Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Helló!
Lenne egy kérdésem. Újra akarom telepíteni a rendszert, és szeretném ha a Firefox meg a Thunderbird megmaradnának úgy ahogy most (kedvencek, könyvjelzők, levelek, postafiókok, stb).
Meg tudnátok mondani hogy honnan kell lementeni az említett dolgokat, hogy vissza lehessen állítani?
Előre is thx! -
Blackmate
senior tag
Szeretném az oldalakhoz tartozó jelszavakat átmásolni egy másik firefox-ba. Mely fájlokat kell copyznom?
-
Ramius
őstag
üdv. az lenne a kérdésem, hogy van annak valami módja, hogy a weblapok zenéjét letiltsam? ne kelljen minden egyes lapon külön kikapcsolni.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Sil
senior tag
válasz ivcsi86 #1491 üzenetére
A személyes beállításaidat a profilodban tartja, XP alatt a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappában (az Application Data rejtett mappa). Ha ezt lemented és visszarakod, a többi beállításod is megmarad, nemcsak a könyvjelzőid. Illetve vannak erre a célra programok is, mint pl a MozBackup.
-
róland
veterán
válasz ivcsi86 #1489 üzenetére
A Könyvjelzők/Könyvjelzők kezelése menüt megnyitva a felbukkanó új ablakban a Fájl/Exportálás menüpont alatt HTML fájlba tudod menteni a könyvjelzőket.
A Fájl/Importálás menüpont alatt a korábban elmentett HTML fájlból tudod újra felvenni a könyvjelzőket.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
ivcsi86
tag
egy olyan kérdésem lenne,hogy hogy lehet azt megoldani,hogy a firefox-ban elmentett könyvjelzöket lementsem,és egy WINujratelepités után meg vissza tudjam másolni? meik mappát kell átmásolnom? mert gondolom azért vhova lementi a könyvjelzöket...
elöre is köszi! -
Tele von Zsinór
őstag
Végleg ki lehet kapcsolni: Tools-Options-Privacy-Remember visited pages for the last ... days elől szedd ki a pipát. Ha csak egy-egy oldalt akarsz elrejteni, akkor miután ott jártál, kezdd el újra begépelni a nevét, hogy megjelenjen a listában, egeret vidd valamelyik elem fölé, és nyomd a del gombot.
-
Zoza24
senior tag
Üdv!
azt hogy tudom megcsinálni hogy ne legyen benne egy adott webhely a listában,ha már egyszer jártam azon az oldalon...ergo szeretném ha a gépemen nem látnák,hogy milyen oldalakon jártam...köszi előre is!Forza Italy!
-
Opa
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a Firefox könyvjelzőit,beállításait importálni egy másik vincsin telepített firefoxból? -
Sil
senior tag
Lehet csökkenteni, pl a browser.cache.memory.capacity értékének a beállításával az about:config-ban. Ez egy egész (integer) típusú kulcs, alapból nem létezik (létrehozása: bármelyik soron jobb egérgomb, Új...). Az értéke KB-ban az ún. memory cache mérete. (Ez persze nem a teljes memóriahasználat, csak egy része.)
Az alapbeállítás Firefox 2-ben (ezen lehet még csökkenteni, de ezek már alacsonyabbak az 1.5 alapértékeinél):
32MB-nál 2048,
64MB-nál 4096,
128MB-nál 6144,
256MB-nál 10240,
512MB-nál 14336,
1GB-nál 18432,
2GB-nál 24576
és 4GB esetén 30720
(az első érték a gép memóriája, a második mindig hogy alapból mekkora memory cache-t rendel hozzá a Firefox mindenféle állítgatás nélkül). Hogy éppen konkrétan mennyit használ, azt az about:cache?device=memory címen lehet megnézni. -
Sil
senior tag
- Ha 0-ra rakjátok az nglayout.initialpaint.delay-t, utána ne csodálkozzatok, ha némelyik weboldal szétcsúszik és nem jön be rendesen (főleg lassabb netkapcsolat esetén). Alapból 250 az értéke, ennyi ezredmásodpercig vár információra, mielőtt elkezdené kirajzolni az oldalat. Ha ennél lejjebb teszitek, látszólag gyorsabb lesz az oldalmegjelenítés (hisz azonnal megpróbálja megjeleníteni), viszont az oldal teljes betöltődése jóval lassabb lehet, és gyakoribbak a hibák is. Ha viszont kicsit tovább vár, nem kell annyit számolnia és nem kell utólag újratördelnie az oldalt, így végül akár gyorsabb is lehet az oldalmegjelenítés. Az ideális érték függ a gép és az internetkapcsolat sebességétől is, így leginkább próbálgatással lehet beállítani, ha kézzel csinálod.
- A network.http.pipelining kb olyan, mint amikor egy letöltésvezérlőben beállítod, hogy több szálon töltsön. (Engedélyezi, hogy még mielőtt az egyik lekérésre választ kapna a böngésző a szervertől, indítson egy újat.) Észrevehetően gyorsít, viszont nem minden szerver támogatja. (Ez a HTTP 1.1 specifikáció része.) Az IE6 pl ilyet nem tud, Operában meg alapból be van kapcsolva.
A network.http.proxy.pipelining ugyanez, arra az esetre, ha proxy-t használsz. Ha nem használsz, tök fölösleges állítgatni.
- A network.http.pipelining.maxrequests értéke valóban 1 és 8 között lehet. 30-ra nincs értelme állítani. Egyébként azt adja meg, hogy ha be van kapcsolva a pipelining, hány ilyen kérés folyhat egyszerre, párhuzamosan (hány ''szál'' legyen).
- A browser.turbo.enabled-nek az égvilágon semmi hatása nincs Firefoxban. Ez egy régi preferencia, még a Mozillából maradt. Valami olyasmi volt, hogy ha valamelyik komponens már fut, akkor a többi gyorsabban betöltődjön, ha jól emlékszem. A Firefox viszont ''csak'' böngésző, nincs más komponense, mint a Mozillának.
[Szerkesztve] -
R.P.
aktív tag
Ebben a gépben amiről most netezek ha megnyitok Firefoxban mondjuk 10-12 lapot akkor megeszi az összes memóriát (csak 512 van benne) és ez egy csöppet idegesítő mert akkor nem lehet vele mit kezdeni...
-
TIV
tag
válasz sharpapa #1469 üzenetére
annyit fűznék hozzá, hogy
- a Nglayout.initialpaint.delay beállítás tényleg gyorsíthat 250 ezredmásodpercet...
- a Network.http.pipelining.maxrequests értéke pedig 1 és 8 között van, nem 30
A többi mire jó? lusta vók olvasni és fordítani...
[link] http://kb.mozillazine.org/Network.http.pipelining
[link] http://kb.mozillazine.org/Network.http.proxy.pipelining
[link] http://kb.mozillazine.org/Network.http.pipelining.maxrequests
[link] http://kb.mozillazine.org/Nglayout.initialpaint.delay -
sharpapa
senior tag
Iwiwre irta egy ismerős:
Firefox Felturbózása:
1. Indítsuk el a böngészöt.
2. Címsorba írd be: about:config
3. Keress egy olyat hogy: network.http.pipelining
4. Katt rá 2X
5. Az értéke át fog állni true-ra
6. Most keress egy ilyet: network.http.proxy.pipelining
7. állítsd át true-ra
8. Most ez kell: network.http.pipelining.maxrequests
9. 2X katt és értéknek add meg a 30-at
10. Válasz ki egy üres helyet és jobb klikk- új/new/ - egész/integer/
11. Nevének add meg ezt: nglayout.initialpaint.delay
12: Értéke legyen 0
13. Most megint jobb klikk és új/new/ - logikai/boolean/
14. A neve legyen: browser.turbo.enabled
15. Értéke true
16. Ennyi. Indits ujra a böngészőt és kész!
Van ebben valami igazság?"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Thrawn
félisten
válasz PazsitZ #1463 üzenetére
Köszi az infót, neked is Sil!
Egyelőre jegelem akkor a kíváncsiságomat, de az első feature complete bétát fel fogom tenni. A kiterjesztések közül elég soknál ott van, hogy megy a 3-as verzióval.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sil
senior tag
válasz PazsitZ #1463 üzenetére
A kiterjesztések nagy része használható, csak kompatibilissé kell tenni őket és kipróbálni, működnek-e. A ''kompatibilissé tételre'' ott a jó öreg Mr Tech Local Install nevű kiterjesztés.
Nekem is fent van az Alpha 5 is, de ez még nem ''feature complete''. Majd a bétáktól lesz érdemes nézegetni nekünk egyszerű földi halandóknak, szvsz.
Az 1.5-ből amúgy a mostani az utolsó változat, nem lesz hozzá több frissítés (biztonsági sem), legközelebb már automatikusan frissít 2.0.x-re.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Én bepróbáltam, de le is szedtem, annyira forradalmit hirtelen nem találtam benne. Bár annyit nem próbálgattam bevallom, csak azért raktam fel, hogy megpillantsam.
Egyik zavaró dolog volt (bár nem is várható el) hogy 0 kiterjesztést támogat. Legalább is amit én próbáltam (nem akarok hülyeséget mondani de olyan másfél-1 hónapja)
Én még most is az 1.5-el nyomulok
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
Sil
senior tag
Vissza lehet hozni a keresősáv régi viselkedését, ha beírjátok a userChrome.css fájlba a következőt:
#FindToolbar > * {display:-moz-box}
És akkor lehet lépegetni is a találatok közt, meg minden.
A userChrome.css egy sima szöveges fájl, alapból nem létezik. A helye a profilon belül a chrome nevű mappában van. -
Thrawn
félisten
Kipróbálta valaki a Firefox 3-at?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #1452 üzenetére
Frissített 12-re, a kiterjetszést mint írtam töröltem, majd visszatettem, viszont most nem frissíti magát a kiterjesztés, de működik
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Ramius
őstag
-
rossz hal
csendes tag
Csé! Firefoxhoz létezik olyan kiterjesztés, vagy beállítás amivel a lapokon belül tudok keresni. Az operában van ilyen keresősor...
...mert a Besenyő Pista bácsi azt mondta.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #1443 üzenetére
visszatettem a xxxx.11-es verziót, annál is szürke lett. Leszedtem a kiterjesztést, visszatettem és működik. Mitől van ez a kiterjesztéshalál? A xxxx.12-est még nem tettem vissza, kíváncsi leszek fog-e működni a kiterjesztés
-
rdi
veterán
ujabb kérdésem, hogy miként kell beállítani a karakterkódolást? Mert nekem állandóan kézzel kell utána állítanom hol win hol iso a t****öm tele van
Fej! Tor! Potroh!
-
Bencom ™
őstag
válasz Tele von Zsinór #1447 üzenetére
nálam sajnos már hónapok óta nem működik rendesen, és unom már mindíg bepötyögni a felhasználónevet és a jelszót, minden más oldalon megjegyzi
egyes helyeken a szerver eltárolja az IP-det de csak akkor, ha a sütik be vannak kapcsolva.
pl egyes szavazós honlapok olyanok, hogy nem lehet, csak egyszer szavazni, de ha kikapcsolod a sütiket, akkor annyiszor szavazol, ahányszor csak akarsz. -
Bencom ™
őstag
Csak nálam nem jó FF-al a freemail? mármint a jelszót meg ilyeneket nem jegyzi meg, hanem összevissza kutyulja...
már a régi sem volt jó ez az új freemail meg még rosszabb...
IE-vel nem próbáltma, csak FF-et használok, méghozzá az 1.5-öt amit automatikusan frissít mindig.
heurisztika: a sütikben tárol minden jelszót meg adatot egy-egy honlapnál, és naplózza, hogy te ott jártál... jól is néznénk ki, ha sütik nélkül lehetne belépegetni titkosított (jelszóval védett) helyekre...
de ez IE-nél is így működik
csak épp Tele von Zsinór már leírtam előttem, uh off
[Szerkesztve] -
Tele von Zsinór
őstag
válasz heurisztika #1444 üzenetére
Bejelentkezéskor kapsz egy ún. session-sütit, ezzel azonosít a szerver, enélkül manapság már nem tudsz bejelentkezni.
-
heurisztika
csendes tag
Köszi a sütik engedélyezése megoldotta a problémát bár nem tudom mi köze van hozzá
-
Winner_hun
titán
A kiterjesztéseknél egy darab szürke, nem is működik. Inkompatibilis lenne a legújabb 1.5.xxx verzióval?
-
pzstm
titán
válasz heurisztika #1440 üzenetére
sütik elfogadás be van jelölve a beállítások/adatvédelem alatt?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
heurisztika
csendes tag
Segítsen valaki!! Az eddig beregisztrált /jelszót kérő/ oldalakra nem tudok belépni a Mozillával. Ide is IE-vel léptem be Mi lehet a baj?Már vagy tízszer újra installáltam!!
-
rdi
veterán
sziasztok, nem tudjátok mi történt az új magyar helyesírással? Valami elképesztően gyenge.... a hivatalos honlapról töltöttem le, egy frissítés után.
Fej! Tor! Potroh!
-
student
őstag
ugy unom már hogy megnyitok 3tabot és máris 300mega felett memot eszik.
minek kell neki ennyi ez vmi bug? csinálhatnának vele valamit -
Integra
titán
chatzillát használja valaki?
én régen mirc-et használtam
de leszoktam róla
tudja ez azt amit a mirc?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pasquale
tag
válasz Tele von Zsinór #1433 üzenetére
Kösz, nem tudtam hol keressem!
-
pasquale
tag
Hol lehet kikapcsolni azt hogy a fülek közti váltásnál ne olyan ''3dimenziós'' hatással váltson?
Ez szerintem fölösleges, ilyen Vista szerű, de mégse. -
Primőr
aktív tag
Nem tudjátok-e, hogy azt hogy lehet megoldani, hogy az exe fájlokat ne csak lementeni tudja, hanem inkább nyissa meg, mint az explorerben?
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
chicken
senior tag
Felupgradelődött 2.0.0.4-re a Mozillám és az egér scrollbeállításai megbolondultak. Nagyon pici (egy görgentés) esetén húzza a 6 sort, amit beállítottam, de ha gyorsabban csinálom, ahelyett, hogy lerántaná a lapot, 2-3 sort mozdítja. IE viszont úgy működik, ahogy kell.
Az Advanced fülön csak az Auto illetve Smooth scrollingont lehet kibe kaccsolgatni, de az nem segít. Valakivel történt hasnonló?mens sana in campari soda
-
Winner_hun
titán
Igen, mert roppantul zavar, hogy nem tudom, hogy mi baja van. Meg van másik csomó dolog, ami nálam nem úgy működik, ahogy kéne de már hozzá vagyok szokva Kéne egy ff guru ide a gépemhez, aki megnézi és megcsinálja a megcsinálhatatlant, hogy minden működjön
-
Sil
senior tag
válasz Tele von Zsinór #1422 üzenetére
Továbbra sem vagyok informatikus (és a hardverrel kapcsolatos dolgok pláne elég távol állnak tőlem), de szerintem is. Úgy kb két éve volt valami olyasmi hiba, hogy nem szerette a hyperthreading-et (fagyott bizonyos processzortípusok esetén), és arra az volt a megoldás, hogy hozzá kellett rendelni az egyik ''processzorhoz'', azaz alapból nem volt hozzárendelve (bár ez a példa sántít, mert a hyperthreadingnél fizikailag nincs két processzor, ha jól tudom).
-
Thrawn
félisten
válasz Winner_hun #1421 üzenetére
omg! Még mindig ezen agyalsz? Biztos álmatlanok az éjszakáid mióta ezt felfedezted
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Winner_hun #1421 üzenetére
Szerintem igen. De majd Sil megmondja, ha nem
-
Winner_hun
titán
-
Sil
senior tag
válasz ronaldo #1417 üzenetére
Remek, megint egy lista, ami az eredeti változatára már csak nagy vonalakban hasonlít, és több helyről, erősen rövidítve vették át.
A pipelining pl nagyon hasznos lehet, és észrevehetően gyorsít, de nem minden szerver támogatja, ezért bizonyos weboldalaknál akár hibákat is okozhat (bár ez elég ritka). Operában ez alapból be van kapcsolva, az IE6 meg nem tud ilyet (IE7 passz).
Leginkább az nglayout.initialpaint.delay 0-ra állítása okozhat olyan hibákat, mint amit leírtál (én erre tippelnék, hogy ez a ludas most is). A preferencia lényege, hogy a böngésző nem kezdi el rögtön kirajzolni az oldalat, először néhány ezredmásodpercig vár az adatokra. Az alapérték 250. Ha ennél lejjebb teszed, látszólag gyorsabb lesz az oldalmegjelenítés (hisz azonnal megpróbálja megjeleníteni), viszont az oldal teljes betöltődése jóval lassabb lehet, és gyakoribbak a hibák is. Ha viszont kicsit tovább vár, nem kell annyit számolnia és nem kell utólag újratördelnie az oldalt, így végül akár gyorsabb is lehet az oldalmegjelenítés. Az ideális érték függ a gép és az internetkapcsolat sebességétől is, így leginkább próbálgatással lehet beállítani, ha kézzel csinálod.
A network.http.pipelining.maxrequests maximális értéke 8, ennél nagyobbra fölösleges állítani.
Vannak egyébként kiterjesztések (pl Tweak Network, FasterFox), és programok is (pl FireTune), amik épp ezeknek a preferenciáknak a finomhangolására születtek.
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Van nekem egy linkem [link]
Itt a 12. pontban be lehet állítani, hogy több egyidejű lekérdezés legyen, tehát hogy több szálon töltse ugyanazt az oldalt. Itt lehet valami bibi, mert most tény, hogy észrevehetően gyorsabb, de ''hibázik''. Most is, alul a hangulatjeleknél két helyre is egy avatart töltött be. A hivatkozás jó, de nem jó képet hoz be rá. IWIW-re is beléptem az előbb, és csomó helyen a piros forgó levél jelent meg, tudjátok ami frissen érkezett leveleknél szokott. És még csomó helyre rossz dolgokat hoz be.
Azért írtam a 12.-es pontot, mert én csak erre tudok gyanakodni. Ezen kívül még régebben azt állítottam be, hogy ne egye a memóriát, a többi dolog defaulton van.
Volt valakinek hasonló problémája? a ''network.http.pipelining.maxrequest'' alapértelmezett 4, én először 30ra raktam, aztán 45-re. Most megpróbálom 20-ason. -
Poctar
senior tag
A tűzfal kinegedi a firefox-ot.
Olyan üzit kapok, mintha nem lenne netem. -
őstag
válasz Winner_hun #1414 üzenetére
Lehet, hogy csak annyira van igénye...
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Winner_hun
titán
válasz Tele von Zsinór #1410 üzenetére
Ha fel van készítve a két magra akkor miért csak a felét használja ki?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Winner_hun #1408 üzenetére
A FF fel van készítve a többmagos procira, és az xp feladatütemezője ennek megfelelően kb. egyenletesen osztja el a műveleteke a két mag között. Próbáld ki a 3ds max-ot, vagy a pov-rayt, ugyanezt kéne csinálnia minkettőnek.
Szóval szerintem ez így helyes. -
Winner_hun
titán
xp-s topuikban nem kaptam kielégítő választ, valaki ezt meg tudná magyarázni?
Ha firefox dolgozik, nézem a feladatkezelőt, max 50%-ot használ ki a prociból. Ok, ez az össz teljesítménynek a fele, vagyis egy mag. Viszont ha megnézem a diagrammot, akkor látom, hogy nem az egyik mag jár 100%-on, hanem a két mag kb 50-50, vagy talán 60-40%-ban. Ez miért van? Vagy rossz a kijelzés?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sil
senior tag
Az Állapotsorban a jobb alsó sarokban láthatsz egy olyan feliratot, hogy Adblock. Erre kattintva megjeleníti az adott weboldal összes blokkolható elemét. Ha bármelyik sorra rámész, villogó kerettel jelzi is, hogy az adott elem az oldalon belül hol található, így könnyebb legyártani a megfelelő szűrőt. És persze a flash reklámokhoz sem kell az Adblock füleket vagy külön kiterjesztést használni.
A blokkolható elemek listája elérhető az Eszközök / Adblock menüből is.
Ha a sima Adblock helyett Adblock Plus-t használsz (amiből rögtön két külön kiterjesztés is létezik, a 0.5-ös és a 0.7-es széria), akkor további finomságokat is elérhetsz, mint pl a DIV elemek blokkolása, a reklámrejtés (ha egy oldalon le akarod tölteni a reklámokat, csak látni nem akarod), a fehérlista, a szűrőlista automatikus frissítése, stb. -
Laybee
őstag
válasz Tele von Zsinór #1402 üzenetére
Tökéletes, köszönöm mindenkinek
-
Tele von Zsinór
őstag
Első körben ezt: [link] mentsd le, és importáld az adblockba, ez elég sok reklámot máris szűrni fog. Ha egy-egy mégis becsúszna, akkor (ha kép) jobbklikk-adblock image-és itt szerkesztheted az url-t, lehet bele rakni *ot. Flasheket annyiban trükkösebb, hogy azokon jobbklikkre a flash menü jön elő, de az adblock beállításai közt találsz olyat, hogy ezek fölé rakjon kis ''adblock'' fület, és utána azokra kattintva lehet szűrni.
De a flashreklámok ellen sokkal jobb a flashblock.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest