-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Jester01
veterán
Hogyan lehet rávenni a firefoxot, hogy enter vagy space (vagy bármi más) billentyûre egérkattintást érzékeljen? (linux alatt)
Biztos láma kérdés, de nem leltem rá megoldást
elsõ hsz az új topikbanJester
-
róland
veterán
Amennyiben több (legalább kettő) fül van nyitva, akkor a fülek sávján duplán kattintva, újabb üres fül nyílik.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
bucilali
aktív tag
Hali!
Kérdés: Ha freemailbe jelentkezek be, nem hozza az oldalt, hanem a firefox alaphelyzetbe áll..
mi a f@sz van vele, régebben nem csinálta..Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
Calogero
addikt
twollah
Felraktam egy CPU optimalizált verziót.
Az vhogy jobban tetszik mint az alap.
Melyiket tetted fel?
Gondolom csak angol nyelvű van az ilyen optimalizált verzióból. -
gyurman
tag
Szervusztok!
Ismeritek az Allpeers nevű fájlmegosztó kiterjesztést?
[link]
Szépnek tűnik, de sajnos nem tudok már régóta regizni. Valaki tud?
Ti milyen megoldást használtok, ha havernak el akartok küldeni valami fájlt?
Mail és webre töltöm nem igazán játszik. Olyan kellene, ami online-be tölti le, és látom hogy halad. Viszont az MSN és a Skype lassú a netem kiépítése miatt.
FTP volna jó de azt sem támogatja a netem. -
gyurman
tag
Szevasztok!
Próbáltátok? [link] FireTune
Állítólag memória és egyéb gondokat megold.
[Szerkesztve] -
gyurman
tag
Az a baj, hogy olyan kellen, ami direktben rólam tölti le.
Az ilyen késleltetett eljárásra jó a peer2mail + gmail vagy más nagy levelező.
De direkt elküldés érdekelne. Mint a p2p, csak privát használatra.
Az ftp-t nem tudom belőni. Van külső ip-m amin a router fut, és van 10 db átirányított port, ami össze van kötve a gépemen lévő ugyanezekkel a portokkal, de ötletem nincs, hogy csináljam. NAT rendszerű a netem.
Tudnátok segíteni, illetve milyen ingyenes szervert ajánlotok?
Azért volna jó az ftp, mert a srác csak firefoxot és más progit nem tesz a gépére, és van firefox ftp kiterjesztés. -
bucilali
aktív tag
tedd fel a BulletProof FTP szerver progiját...
ingyenes, és egyszerűen, gyorsan konfigurálható, beleértve az összes jogosultságot, akár mappánként különbözően...
gugli a barátod, ...
én is ezt használom, igen kiváló progi..
hozzávaló leírást is kidob a gugli..
[Szerkesztve]Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
Chili7
őstag
Mit tud ez a kiterjesztés? 'firefoxmenubuttons'
Köszi -
Nabu
aktív tag
válasz Tele von Zsinór #24 üzenetére
Tudja, de Ő inkább erre gondolt!
Chili7: Mit tud ez a kiterjesztés? 'firefoxmenubuttons':
Különböző új gombokat lehet kitenni a eszköztárra...Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
zerga
csendes tag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám a firefoxal.Az index forumán amikor ráakarok kattintani 1 képre hogy megnyissa 1 új ablakban,nem nyitja meg.Sok mindent probáltam a beállítások közt állítani de egy se okozott javulást.Egyébként ezt a 1.5.0.7 és a 2.0 is egyaránt csinálja.Már arra is gondoltam hogy NIV kavarhat be,de nem hinném.
Tapasztalt már valaki ilyet? -
Calibos
addikt
Elégé furcsa dolgokat produkál a Firefox, felzabálja a memóriát újabb oldalakat nem tudok megnyitni, de hogy ha gép előtt vagyok van hogy 5-6 ablakot is megnyitok és leteszem őket a tálcára mint hogy ha ettől kiakadna , régebben nem csinálta ezt, kb egy hónapja.
Kilépek minden oldalról, de a firefoxot a „feladatkezelőben- folyamat leállítása” opcióban tudom csak lekapcsolni
Valakinek ötlete -
tökfey
tag
Na ez az Nem hiszem, hogy bármiféle gond lenne a gépemmel, ami a hw részét illeti. Nem egy erőgép, de böngészésre egészen biztosan alkalmas...
Nekem default beállításokkal csinálja szerintem nem ez a gond, márha a firefox beállítására gondolsz.Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?
-
Integra
titán
hi, hogy lehet átállítani a helyesírás ellenőrzőt az ff2.0-ban?
hogy magyart nézze?
angol ff-et használok amúgy
és minden pöpec és faszán műxik nálam
sajnos pár addon nem műxik már
screengrab, tabmixplus...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jarod1
addikt
valaki tesztelte már a 2.0 as FF-et? érdemes feltenni?
-
Gabcsika
tag
Firefox-szal hogyan kell azt elérni, hogy CSAK adott honlapról törlődjön a felhasználónév, jelszó, vagy az űrlap?
Freedom, Nature, Love & Music
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest