- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- XPEnology
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
body007 #4718 üzenetére
Gyalulásban igazad volt, mert én is jobban szeretem a tiszta rendszert, ám az XP ben nincs.
Mivel sokkal egyszerűbb a telefonok mókolása win alatt, ezért elég népszerű ezen oprendszer a hithű linuxosok körében is.Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.
Arról nem is beszélve hogy XP x86 szerintem a leg driver támogatottabb oprendszer jelenleg.
Még most is vettem egy vacak műszert és csak XP-n futnak a segédprogramjai. Ezért kell virtuális gépen is tartanom egy XP-t.
Ha meg írok a gyárnak hogy helló, win7, x64 vagy valami? ...hát vissza sem írnak.
De neked legyen igazad, most felteszem az általam eddig került linuxot aztán resszkessen, ha nem megy valami egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Autós topik
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest