Új hozzászólás Aktív témák

• HagaNRG

őstag

Ez igaz.

De eddig tökéletesen elégedett voltam a 15-ös Aceremmel.
    Fogalmam nincs mennyiért lehetne eladni, Acer topicban megkérdeztem, meghirdettem, de nem fűzök reményeket az eladásához.
    Akkor pedig nincs szó 17-esről.

Azokból most álmodozok egy HP DV7-ről is akár, de a 180 ezres árba elég rémisztő belegondolni, főleg, hogy hónapokig gondolkodtam, mire ennyiért tavaly egy TV-t meg mertem venni.
    Most meg hipp-hopp beleugranék egy csúcs notebookba, mikor fórumozni valljuk be, a 15-ös is elég.
    Filmet, játékot egyáltalán nem nézek rajta, azért vettem a plazmát, meg az X360-ast.

Viszont hétvégente, rokonlátogatásokkor, szülőknél alváskor gyakran jól jött a Samsung Omnia kis mindenes mobilom, ami tökéletes volt éjjelente, csendben, halkan filmet nézni, ha épp nem tudok aludni, vagy ha a kocsiban várakoztam, vagy utazgattam.
    És épp ezért jött az ötlet, hogy bepróbálok egy netbookot.
    (holnap megyek az EW-be fogdosni végre, de ma végre láttam egy EEPC-t az Euronicsben, de olyan pici volt, hogy megrémített, hogy fogok egy ekkora kijelzőn netezni. (bár az lehet, csak 7-8 colos volt, nem 10)

Viszont a 60-ezres áron-használtan- nem szivesen lépek túl. Bár általában minden arányosan veszít az árából, mindenképp úgy veszem most meg, ha elszánom is magam, hogy lehet, hogy egy hónap múlva már megbánom és tovább adnám.

Azt se tudom netbookot mennyire könnyű eladni.

Új hozzászólás Aktív témák