kéne még felraknom, mert a windows telepítés után nem nyavalyog semmiért az eszközkezelőben. Flash playert felrakom nyilván, mert ha nem akkor szólna is a youtube.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #22658 üzenetére
+arcszesz
Köszi, már tárgytalan, mert mindenképp 11,6 os gépet szeretnék. Háromnaponta viszem magammal, jó időben biciklivel/motorral. Itthon is ez az állandó gépem (volt asztali is, a terv az volt, hogy itthon azt használom, de egyszercsak azt vettem észre, hogy már fél éve be sem kapcsoltam ). Előfordul, hogy játszogatok, de tisztában vagyok ezeknek a gépeknek a korlátaival. Ebben a lenovoban is csak a tapipad idegesít, mert ilyen szart még életemben nem tapicskoltam Nem tudom, hogy gondolták ezt Lenovóéknál förtelem... (már régebben írtam, hogy még a 30-40k -s NETbookon is jobb volt, amit próbáltam.
A másik meg az, hogy lassú. Nem tudom minek köszönhető, de 4gb rammal szerintem lehetne gyorsabb. Most win8.1 van, de szerintem megy vissza a 7, mert még az is kicsit jobb volt. Youtube-on a HD videó lejátszása inkább diavetítés (bár van amikor egész tűrhető).
A linuxot már nem is használom jó ideje, mert beletörődtem, hogy nem való Amd gépre... Egyszerűen lassú. (tudom, nem muszáj KDE-t meg csilli-villit használni, de nekem az tetszik még a gnome-shell sem megy rendesen)
Röviden ennyi
Már csak el kell ezt passzolnom, még az is lehet, hogy anyumé lesz, de előbb össze kell kaparni a különbözetet, ami így autó-vásárlás után, síelés előtt, nem könnyű feladat
Addig míg meglesz, lehet, hogy jön valami más kiszemelt[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok, BUÉK!
Még mindig a Lenovo e125 utódját keresem (ez meg úgy néz ki, megy anyumnak, ő úgyis egérrel használja).
Most EZT és EZT2néztem ki. Összehasonlítottam őket, és úgy látom, hogy csak a processzor különbözik bennük, mégpedig ÍGY.
Vajon stimmel a TMP633 leírásában a 3x USB 3.0? Nekem sántít egy kicsit
Egyéb vélemények?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Lenovo e-125 -öm van. Tíz ujjal gépelek (tanultam középiskolában), tökéletesen megfelel a billentyűzet. A méretbeli gondok egyedül a nyíl billentyűkkel vannak, de az meg eddig csak need for speednél kellett, akkor meg simán átállítottam a jkli kombinációra és kész.
Abban viszont egyetértek, hogy ha van lehetőség, mindig ki kell próbálni a kiszemelt gépet! Én pl nem vettem volna meg ezt a gépet, ha kipróbálom a touchpadjét....ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz arcszesz #22469 üzenetére
Én ubuntu, kubuntu felhasználó voltam sokáig, de ezen a rohadt ati videón nem akar normálisan futni egyik sem.mindenféle nyílt, zárt driver volt rajta, de lassú volt. Ezért használok egy ideje win 7 -et.
A munkáit lubuntut viszont lehet kipróbálom.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz AxBattler #22465 üzenetére
Ebben 6 cellás, 60Wh-s akksi van. Nem tudom pontosan mekkora.
Egyelőre pihentetem még az új gép ügyet, mert mégsem tudom ezt eladni annyiért amennyiért gondoltam. Feldobok rá egy win8-at, hátha eldobom tőle az agyam (biztos el fogom, csak kérdés, hogy + vagy - irányba )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz AxBattler #22462 üzenetére
Köszönöm, de inkább újat keresek. Ennek a videója milyen amúgy? mondjuk a hd 4000-hez viszonyítva? nem találtam konkrétan a videókártya típust benne.
Lehet, hogy hanyagolom még egyelőre ezt a váltást, hátha jön valami újdonság karácsonykor, vagy jövő év elején....
egyébként most tesztelem direkt, kicsit több mint 3 órája netezek akkuról, max fényerő, wifi kapcsolat. 20 perce megy egy letöltés is. még van 25%, 41 perc.
Megpróbálok majd egy win8-at, hátha azzal gyorsabb is lesz.. fene tudja.
Köszönöm a segítséget, agyalok még ezen az aceren.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
Persze, hogy lejárt a szerkesztési időm
Na, fejlemény van!
Kollegám vett nem rég a MM-ban, Asus S200e -t. Azt láttam élőben és nagyon tetszett! Egyedül a fényes kijelző nem annyira, de amúgy fém házas és vékony is. Persze, hogy ne legyen meg az öröm, még szarabb az akksija...
Na most mi legyen?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22457 üzenetére
A lenovon 1x2.0 és 1x3.0 usb van.
Minőség:
Ez az első laptopom, de nem vagyok teljesen elégedett vele. Alapból a tapipad nagy béna szerintem. Fogdostam már sokkal jobbakat még az alsó árkategóriás netbookok között is. Egyedül a hozzá tartozó gombokat imádom, mert nem az a hangosan kattanós fajta, hanem puhán érzékel. Pár hónapja elkezdett nyikorogni a bal kezemnél, ahol támaszkodik gépelés közben. Illetve elkezdett mozogni a tapipad is. Ez szerintem egy 1,5 éves gépnél nem teljesen normális. Az akksi is érezhetően gyengült az elmúlt pár hónapban, de az még mondható normálisnak, bár inkább használom hálózatról, mint akkuról, így állandóan töltés alatt van. Ez lehet rossz neki, de szerintem az is rossz, ha sok a töltés-merítés ciklus.
Az usb portok száma, az akksi nekem lehet, hogy fontosabb, főleg így,hogy ennek a minőségével se vagyok elégedett. Így képekről az s210-nek hangos egérgombjai vannak, ez megint egy minusz pont.
Amúgy tényleg az lenne a legjobb, ha meg tudnám mindkettőt fogdosni, de szegedi vagyok, ide inkább rendelni szoktak. Na majd azért körbenézek.
Köszönöm szépen az eddigi segítséget, ha van még ötleted, vagy bárkinek, nagyon szívesen olvasok véleményeket!
Ahogy nézegettem, ez a két típus ami szóba jöhet. Nagyobb kijelzőt nem szeretnék (még a 13col ami használható szerintem, de az felett már akár asztalit is vehet az ember...), három naponta viszem magammal a hátamon bringával, úgyhogy ez pont az én méretemELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22454 üzenetére
Ez király! Köszönöm! Ahogy nézem, nem is sokban marad el a dal pentium az i3 tól! Ennyit megér az érintő kijelző. Már csak az akksi kérdésben kéne dönteni. Higgyek a 6órás állításnak? Az acer mintha szebb lenne, és.több mint 1cm rel kisebb is. Ha a hd-tudom garanciavesztés nélkül ki tudnám cserélni itthon, az jó lenne...
Szerk.
Köszi,a laptop.hu-t még nem néztem, mert mobilon nem tudok keresni ott. Valahogy az acer jobban tetszik.
Na nézzük:
Acer: nagyobb akksi, 3x usb port, szebb, kisebb
Lenovo: tapicskolós kijelző
Egyéb ötlet?[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22450 üzenetére
Na igen, az akksi nekem nagyon gyengének tűnik....
Ha i3 hajtaná akkor még el is fogadnám ennyiért. Akkor nem zavarna az akku. Jobb a fogyasztása egy ilyen procival mint egy i3nak? Nem tudom milyen használattal bír az 6 órát.
Az a dual core proci jó? (Nem tudom mi az a B940 es szint,a mostani E450-hez tudom hasonlítani.)
Fontos szempont lenne a linux-kompatibilitás is, de ahogy olvasgatom, a hd4000 nem a legjobb neki...
Ötlet esetleg az e125 eladási árával kapcsolatban? (E450, 120 gb ssd)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NTonee #22446 üzenetére
Lenovo elsőre, de aztán megnéztem jobban, és az asus jobb, nem?Lenovo e125 van most, az E450 -nel szerelt. 4-5 óra netezést bír.
62Wh -s az aksija. Az asus nem lenne gyengébb ilyen téren?
A mostani lenovot mennyiért adjam el? 120gb ssd van benne.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Mit ajánlotok:
11,6
SSD nem kell, mert az van (bár akkor bukom a garanciát)
Ne legyen benne ATI (linux miatt)
A lehető legjobbat 130-140k körül.
Sokáig bírja az akksi.
Köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Már régebben azt hiszem kérdeztem, de hátha azóta változott a helyzet:
Van egy Lenovo e125-öm (e450-es), de szeretnék valami erősebbet ugyanebben a méretben. i3 -as procival szerelt lenne a jó és fontos, hogy nvidia kártya legyen benne, mert az ati még mindig nincs jóban a linuxszal (persze megyeget, meg fel lehet rá rakni, csak nem tudja normálisan kihasználni).
Ha már itt tartunk, mennyiért lehetne eladni most ezt az e125-öt? Semmi hibája nincs, akksi bírja 5+ órát.
(én nem nagyon találtam olyan gépet ami elég erős lenne, megérné rá váltani, de a lenovo eladása után elérhető közelségbe kerülne. Hátha ti találtok )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok mostanában, hogy el kéne adni a pc-t meg a notit (a pc egy 6 éves konfig, szóval biztos nem ér sokat, 40-50 monitorral együtt szerintem, de majd beáraztatom a megfelelő topicba, a noti meg egy lenovo e125 amit itt javasoltatok és nagyon meg vagyok vele elégedve!). Ha sikerülne eladnom őket, akkor olyan 150k környékén néznék egy kisebb gépet, a mostani 11,6" méret teljesen jó, de mivel ilyen kicsiben nincsenek elég erős gépek (nem nagyon találtam) ezért akár 12-13" is elmegy még, bár nem szívesen vennék olyan nagyot.
A lényeg annyi lenne, hogy minél erősebb legyen, legyen hdmi kimenet (bár ez alap mostanság) és ne ati videóval legyen megáldva, mert linuxot használok és eddigi tapasztalataim alapján az nvidiával kevesebb gond van.
Mit ajánlanátok?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Szia, én is linuxszal használom az e125-öt. Ubuntut próbáltam, de nekem a Unity nem nagyon jött be, főleg azért mert nem volt valami villámgyors. Neked? Kubuntuval használom jelenleg, de gondolkozok a váltáson. Miket próbáltál még?
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
válasz NathanCullen #18653 üzenetére
Akkor jól sejtettem, köszi
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #18650 üzenetére
én meg sose használtam még, mert asztali billentyűzetem van, azon meg van a num padon is
más:
pár napja mondtam hogy nem tudok wifit varázsolni win7-re. na most úgy néz ki, hogy sikerül, végre találtam egy működő thinkvantage-t. eddig akármilyet raktam fel, nem akart működni, egy hibaüzit dobott és kész, feladta. Most éppen tölti lefele a cuccokat, remélem jó lesz.Sokat szenvedek még linux fronton is.
Ubuntuból próbáltam a 10.04 10.10 11.04 11.10 -es disztrókat és egyik sem tökéletes számomra. (a 11.04 van a legközelebb az elképzelésemhez, de onnan is hiányzik egy dolog, mégpedig a namebar applet, ha valakinek ez ismerős itt...)
Most Kubuntu 11.10 -et próbálok, egész jó, szépen működik a touchpad is, még a háromujjas kattintást is tudja mindenféle hegesztés nélkül. De sajnos a kde nagyon fogja a procit. Alapjáraton a Xorg megesz vagy 40%-ot (komozit módban persze, ha azt kikapcsolom akkor jobb a szitu, de úgy meg ronda )
Ha esetleg megtalálom a tökéletes rendszert akkor úgyis szólokELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NathanCullen #18648 üzenetére
(és tényleg rajta van, mondtam hogy tuti ott van valahol de egyszerűen nem láttam meg, pedig már napok óta keresem )[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Lenovo e125 -ön hogy lehet + jelet írni? sehol nem találom és néha kéne linux terminálban. Ha grafikus felületen vagyok akkor elő tudok hívni képernyőbillentyűzetet, de ha parancssorban akkor nem.. Biztos van valahol egy plussz jel, csak én nem látom..
-
mm89
őstag
Sziasztok megint!
Lenovo e125 használók! Win 7-tel nem tudom működésre bírni a wifit! Pedig ezt nem gondoltam volna, hogy a11.10-es ubuntu out of the box működik, a win meg nem
Szedtem hozzá drivert (a sima kábeles lan-hoz is kellett, az működik is), de nem akar települni valamiért. Felraktam a thinkvantage system update programot is, de azzal se jutok semmire...
Ha esetleg valakinek van konkrét linkje, akkor megköszönném!
ÜdvELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
válasz ArrayOfLilly #18518 üzenetére
Köszönöm, ki is kapcsoltam, ki is próbáltam, de nem vettem észre változást (eddig is csak este, sötétben tűnt fel).
Windows 8 -at próbált már valaki rátenni? (csak érdekességképpen kérdezem, nem szándékozom azt használni, nem kínzom magam )Kicsit feljebb kérdeztem valami hardveres videógyorsítós kérdést, na megnéztem pontosan, erre gondolok:
BIOS/Config/CPU
és ott van egy olyan hogy
AMD V(TM) Technology (alapból disabled)
leírása:
When enabled, a VMM can utilize the additional hardware capabilities provided by AMD Virtualization techology.Ebből arra következtetek, hogy ha bekapcsolom, jobb megjelenítést kapok. Vagy nem?
-
mm89
őstag
válasz Vikthor #18516 üzenetére
nagyon jó kis gép, pont kényelmesen elfér az ölemben is. kicsit a kijelző betekintési szöge fura, ha egy kicsit lejjebb vagy fejjebb hajtom már más a szín. meg azt még nem értem, hogy ha pl google képkeresésnél megnyitok egy képet akkor az ad egy sötétebb hátteret a képnek és olyankor mintha magától lejjebb venné a fényerőt. ezt csak én tapasztalom? de még mindig rohadt jó gép! köszönöm szépen a segítséget a választásban, örülök, hogy ez mellett döntöttem
-
-
mm89
őstag
Szerdán kapom meg a pendriveot, aztán fogok win7-et feltenni, addig linuxokat próbálgatok majd. Most ubuntu 11.10 van fent, és a touchpaddal annyi bajom van, kattintáskor (padon, nem gombbal) van amikor erősebbn kell nyomni, mert elsőre nem érzi hogy hozzáértem. Érdekes módon amikor húzogatom az egeret, akkor alig kell hozzáérni.
bogyo!
A biosban van egy olyan beállítás, hogy valami hardveres videó vagy micsoda, már nem emlékszem pontosan[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz NathanCullen #18481 üzenetére
tegnap úgy néz ki, sikerült felrakni hozzá video drivert bár ez a unity nagyon szar... meg fogom próbálni felrakni a 10.04et, csak abban meg nem volt hálózatom valamiért... majd hnap lesz időm rá.
amúgy nagyon király gép, kíváncsi leszek a win7re is rajta.
a tapipad egy kicsit furcsa, a kattintásokat nem mindig veszi, de a kétujjas görgetés működik.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
Na megvan az e125, már felment rá az ubuntu, win7-et még nem tudok rá rakni, nincs akkora pendrive itthon (még)
Neki is fekszemELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!
Hát ezt sajnálattal hallom, hogy sd-kártyáról nem tud
Elvileg kell lennie valahol itthon egy 2gb-os pendrive-nak, de nem azt még meg kell keresni
Ha más nem, a telefonomba beteszem a micro-sd-t és azt dugom be usb-n ez még talán működhet
Köszi az fn+f12 -t, biztos sokat szenvedtem volna mire megtalálom
Vannak még ilyen fontosabb tudnivalók?
(sajnos csak este 6 után megyek érte, úgyhogy már nagyon várom )ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Ma megyek a Lenovo e125 -ért és nem találok itthon pendrive-ot a telepítéshez. Az lenne a kérdésem, hogy sd-kártyáról tud-e bootolni a cucc? (van egy 2gb microsd-m és van hozzá sd adapter, arról tudnék linuxot telepíteni , amúgy meg mindjárt rendelek pcx.hu-ról pendrive-ot, ingyen van a kiszállítás ha valakit érdekel!)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
na persze, azért azt megnézném, mikor bírja majdnem egy hétig
Szóval elégedett vagy vele? Ahogy látom win7 van rajta. Nagyon remélem hogy a linuxokkal is jóban van a cucc Googleban keresve sem találtam olyat hogy gond lenne mondjuk a videókártyával driver téren, úgyhogy ez már jó jelELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Köszönöm előre is!
Én is néztem, hogy van e350 és e450-es is (ráadásul ugye a 350-eshez gyengébb videókártya jár). A vinyó variációról nem tudtam, de ezen a képen minden jól látszik. Most már csak az a kérdés, hogy a hirdetésben szereplő adatok igazak-e? (e450, 320gb ~7200rpm, 6 cella -bár itt sántít a súly, de az lehet elírás is, még rákérdezek)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
-
mm89
őstag
válasz runner 125 #18324 üzenetére
írtam neked pü-t
szerk.: látom válaszoltál
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz NathanCullen #18319 üzenetére
Igen, az alma mégiscsak más árkategória. Igazából a tapi-gesztusokon kívül nem gondolom olyan jónak mint amilyen drága. Most ez a hd videózás hogy van akkor mert haris szerint nem jó
szerk.: köszönöm!haris
Ha van rá lehetőséged próbáld win7 alatt. Nekem legalábbis az 1080p -s videó asztali gépen se az igazi... Valószínűleg a driver nem jó neki.
próbáld ki ezt:
[link][ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Nézem hardveraprót, de csak E350-es procival találtam, azon kívül ami feljebb van linkelve.
Megnéztem a két proci specifikációját és csak annyi a különbség, hogy a 450-es ugye újabb és az órajele 1650 Mhz a 350-es 1600 Mhz -hez képest. Ez egyébként mennyire érezhető különbség?haris, NathanCullen
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Nagyon megtetszett ez a gép! A touchpadje véletlenül nem multi-touch-os? az még szuper lenne. (tegnap volt a kezemben egy Macbook pro, hát mit mondjak, nagyon tetszettek a mozdulatok rajta)
Egyébként így néz ki igazából a gép?
Nekem annyira nem tetszik, láttam már szebbet is, de annyi baj legyen[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Hát ez elég ígéretesnek tűnik! Bírja is, vagy csak írja?
Használod hdmi kábellel másik megjelenítővel? A video driverrel nem volt gondod? Használtál másik ubuntut is rajta? (korábbi verzióra gondolok, én a 10.04 et szeretem asztalin, mert a unity nem jön be) Mit kellett hegeszteni a touchpaddal? Bár szeretem az efféle kihívásokat, de csak akkor ha tényleg meg lehet csinálniELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NathanCullen #18304 üzenetére
Az E125 és az E325 között csak a kijelző mérete a különbség ha jól látom, ugye?
Motaba78
Nem szeretnék tabletet, mert fizikai billentyűzetre vágyom. Meg majd fog kelleni windows is egy programhoz később.bigdady
Valahogy én is tartok a használt kütyüktől...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Bogyó bá' #18299 üzenetére
Jaaahogy úgy csillogós Értem!
Igen, amúgy néztem én is, hogy a 10"-osak kicsik nekem, az tuti idegesítene, ha oldalra is kéne görgetni netezéskor...
Op.rendszer nem kell, mert úgyis linux megy rá, esetleg valami warezolt win7, hogy feltegyek rá valami retro játékot, ha nagyon unatkoznék..
Rá is írok az e125 re mindjárt
Köszönöm az eddigi segítségeket, persze, ha van még tipp, szívesen fogadom!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz NathanCullen #18297 üzenetére
Köszönöm, ez a Thinkpad szimpatikusnak tűnik, kár hogy olyan messze van... (én szegedi vagyok). Az ára is egész jó.
Közben azon gondolkozom, hogy lejjebb helyezem az árkategóriát, 80e környékére. Végülis van egy asztali gépem, ami bár régi (kb 5 éves konfig), még jó. Minek nekem egy viszonylag erős netbook? Van egy Motorola Defy-m, és azon szoktam netezni, de kényelmetlen néha, ezért kéne egy netbook. Tennék rá valami kigyomlált linuxot, és még jó is kisülhet belőle. Így mit javasolsz?
Miért nem vennél eeepc-t?[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz bigdady #18295 üzenetére
Milyen op.rendszerrel használod? Valamilyen linuxot próbáltál már rajta? Konkrétan a videókártya kezelése érdekelne. Találtam egyet egyébként:
hardverapró
Szerintetek megéri?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Régóta szeretnék netbookot/subnotebookot venni. Csak néhány kikötésem lenne, és gondoltam itt tapasztaltabbak vannak (csak asztali gépem volt eddig, nem értek a hordozható cuccokhoz ):
- ár: max 110 e ft
- minimum 2gb ram, és kétmagos proci
- netezésre kellene főleg, de nem akarok egy lassú vasat venni és átkozni magam, hogy miért nem vettem pár ezerrel drágábban egy jobbat
- Linux-barát legyen! Főleg ubuntut használok, egyszer meggyűlt a bajom egy radeon videó kártyával, azóta félek az ati cuccoktól.
Ahogy nézem az olcsóbb gépek főleg AMD Radeon HD 6xxx kártyákkal vannak szerelve.
Használ itt valaki valamilyen linuxot ilyen radeon hd kártyával?
Kicsit feljebb ajánlotta valaki az itteni hardveraprót is, konkrétan EZT. El is kezdtem nézegetni az aprót, de nem egyszerű a keresés Ha esetleg láttok egy kihagyhatatlan ajánlatot akkor szívesen fogadom!
Köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Hp mini laptop
- Laptop Töltö adapter BAZÁR, HP DELL LENOVO használt eredeti töltö
- HP D9Y32AA Laptop dokkoló, választható adapterrel.Illetve adapterek, DVI kábel.
- HP Odyssey 15.6-16.4 új noti ill. túra hátizsák (fekete piros, bélelt háttámlás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest