Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krystal_s
addikt
az jóó
remélem jobban el lesznek a flash videókkal, mert nem tudom mi lehet de kb egy hónapja ha pl youtube stb videót nézek ,akkor a cpu használat majdnem 100% és korábban nem volt ilyen.IE7 és Mozillával nincs ilyen gond...Firefox kiterjesztést sem tettem fel újat. Flashblock és Noscript van fent ,de kipróbáltam h leszedem őket és akkor sem lett jobb. Jah flashblock is pár hete fura lett. Korábban simán működött,most néha van olyan flash ,amit akkor sem látok ha rámegyek h engedje lejátszani, mintha nem lenne ott semmi. ha tiltom vagy törlöm a flashblockot ,akkor működik az adott pl zenelejátszó.Na de ezt még kibírnám...de ez a cpu használat nem tudom mitől lehet...nagyon zavaró kb mintha egy p3-as géppel neteznék ,néha még akadnak is ezek a videók.
(10es flashplayer+ 3.0.7 FF) de korábban ezekkel is jó volt.
ha jól emlékszem volt vmi frissítés a 10es-en belül pár hete ?? lehet h azóta lenne a gond ? ismerősöm is szólt h nála is ez van...ő Operát is használ és szólt h pl a myspace oldalak is több erőforrást esznek mint korábban (köztudott h myspace eddig sem volt annyira gyors,de gondom sem volt ,most meg használhatatlan...)
ha valakinek van hasonló tapasztalata légyszi írjon...de ne azt h használjak más böngészőt+ ne nézzek ezt meg azt stb,mert korábban minden ok volt ! köszi[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Tűzfal ki van kapcsolva illetve vírusirtó szoftver sincs feltelítve!
Illetve 3 felhasználó fiók van és csak az enyémbe nem tudok exe fájlokat leszedni! Anyuméba és tesóméba minden gond nélkül!#5651 Ramius: ugyan azt tudom mondani neked is mint pzstm-nek!
https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest