- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Miért lenne faszság? Azért, mert értelmes ember valóban nem kezdi el karcolni a kijelzőt szikével, még sokat elmond a telefon ellenállóságáról.
Az jól látszik, hogy kulccsal nem érdemes azonos zsebben hordani, de még aprópénzzel sem.
Azért, mert te full elfogultan csak a pozitívumait írod le a telefonnak, nyilvánvaló, hogy nem egy felsőkategóriás flagship modell. Mondom ezt úgy, hogy teljes megelégedéssel használom. -
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Számodra faszság, én (és még sokan) meg melóba hordom a telót ahol olyan közegbe dolgozom ahol az üveg kap olyan igénybevételt mint egy szike karc. A Gorilla 2 és a DT üveget 3 hónap alatt nyírtam ki, pedig csak a zsebemben volt a teló.
A hajlításos teszt sem hülyeség, mert farzsebbe simán kagylóra ülsz egy telót... viszont a hámozas az tényleg baromság.
Én nem mondtam, hogy ki mit vegyen pont nem is érdekel, te meg finoman szólva is tulspanoltad magad mintha Motó részvényes lennél
Írom ezt egy Edge 40 elégedett tulajaként.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lazán hazafutást üt a Motorola, idén két telefonnal sikerült elérniük azt, amihez tavaly öt modell kellett.
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest