- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Kicsit kezd megőrjíteni a firefox. El akartam indítani a gépen és kidobta a következő ablakot:
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."Mondom semmi gond, taskmanagerből kilövöm, de meglepetésemre nem volt bent a futó alkalmazások közül. Hiába vártam, indítottam újra a gépet, nem sikerült elindítani, mert mindig azt dobja fel, hogy már fut.
Gondoltam uninstall, meg is történt, újraindít, majd telepítem az új firefoxot, de ahogy végzett a telepítéssel, és próbálni indítani először a progit, egyből ismét ezt az ablakot dobja fel:
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
És akkor ne őrüljek meg??!!
Vélemény?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest