- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz Mano66 #12216 üzenetére
de most komolyan miért nem jó az üvegen hozott upc Neked..? olcsóbban is kaphatod ügyfélmegtartóban, tvje is jobb mint a telekomnak, igaz nincs gigabit még.. de extrákban is jobb az upc.. kérdem én mint Telekomos ügyfél mielőtt nekem esel.. üvegen hozott netbe szerintem nincsenek különbségek.. már.. invitel is lehetne.. hiszen az üveg biztonságot ad tiszta száraz érzés.. hót 8 hogy kihozza árban csak a digi aki a legeslegolcsóbb, upc ügyfélmegtartó még annál is olcsóbb fentebb írtam az árakat lapozz vissza..
-
lajosdani2
csendes tag
válasz Mano66 #12216 üzenetére
Hétfőn még alá lehet írni.
Valóban, az önkormányzat azért indította az egész aláírásgyűjtést, mert a T azt válaszolta az érdeklődő levelükre - hogy ugyan mikor óhajtanak már végre jönni? - hogy NEM IS FOGNAK JÖNNI.
Ezért van ez az egész, mert évek óta hitegetnek mindenkit. Személyesen én is írtam nekik levelet még 2015-ben, és abban is ígérgettek mindent, hogy év végére kész is lesznek. Erre már eltelt 2 év, sehol semmi, és hirtelen meggondolják magukat...
Reméljük jó sokan aláírják. De hogy ez utána fog-e bármit is változtatni? jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MIUI / HyperOS topik
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest