Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz diablo1984 #64398 üzenetére
Felénk az egyik illető szalmabálával tüzel.....
Nah az füstöl.. meg sem lehet maradni a környéken!!!
Gondolom xar lehet valami nála...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Diokhan
addikt
válasz Depression #64394 üzenetére
Nem is az, hogy nem telik, hanem pl mi a hegyen lakunk a lyukói út felett még a normálisabb környéken, kandallóval van fűtve a ház, oda nem is hoznak gázt, csak palackosan ami max a tűzhelyhez jó... Árammal meg nem fogunk fűteni, mert az elvinné egy hónapban a két havi fizetésem is...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
diablo1984
veterán
arra kíváncsi lennék, hogy miként akarnák betiltani! ahol nincs gáz, azt hogy? illetve valaki fizetné a különbözetet? mi is fával és szénnel tüzelünk, de láttam már olyat, hogy tömény füstcsík húzott az égbe más kéményéből, azt nem tudom, hogy miként csinálták, nálam a szénnél sem láttam még feketének a füstöt, nemhogy adom vastag, tömör oszlopot....
mi szemetet sosem égetünk, öntvény kazán nem is tolerálná, a tüzelő is száraz, most 3éves fa+2éves szén(azóta van tető alatt) kombó van, mikor költöztünk, akkor október vége volt 4-5 éve, na akkor vettük a tüzelőt is, vagány volt, ahogy a "száraz" tüzelő miatt a kéménycsöveken folyt visszafelé a kormos lötty.....ja amúgy már nálunk is eddig több fogyott, mint múlt évben a teljes szezonban, gondolom másfelé még nagyobb a válság, akkor meg már minden ég ami tüzet tud fogni, a tüzifa ilyenkor drágább az aranynál.....
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Azt megértem, amikor vkinek nem telik tüzelőre és elégeti, amit otthon talál, de amikor egy cég (lásd a korábbi hszemben a gumist), aki kereskedésből él, környezetszennyező módon tüzel az már felháborító. Ezzel a részével van baj.
Abban teljesen egyet értek veled, hogy az emberek 95%-a nem készült fel ilyen hideg télre és nem halmozott fel bőségesen a tüzelőanyagból, ilyenkor pedig elkapkodnak mindent.blabla
-
bnorci71
addikt
a TTL-nél lévő fatelepen májustól szeptemberig nem adtak el 10 kaloda fát
mostanában szerintem napi 10m3megy el
na azzal aztán lehet fűteni
meg amit az önkormányzat oszt az se 2014-es vágás, szerintem azt még a hó lábon érte."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Depression
veterán
válasz WildBoarTeam #64384 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj.
Itt, a legszegényebb környéken, ahol persze Magyarországon mindig a leghidegebb van, lassan egy hónapja -20 fok van.
Próbálj meg fát venni. Bárkit megkérdezel, nincs már kivágási engedélyük. Azaz marad a szlovák vizes fa, ami se nem ég, se fűtőértéke sincs. Ez marad a tehetősebbeknek. Akiknek nincs erre pénzük, azok mindent elégetnek amit csak találnak.És itt akarják betiltani a szilárdtüzelést? Azaz fagyjon meg mindenki, akinek nem tellik gázra.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bnorci71
addikt
válasz wwenigma #64391 üzenetére
igen tudom, de a Tv box pl nem ment normálisan rátekerőssel roppantottak rá egyet és máris jó lett, nem igazán értettem miért, ha a tv-be dugtam semmi gond nem volt
és mivel ha a hálózattal gond van a házban rögtön kiszúrják, hogy nem az ő dugójuk van rajta bár szeretnek leesni maguktól is volt már rá példa nem is egyszer
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
_seth_
veterán
válasz Vangelis #64383 üzenetére
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bnorci71 #64390 üzenetére
F csatlakozobol van ratekerhetos, teljesen korrekt, ilyen miatt ne ess kétségbe.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bnorci71
addikt
pr-telecom szerelő nincs köztünk vagy valakinek ismerőse haverja
jöhet privibe
kicsit át akarom variálni itthon a hálózatot és a modem koaxát kellene máshová húzni, illetve én áthúzom csak roppantani kellene rá egy csatlakozót
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Vangelis
félisten
válasz WildBoarTeam #64384 üzenetére
....és mi van ha nem?
508-as érték is van Putnokon....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó PC alkatrészek:
Western Digital Caviar Blue 640GB 7200rpm SATA HDD (WD6400AAKS) 100/100, hibátlan állapotban:
..............................4500 FtSapphire Radeon HD5570 1GB DDR3 128bit PCI-E Low-profile videokártya:
..............................4500 FtPS3 játékok:
Gran Turismo 6:.......3500 Ft
GTA 5:.....................4000 Ft
EA Sports MMA:......2500 Ft
FIFA 14:...................2000FtAki egyben elviszi őket annak 9 ezer forint a 4 játék.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Eladó dolgaim: [link]
Aki szeretné valamelyiket PÜ-ben jelezze!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Eladó lenne 2db telefon, 1db okoskarkötő és 1db procihűtő.
Ha valakit érdekel kereshet privátban.Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
elistvan
őstag
válasz WildBoarTeam #64376 üzenetére
Köszi, hasonlón gondolkodtam én is.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
törölt tag
válasz WildBoarTeam #64376 üzenetére
ja és javaslom addig ne nyúljon hozzá, mert ráverik hogy ő volt
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz elistvan #64374 üzenetére
A panaszügyedre:
Várd ki a 8 munkanapot a jelzésedtől számítva és ha addig sem reagálnak, akkor küldj nekik egy tértivevényes levelet postai úton. A levélben megemlítheted a fogyasztóvédelmet/békéltető testületet és a korábbi panaszodra való nem reagálást. A tértivevényes szelvénnyel már bizonyítani tudod, hogy kézhez kapták a panaszodat.Talp javítás:
Ragasztás nem sokat fog érni. Ha van mihez fogatni, akkor én egy passzdarabot erősítenék hozzá (pl. belső oldalra lemezt hajtani és odafogatni 2-4 ponton, de ez ugye jó pepecs meló). Hátránya, hogy biztosan látszana a javítás.blabla
-
fila
senior tag
Telót váltok, ezért eladó kb 13 hónapos Honor7 készülékem.
Nagyon jó állapotban van, szürke, új üvegfóliát adok hozzá.
Hirdetést hamarosan felrakom.5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
elistvan
őstag
Problémám lenne. Vásároltam a munkahely számára 11db használt HP LE1901W Monitort. Az első körben már repedt talppal jött az egyik ezért a monitor használat közben folyamatosan előredőlt és nem lehetett használni. Ezt jeleztem, küldtek egy másikat de kb 2 hete egy másik ugyanezt a szimptómát mutatja. Próbáltam ragasztani, semmi, írni a cégnek, nem válaszolnak (elvileg 1 év garisak a monitorok igaz maga a monitor működik csak ugye nem lehet így használni.)
Írtam műanyaghegesztő cégeknek 2-3 helyre de egyik sem válaszol. Mit lehet tenni szerintetek?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz sutykuru #64371 üzenetére
Tegnap kifele araszoltunk a József Attilán és ennek a gumisnak a műhelykéményéből gyönyörű koromfekete füst gomolygott kifele... gondolom csupa egészségre ártalmatlan anyagot tüzeltek el...
Szóval minden városban vannak, akik jól odateszik magukat ilyenkor.
Az ilyeneket kellene jól megbüntetniblabla
-
Vangelis
félisten
Azért ez kemény:
barcika 645....
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
ELADÓ egy kitűnő GeForce GTX 1070 8GB videókártya - hétfőn délelőtt megyek Miskolcra, tehát plusz költség nélkül és személyesen átvehető.
Akit érdekel a dolog az priviben keressen meg!
-
WildBoarTeam
senior tag
-
nézzbe
aktív tag
Valakinek valami VGA-ja 10K-ig? , Nvidia játszik csak
-
bnorci71
addikt
Router okosításban otthon van valaki?
a parancssorral meg Linux-al nem vagyok barátságba, de még csak ismertségbe se
egy Tp-Link Wr-1043Nd lenne az alanyelég jó a fórum támogatottsága, aki érti miről szól a dolog
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Eladó NEXUS 6P gyári független (csak pár napig)
Tovább infó és képek a linken .Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Wiz Khalifa
veterán
IGÉNYFELMÉRÉS!
Eladó lehet a következő cucc ha valaki jelzi PM-be a szándékát.
WD Scorpion Black 2.5" 750GB 7200rpm SATA3 (WD7500BPKX) - Garanciális 2019-ig rajtam keresztül.
Működési idő: 91 nap 11 óra
Összes indulás/leállás: 598Ha igény van rá akkor van hozzá egy USB3.0-ás külső HDD ház is, szép letisztult vadi új. Gari év végéig van rá.
Érdeklődni PM-be!
Smoke some weed nigga!
-
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #64355 üzenetére
-
törölt tag
-
bnorci71
addikt
Valakinek elfekvőbe USB-s router ami tud torrentet is kezelni?
Illetve valakit érdekel
1db Tenda W316 router a tápja nincs meg 2017 valameddig garis lenne, de sajna a tápkábelről levágtam a csatlakozót jelenleg egy Hama táp van hozzá kendácsolva amivel működik kipróbálható
1db T-Plink WR841 router ha jól rémlik"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
detroitrw
addikt
válasz Vangelis #64345 üzenetére
Adatok nelkul is le lehet menteni bitrol bitre! (Igy biztos nem karositos az adatokat veletlen felulirassal.
Es ugyan ugy lehet vele szorakozni mintha fizikalisan a vinyora engedned a kereso/visszaallito progikat.Pl. Testdisk
aztan a lementett cuccot meghajtokent be lehet mountolni(#64349) Vangelis
Az nem lehet hogy mas lemezkezelesi metodussal kene keresni? (scannelesi eljaras)[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Gondolom hozzá akarták adni a rendszerhez...
inicializálták
Utána már hiába rakták vissza a dobozba nem volt rajta semmi,.
Valami D1004 es global export fostrágya,
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Üdv Kamera rendszerekkel foglalkozik valaki?
Az a helyzet, hogy adott egy felvevő és nem tudják hozzá az admin kódot.
Le kellett volna menteni róla egy felvételt, de nem tudták ugye a kód nélkül.
Szépen betolták pc-be a vinyót és természetesen törlődött minden a vinyóról.
Kérdés, hogy vajon vissza lehet-e hozni a partíciót a vinyóra. (adatmentés semmi .. nem lát semmit.)
Ilyet még nem ettem.. hátha itt lesz valaki..
-
Potzee
addikt
válasz Spancer RE #64317 üzenetére
későn vettem észre, hogy már nem aktuális...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
F1r3b1rd
tag
Nincs véletlenül valakinek olcsón eladó set-top boxa ?
Strong v ilyesmi olcsó cucc kellene Euroscart csatlakozóval melóhelyre egy régi tvhez.
Miskolcon lesz használva régi tetőtéri antennával.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Sziasztok! Bosch Tassimo Vivy kapszulás kávéfőző + kapszulatartó érdekel valakit? 9.000, Miskolcra lejuttatást meg tudom oldani.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Spancer RE
aktív tag
+ Ereshkigal
Köszi! Végig jártuk mindet, végül a Pláza emeleti boltban vettünk órát. Ott 100%-ban lehet fizetni ajándék utalvánnyal (de már csak Ticket Compliments-el).Szerk.:
Sehol máshol nem fogadnak el semmilyen utalványt, kivéve a Sparban lévő kis órás üzlet 10e Ft értékben, de ott is csak azért, mert jófej akart lenni az eladó.[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Keresek 32 Giga Micro sd kártyát,lehetőleg újat,és olcsót.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
LaciMc82
aktív tag
Lenovo Vibe S1 Lite kék színű Telenor függő teljesen új telefon eladó.
Az ára 40000 Ft.
Tiszta hülye aki nem normális
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó PS3 játékok:
Gran Turismo 6:.......3500 Ft
GTA 5:.....................4000 Ft
EA Sports MMA:......2500 Ft
FIFA 14:...................2000FtAki egyben elviszi őket annak 9 ezer forint a 4 játék
PC alkatrészek:
Western Digital Caviar Blue 640GB 7200rpm SATA HDD (WD6400AAKS) 100/100, hibátlan állapotban:
..............................4899 FtSapphire Radeon HD5570 1GB DDR3 128bit PCI-E Low-profile videokártya:
..............................4899 Ft[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miskolcon melyik üzletben van polcról Opel alkatrész?
-
bnorci71
addikt
válasz WildBoarTeam #64325 üzenetére
van ilyen is olyan is
meg kel nézni ki milyen szerződést köt az Avasi lakást nekem a végén árulták már 4-en is mivel az elsőnek nem volt kizárólagos joga. Nem szabad sajnálni az időt az apró betűre."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Ronyman
aktív tag
Nem teljesen értem, hogy ebből neked milyen károd származna! Ha valamilyen oknál fogva az üzlet nem jön létre, akkor a foglalót nem kell visszaadnod! Az előleget igen, de a foglalót nem! Szóval legyen egy eladó ház 5 millió forint, a foglaló meg 500.000 Ft. Ebből kifizeted a 3% jutalékot meg az áfát(15.000 Ft +ÁFA azaz 19050 Ft) és a többi marad nálad(479950 Ft)akkor is ha az üzlet nem jön létre.
-
WildBoarTeam
senior tag
Az, hogyha 1 évig nem adja el a lakásod és te ezért felbontod a szerződést, akkor ha te ezen felül 1 éven belül eladod a lakást, akkor is kiperkáltatja veled a jutalékot. Lehet ez az idő eltérő ingatlanosonként, de anyósomnál ez volt.
Azzal a jutalékkal semmi bajom, amiért jogosan megdolgozik, mert hozza neked a vevőket és tényleg létrejön az adás-vétel neki köszönhetően.blabla
-
üszök
őstag
Az,hogy úgy kamuznak mint az atom,hazudnak mint a vízfolyás, 3%+áfa a jutalék a foglalóból,ha nem jön valamiért létre az üzlet azt a pénzt már buktad.
Találkoztam én is párral mostanában,viszont a lakás mégis tulajtól lett véve.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
mezis
félisten
válasz WildBoarTeam #64320 üzenetére
Mi abban a "mocsok" ha egy közvetítő szeretne hozzájutni a jogos (szerződés kötéskor még nem kifogásolt) hasznához ?
Hogy tudná másképp kivédeni azt, hogy viszi a vevőt aztán a vevő (eladó) megkeresik egymást és kihagyják a dolgozót jutalékostól ?
Nem kötelező azt a szerződést megkötni, nem kötelező ingatlan közvetítőnél keresni eladó ingatlant.Nem régen én is részese voltam eladó ingatlan keresésének. Dolgoznak azok a közvetítők, időt, üzemanyagot,..., fordítanak a közvetítésre.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
anorche1
őstag
Újra van egy eladó fekete miband 1s -em, 2k.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
bnorci71
addikt
válasz Vangelis #64314 üzenetére
én se szeretem őket, de mégis ők tudták 3éve eladni az Avasi lakást
és amitől érdekes engem 3áv alatt 1érdeklődő nem hívott ..... az ingatlanosok se hoztak sok érdeklődőt, mondjuk akkoriba nagyon állt az ingatlan az Avas meg főleg rá 1 évre +1M áron a kolléganő alig talált lakást az Avason.........jut eszembe Kiliánba lesz eladó lakás a Színyein tégla központi fűtés gázóra gázboylerrel egyedi melegvíz1,5szoba+lakókonyha vagy étkező kinek, hogy tetszik talán 50-55nm második emelet
aki ismeri tudja nyugodt csendes környék"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz gaben1117 #64313 üzenetére
Csak azt ne felejtsd el, hogyha egy eladó leszerződött egy ingatlanossal, akkor hiába találsz rá, ő nem fogja tudni neked eladni az ingatlanos nélkül. Ugyanis ezekben a szerződésekben benne van, hogyha el is adja nélküle, akkor is ki kell perkálnia a jutalékot (sőt, ha felbontják a szerződést és X időn belül eladja, akkor is... mocskok, de sajna ez van.). Anyósomnál olvastam anno, amikor hirdette a házat ingatlanoson keresztül.
blabla
-
Ereshkigal
őstag
Sétálón a Kisjolly is megér egy próbát.
-
jFox
addikt
Kossuth utca végén is van egy óraszalon. De jó vastag pénztárcával menj. Vannak árak.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Diplomaosztóra szeretnék órát venni ajándékba.
A Szinvapark földszinti és Plaza emeleti óra üzleten kívül tudnátok tippet adni, hogy hová érdemes ilyen ügyben benézni?
(soha nem vásároltam még ilyesmit )szerk.:
Ráadásul jó lenne, ha az üzlet elfogadna Ticket Compliments utalványt.[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdv, nálunk nincs korlátozás a szmog miatt, igaz?
-
gaben1117
senior tag
válasz WildBoarTeam #64307 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. A legjobb vételeket úgy lehet kifogni, ha nem hirdetéseket nézegetsz.
Séta már megvolt, volt is egy kiírás az ablakban.
-
törölt tag
Miskolcon melyik kulcsmásoló mester tud elhagyott kulcsot pótolni zár alapján ?
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz gaben1117 #64305 üzenetére
Hát, aki el akarja adni, az tuti hirdeti is.
Földszinti, 1-2. emeleti lakásoknál akár az ablakba is kirakják az eladó táblát (főleg idősebbek). Akár egy séta a kiszemelt környéken és belefuthatsz ilyenbe.A postásos verzió nem tudom mennyire válna be, ezért szerintem ki is rúghatnak egy postást, szóval bevállalósnak kell lennie. (de van itt hozzáértőbb )
blabla
-
gaben1117
senior tag
válasz WildBoarTeam #64304 üzenetére
Oda nem tudok bejutni.
-
scapegt
őstag
Nekem egy elromlott MiBand 1s-em van
A töltője meg van és valószínűleg működik, illetve van 2 db karpántom hozzá, egy használt fekete és egy teljesen új, még csomagolt citromsárga. Egyben a töltő + a 2 karpánt ph-soknak 800,- Ft
-
gaben1117
senior tag
Szerintetek hova erdemes egy tarsashaz bejaratanal olyan papirt kiragasztani,hogy elado lakast keresek,ahol a lakokat nem idegesiti?
-
törölt tag
Érdekelne valakit egy ASUS X552M nyomott áron? 75 ért adnám, új ára 100-120 között van/volt.
Csak a héten.
minimális hibával. Még a GTA V is megy rajta ( kompromisszumokkal )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.