Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Valahol olvastam, talán itt, hogy az újabb firefox böngészőkben bekapcsolható, vagy már be is van építve egy újdonság, ami pl. sok képet tartalmazó oldalakon nem tölt be mindent egyszerre. Tehát görgetés közben jelennek meg az új képek, ezáltal gyorsul az oldal betöltése. Ez merre található a beállításokban, vagy valahogy kikapcsolható? Szerintem emiatt csinál nálam némelyik oldal olyat, hogy a képeket csak egy oszlopban jeleníti meg, felnagyítva. Nem mondjuk 3 oszlopban és kisebb méretben, úgy ahogy eredetileg lennie kéne. Most a 82.0.2 -es firefox-nál tapasztaltam ilyet.
A másik gondom, ha már így belejöttem: sok videót tartalmazó oldalakon, amik előnézettel is rendelkeznek (elindul egy rövidített lejátszás, ha fölé viszik az egeret), azt tapasztalom, hogy ezzel az új böngészővel jóval nehézkesebben, később indítja csak el ezeket az előnézeti videókat. Van hogy fél percig is görgetnem, matatnom kell az oldalon, mire hajlandó elindulni. Régebbi változattal, vagy opera-val nincs ilyen gond, azok azonnal elkezdik a lejátszást.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest