- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Ereshkigal #83723 üzenetére
Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem viszi ki a kutyát, max a hátsó kertbe engedi ki. (Egyébként valami kicsi, lakásba való kutyája van. Jorki vagy mi.) Inkább minden nap takarít. Mondjuk ez is érdekes dolog, én úgy vagyok vele, hogy a kutyának kint van a helye, hogy őrizze a házat. Valaki meg a kutyával alszik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #83415 üzenetére
Hát én ilyesmi környéken csak Pesten laktam. Ferencváros belvároshoz közelebbi része. Ott ugyan nem a szomszédom volt a putri, hanem az utca túloldalán: üres telek, az üres telek két oldalán düledező romhalmazok kb. 25 méteres tűzfalakkal.
Üres telken azóta nőtt egy újépítésű kockaház, a bal putri nem változott sokat, de nem is volt olyan szörnyű állapotban, a jobb putrit meg felújították, újrafestették az egész homlokzatot, gondolom ablaküveget is cseréltek stb...(nyilvánvaló okokból az albérletemet nem mutatnám)
De rengeteg ilyen van, ahol szitává lőtték a homlokzatot:
Nem tudom Miskolcon miért ilyen lehetetlen feladat legalább egy ilyen látszatfelújítás, mert ugye azt nem lehet tudni, hogy belül milyen állapotok vannak.
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #83410 üzenetére
És melyik a cickánytanya?
Ez?
Vagy ez?
Mert a színvonal nagyjából hasonló. Na jó, a jobb oldal talán nagyobb pusztulat. Pont azt nézem, hogy az emeleten a bal oldalt, mintha még használnák is, ott egész jól néz ki az erkély.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ereshkigal #83062 üzenetére
Hát jah, sok kamion megy el arra fele, pereghetnek a motyók gyakran.
Smoke some weed nigga!
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #83014 üzenetére
köszi igen azt láttam hogy ők is vesznek át, azt nem tudom, hogy működik fent szólok a vevőszolgálaton és lent leadom vagy nem tudom....
HookR
igen ezt is tudom csak amióta ez a mérlegelősdi van nem akarnék 2-3 órát erre szánni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #82659 üzenetére
Rosszabb... ilyenkor ez van .. rohan mindenki nem gondolkodik
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #82568 üzenetére
Azaz .... fenébe...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Ereshkigal #82525 üzenetére
Én is, ami itthon van "tengeri só" és emlékeim szerint boltokban sem láttam még KCl-t emberi fogyasztásra...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
AtHoS
nagyúr
válasz Ereshkigal #82525 üzenetére
Én szekrényben tartom, nekem azok nem jók
read-only mode on the forum
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #82367 üzenetére
Abban még akkor nem szilárdtestű kondik vannak?
Akkor az működhet akár laptopvinyóval is. IDE-nél az volt a szívás, hogy a 3.5-2.5-hez is külön átalakító kellett.
-
mezis
félisten
válasz Ereshkigal #82359 üzenetére
Ha már van másik, vagy a jelenlegi sehogyan sem használható, a nagyobb kapacitású elkókat (1000 - 3000 µF) lehet sorban kiforrasztani és megmérni.
mezis
-
mezis
félisten
válasz Ereshkigal #82353 üzenetére
Alaplapon, tápegységben az elkók nem púposak? Púp nélkül is lehetnek "vének": kapacitásvesztés, ESR érték magas.
mezis
-
aktív tag
válasz Ereshkigal #82355 üzenetére
Gondoltam hogy ez egy perverz hiba de hogy ennyire .... fúú részvétem !!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #82351 üzenetére
Táp mikori? USB port van a gépen gondolom, ha minden kötél szakad még esetleg lehet egy USB 2-es SATA átalakítóval próbálkozni, hátha úgy működik a mentés, de még az IDE-hez képest is borzasztó lassú lesz.
mert az XP meg a szoftverek tuti összefossák magukat
Hát talán az XP még nem is, de a szoftverek már valóban nyíghatnak, pláne ha hardverspecifikus programok is vannak.
Én egyszer Win 7 alatt cseréltem komplett alaplapot úgy, hogy a telepített rendszerhez nem nyúltam. Az első alkalommal vagy negyed óra egy hardverfelismerés, de a restart után már nagyjából képbe kerül, hogy jéé ez egy teljesen más hardverkörnyezet. Ami érdekes szokott lenni, hogy a windóz inaktívvá válik.
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #82345 üzenetére
Tudtommal azok ritkák. Mivel a gagyibb 40-es, 80-as, 160-as Maxtorok, Samsungok még bírták, de pl. a nagyobbak már kidöglöttek, valószínűleg azért nincs is 320-asokról hirdetés. Nekem is volt tán valami WD3200AAJB 320-as trágya, x év után szépen tönkre is ment.
Asszem 400-as volt a legnagyobb idés, amit valaha láttam hirdetésben, de állítólag 750 giga a max. De mivel ekkorra már talán megjelentek a SATA1-es vinyók, így kvázi okafogyottá is vált idés szarokat gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #82345 üzenetére
Hugg ... nem tudom milyenem van .. megnézem
-
aktív tag
válasz Ereshkigal #81911 üzenetére
Sima ügy , illetve egy am4-es lefogatás nem porosodik otthon valakinek [link] , az alsó fém is elég lenne ha lenne ?
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
aktív tag
válasz Ereshkigal #81706 üzenetére
Nem mertem kipróbálni mert van egy szabadon lógó vezeték is , amit nem értek , ilyenkor mi megy végbe az eladó fejében , úgysem veszi észre , nem mer majd szólni , ennyire lámának kell nézni a vevőt ??? kajak oda vissza postáztatnak az én költségemen mikor ez már akkor egy rakás sz..r vót mikor feladta !!
-
pupehap
tag
válasz Ereshkigal #81693 üzenetére
Az Újgyőrin a sarki kertészboltban biztos van, nemrég vettem fél kilós kiszerelésben. De már festékboltban is találkoztam vele.
"ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
mezis
félisten
válasz Ereshkigal #81638 üzenetére
"... Fűteni is jó lenne...."
Óvatosan a nyilt lángú gázfűtéssel: 1m3 gáz elégéséhez 9m3 levegő szükséges!
[link]mezis
-
mycso
veterán
válasz Ereshkigal #81589 üzenetére
Mintha tavaly lett volna rajta ez a füzér.
Idén nincs...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
bigrock
addikt
válasz Ereshkigal #81589 üzenetére
Nem tudom mikori, a neten találtam. Majd megkérdezem Tóth Gyurit, hogy mikor lőtte, ha találkozok vele.
-
fila
senior tag
válasz Ereshkigal #81531 üzenetére
Tegnap Pestről hazafelé 3 benzinkútra mentem be, egyik helyen sem tudtam tankolni, nem volt hatósági áras üzemanyag. Ahol még volt, rohadt nagy sor volt...
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #81525 üzenetére
a cégesbe viszont, ha tetszik ha nem tankolni kel
Volt aki beállt ebbe a sorba 5 literért. Okos.
Idióta és ő csodálkozik, hogy sor van, 5litert minek tankol? tényleg megérett az emberiség a pusztulásra az ilyen nem tud gondolkodni egy kicsit, akinek a munkájához kel a mentő/tűzoltó, szolgáltatók is ott állnak és nem passzióból."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
PLaci58
addikt
válasz Ereshkigal #81523 üzenetére
Ne kapkodd el, hacsak nincs nagyon sok időd : [link]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Ereshkigal #81521 üzenetére
Pesti úton már elfogyott?
-
mezis
félisten
válasz Ereshkigal #81362 üzenetére
Olyan porszívó, aminek a csövét a kifújó oldalra is lehet csatlakoztatni?
(Rakéta, vagy esetleg ez is olyan? Nekem régebbi vízszűrős van.)[ Szerkesztve ]
mezis
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ereshkigal #81365 üzenetére
Kompresszor. Ennyiért már szerintem lehet venni és az legalább ér is valamit.
Smoke some weed nigga!
-
HookR
addikt
válasz Ereshkigal #81362 üzenetére
Esetleg helyette ecset+porszívó?
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #81117 üzenetére
Hol kellene? Miskolc? Van ismerős akik jól dolgoznak..
-
mycso
veterán
válasz Ereshkigal #81101 üzenetére
Így van, nagyon sok múlik a fogyasztókon. Nekünk többnyire A vagy A++ minden nagygépünk, a világítás mindenhol led.
#81098szmolcsi: nem nagyon van mit benézni rajta, két számot azért elég ügyesen ki tudok vonni egymásból (augusztusi óraállás - júliusi óraállás )
#81099DonThomasino: biztos bányászik, a ~180kwh/hó, az kb. két 3070 fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #81104 üzenetére
Az a baj nincs alternatíva... de volt fent vill szerfelő .. azt mondja azért ez így is rengeteg...
500/hó átlag
[ Szerkesztve ]
-
Gyíkac
aktív tag
válasz Ereshkigal #81104 üzenetére
Sziasztok,
olvasgattam, hogy volt néhány beszélgetés fogyasztás témában, gondoltam én is megosztok 1-2 dolgot, hátha valaki hasznát veszi.
120 -as új bojler (hajdú), egy év alatt 1800kW (maxra tekerve).
Most azért lejebb vettük.(mosogatás is erről ment karácsonyig, akkor beszereztünk egy mosogató gépet).
Tehát ha az nem lenne, lehet több lenne a fogyasztás.Érdekesség: a "Normál" fogyasztásunk 1 év alatt 1700kw volt -> 141kw/hó..
Részletezve:
-"régi hajdú" mosógép -ez csak 20 éves, nem a barna -zöld ősrégi,
Kívincsiság végett van még meg. Vajon még meddig megy?
Egy kör 1,5kw -csere csak komoly hiba esetén éri meg... (értem én a vezérlőpanel, vagy villanymotor leég. Kapcsolók, zavarszűrő már volt cserélve, csapágyazva is, új szíjat is kapot - de "apró" tételek, munkadíj: én végeztem)-1 pc -szinte non-stop (ezt használjuk TV-nek is CC 80W)
-1 elektromos sütő
-1 újabb hűtő - egy régi kis fagyót, és egy kis hűtőt cseréltünk erre a kombi hűtőre, azon az éven 30k-t vissza adott az Émász.
-1 kenyérsütő
-1 kapszulás kv gép, vízforralónak használjuk kb..
-4 hónapnyi rezsóhasználat
-1 db 22 éves mikró (kb ez is már csak azért van, meg mert a kíváncsiság, de ebben a 900W-on 20 sec alatt forró 2 dl víz)
-1 db kenyérpirító
- minden lámpa led-es.
- egy pára elszívó, de még ez nem igazán rúgott labdába.
- 2 db 1200W-os infra hősugárzó durávan 60 órát mentek
- volt használva: vésőkalapács , flex, fúrók, csiszolók (mindegyik jó néhány órát - felujítás miatt)
- 1 mobil klíma 1kw fogyasztás, június óta megy, kb heti 4-5 napot de akkor 14 órát is../tetőn most rakom szét a szigetelést/Nem tudom, hogy lehetne ez alá menni...
Pc-t cserélem majd egy kis 20W-os csodára- azaz már meg is van, csak egy nagyobb wincsit kell még beletennem.Véleményem szerint, az egyszeri fogyasztókat csak hiba esetén érdemes cserélni.
Amik non-stop, vagy kiemelkedően sokat mennek, azoknál érdemes kiszámolni mennyi idő alatt térül meg (persze a jelenlegi eladásával is számolva).Tippeket bárkitől elfogadok.
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #81101 üzenetére
Nekünk szinte új hűtő, új mosogép...
de rengeteg áram fogy. A két gép se fogyaszthat világba. Már a plazma tv sincs meg.... régóta.
Nem is értem nálunk mi a fene van.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Jarod1
veterán
válasz Ereshkigal #81038 üzenetére
bizony ez máshol is van, a #spetcnaznak ez semmmi
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #80997 üzenetére
Vörösmarty végén vagy az az eleje mindegy szóval az Y híd lábánál van egy csom. tech. bolt
Vas angyal, Rádiusz szóval szerszámboltba keresném"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #80675 üzenetére
De milyen vinyót? Sima 3.5-est? Mert lehet a 2.5-esnek több esélye van tönkremenni. Az a baj, hogy jelenleg nincs "elbasznivaló" HDD-m, ami alá rakhatnék neodímium mágnest.
-
hdanesz
őstag
válasz Ereshkigal #80581 üzenetére
Köszi!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ereshkigal #80497 üzenetére
Én nekem is van egy teszt ha kell.
A referencia száma miatt kellett vennem egyet de azóta is ott porosodik a sarokban.
Smoke some weed nigga!
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #80465 üzenetére
Megnézem ....
Csak hát hóvégén ..
-
pupehap
tag
válasz Ereshkigal #80335 üzenetére
Köszi, azért ránézek.
-
pupehap
tag
válasz Ereshkigal #80333 üzenetére
Ez lenne az: [xtar mc2]
Berendelem. Ahogy írtad is "nem vág földhöz ", de belegondolva hogy a cucc árának tóbb mint a felébe kerül a szállítás, kicsit bosszantó. De ha azt nézem hogy egy helyen találtam Miskolcon 5400-ért ! , ahhoz képest olcsóbb."ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
pupehap
tag
válasz Ereshkigal #80330 üzenetére
Itt az a lényeg hogy kismillió helyen van olyan töltő amit keresek, átlagban 2700 pénzért. És az a bosszantó hogy csak itthon nem lehet kapni, az ország összes többi szegletében pedig igen. 1000 forint nem vág földhöz, de egyrészt szerettem volna rákérdezni hogy hátha akad itt valaki aki tud ilyet helyben, (bocs hogy tájékozódni próbáltam a fórumtársaktól),mert akkor legalább kocsiba ülnék és elszaladnék érte. Másrészt 1000-ért nem hozzák ki sehonnan. Nem a fillérb@xás vezérel, de nem vagyok a pénztárcám ellensége, ráadásul amikor a sokadik dologba futok bele , hogy csak rendelni lehet mert nálunk nincs, vagy minimum dupla áron kapható, a végén felmegy a pumpa. Itt megpróbáltam végső esélyként, sajnos marad a rendelés.
-
aktív tag
válasz Ereshkigal #80330 üzenetére
Erre van kontra is , nekem meg a 100.- forintos kínai kábelt és vackokat keresők , hogy miért nincs és miért nem 50.- forintért a polcon és azonnal , és sorolhatnám estig !!!
-
szabonagyur
félisten
válasz Ereshkigal #80273 üzenetére
Ez itt sima CVT lenne, megkérdem őket, köszi
-
Jarod1
veterán
válasz Ereshkigal #80270 üzenetére
müllerbe esetleg?
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #80202 üzenetére
rákerestem erre a Napsugár Pékségre mert csodálkoztam, ott gyros... aztán látom ez a Kis-Hunyadon van én simán a régi Napsugár cuki melletti pékségre gondoltam a forintnál
egyébként olyan jót mint Debrecenben az Oli Gyros még sehol nem ettem
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
depe95
tag
Napsugár pékség kipróbálva, kicsit drága, de nagyon jó és finom adagot adtak
-
senior tag
Kazinczy, inkább. A Déryné más tészta.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #80129 üzenetére
Hátha
-
tux74
csendes tag
válasz Ereshkigal #80129 üzenetére
Csak ha nem bányában használták.
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #80081 üzenetére
Én meg még nem akarok aludni, de módfelett tudnám értékelni, ha kuss lenne.
Akinek hiányzik a hangzavar, az menjen Jemenbe, egy élmény lesz! Ezzel kívánok boldog új évet!
-
PLaci58
addikt
válasz Ereshkigal #79899 üzenetére
Írd rá filccel, hogy már üres 😁
Mondjuk, ha nem tud olvasni a páciens, akkor nem működik."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #79899 üzenetére
van már rá védelem
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mezis
félisten
-
PLaci58
addikt
válasz Ereshkigal #79890 üzenetére
Renault hátsó lámpánál van hasonló
[link] esetleg ilyesmi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
TME oldalán keresgélj. Ott minden is van ami csak létezik. Ha van türelmed keresni a csatit (fotó van mindhez) akkor olcsón meg tudod venni.
Smoke some weed nigga!
-
mezis
félisten
Próbálkozz a márka szerviznél. Ott időnként előfordulhat "donor".
mezis
-
zetecR
addikt
Mosogatógépben láttam ilyet.
Ha más nincs, a Hunyadi úton az Emo melletti elektronikai alkatrészes fickó nem tudja beazonosítani? -
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #79713 üzenetére
Csak kívülről láttam, de a helyszín a lehető legrosszabb. Biztos, hogy Miskolcon nincs egyetlen sokak által relatíve könnyen elérhető, látogatható domb, amire ezt felpakolhatták volna? Sokkal ésszerűbb lenne, mint a lapos belvárosba. Mintha a Centrum környékén láttam volna. Azonkívül az átmérője se valami hú de nagy, tehát valószínűleg belátni szinte alig valamit lehet. Klapka tetején vagy a Leszihen vmelyik négyemeletesből állítom sokkal szebb a kilátás.
Bár kérdés, hogy kinek mi számít: a kabinból a kilátás vagy maga az élmény, hogy fentről nézhetek a városra, még ha nem is túl messzire...
-
Jarod1
veterán
válasz Ereshkigal #79599 üzenetére
az nem megszűnt? mozgólépcsővel szemben bal sarok emeleten mintha üres lett vona..
-
Wiz Khalifa
veterán
-
HookR
addikt
válasz Ereshkigal #79576 üzenetére
Amikor 2 éve nekifutottam ennek a kérdésnek, akkor csak az AcerShop-ban találtam ilyen lehetőséget, de ott is csak az újonnan vásárolt Acer monitorokra kérhetted (és lehet azt sem itt helyben csinálják, hanem Bp-en, mielőtt elhoznák neked Miskolcra).
Illetve jut eszembe! Mediamarkt-ban láttam laptopra kötött kalibrálót a TV-knél. Kérdezz rá ott, hátha tudnak neked segíteni. [link]
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #79544 üzenetére
Én azt se értem, hogy mi a francért nincs normális török Miskolcon. Az egyetlen török étterem dugig van nem török ételekkel. Ja és a slusszpoénja: végignézed a pultot... elvétve van egy-egy török cucc, de leginkább nincs. Pénztárnál meg ott a megrendelő lap, ami meg tele van török ételekkel is. Egyszer arról kértem. Mondom érdekes módon tudnak ezek törököt is adni. Lámádzsun vagy mi a neve, az egész jó.
Pest meg dugig van ilyenekkel, ahol nemcsak giroszra lehet beugrani, hanem ha akarsz ehetsz olyasmit, aminek több köze van a törökhöz pl. marhát, bárányt, padlizsánt, cukkinit, muszakát és hasonlókat. Az ayran is alap. Mondjuk a török desszertek pusztítóan édesek.
Nem vagyok vega, de a sertést nem annyira csípem. LOL
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ereshkigal #79156 üzenetére
Hamarabb készült mert már kb egy hónapja hallottam róla hogy látható. Amúgy minden éven van szóval érdemes figyelni.
Smoke some weed nigga!
-
zetecR
addikt
válasz Ereshkigal #79154 üzenetére
Szirma és Martin-kertváros között, de már beszántották.
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #79131 üzenetére
Hol írtam én ilyet?
Egyszer még régebben, amikor a pesti Bajcsy-Zsilinszky úton volt üzletük, ott vettem át egy csomagot "üzletben" személyesen. Az nem Alzabox volt, hanem valami sorszámosztó tudom is én milyen automata és utána kellett a számmal a pulthoz menni átvenni, bemondtad a nevet és kész.
Csak a "személytávoliságra" írtam, hogy éppenséggel ez se a vásárló emberi oldalát közelíti.
-
senior tag
válasz Ereshkigal #79121 üzenetére
Az a legszebb, hogy ugyan az a dolog az edigital-tól rendelve eleve kb. 490,- Ft-tal drágább.
Azt hiszem, hogy írok a Fogyasztóvédelemnek, mert a hirdetett áron nem lehet hozzájutni a termékhez.
Mi a megtévesztés, ha nem ez.
...ja, ha nem román, akkor szimplán menjenek az anyjukba!"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #78959 üzenetére
én HTPC cserén gondolkodok előre ha majd a TV bemondja az unalmast és 4K csere lesz, de inkább valami célgép HTPC meg megy szervernek jelen árak mellett 150-200e kicsit túlzás médialejátszónak
-
jFox
addikt
válasz Ereshkigal #78874 üzenetére
Már így is megszaporodtak. Szerintem előre menekültek a kínai webshop-ok. De mi lesz az eBay-el?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Ereshkigal #78871 üzenetére
Ezt nem a Posta találta ki, hanem az EU. Szóval nem csak nálunk, hanem az egész EU-ban ez lesz. Hogy hogy lesz rá kapacitás....? Az majd kiderül.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #78766 üzenetére
Nem tudom milyen papírra nyomtatták. A3-asra kértem, és valahogy simább a felülete. Nem olyan érdes, mint egy hagyományos 80 gramm/m2-esé.
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #78759 üzenetére
Hát azt én is szeretném tudni, hogy az ilyesmi hogy működik.
Múltkor a Xero-ban voltam térképet nyomtattatni színesben. Tehát nem fotó. De a színek fakók. Monitoron sokkal élénkebbek.
-
zetecR
addikt
válasz Ereshkigal #78755 üzenetére
Szia,
mennyire sürgős?
-
Vangelis
félisten
válasz Ereshkigal #78755 üzenetére
De miért?
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #78626 üzenetére
írd ki az ablakára "hagyd már kilopták belőle"
emelésre beinduló riasztó a szirénát meg alulra szerelni
#78634 LaciCRM
megoldás?
ne vehessék át csak bontóstól autószerelőtől,[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Ereshkigal #78628 üzenetére
Én is gondolkozom egy P2 v. P3 vásárlásán, és pont ez a katalizátormizéria szegte erősen kedvem. Valamilyen védelemmel elláttad? Olvastam lehetőségekről, de biztos megoldás nem nagyon van sajnos. Még az utángyártottat is elviszik...
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #78628 üzenetére
jajaja, értem. azt hittem miskolci csoportba
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #78626 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Ereshkigal #78211 üzenetére
Szivesen. A PPPoE felhasznaloi nev + jelszo parosodra lesz szukseg amit valoszinuleg az elso szerzodesedre rairt a szerelo / fel van tuntetve, miutan atrakja bridge-be a szolgaltatoi eszkozt a kapcsolodas tipusat kell atallitani a routeredben PPPoE-ra, ezeket megadni es kesz. Telefonon keresztul a szerzodesszamoddal megoldjak és 15 percen belul atallitjak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Ereshkigal #78209 üzenetére
Nincs dupla NAT, a szolgaltatoi eszkoz gyakorlatilag modem módban mukodik, teljesen atlatszo és a sajat routered "tárcsáz be", felel teljesen a hálózatodért.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Ereshkigal #78207 üzenetére
Nem értelek. Ugyfélszolgálattal BRIDGE módba rakatod és hasznalod rendesen a sajat routered, alap dolog.
elistvan: Amiket én megnéznék:
15k !!! HP laserjet 3020
21k Hp Laserjet M2727 mfp multifunkciós lézernyomtató
25k HP laserjet M1132 MFP multifunkciós nyomtatóAz a 3020 nagyon barátságos annyi pénzért szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz Ereshkigal #78009 üzenetére
Köszi, most nem találok hírdetését.
-
Teng
aktív tag
válasz Ereshkigal #77885 üzenetére
Meg hozzá "Wago Alu-Plus 20ml kontaktpaszta fecskendővel"-t ne felejts el venni..
-
HookR
addikt
válasz Ereshkigal #77847 üzenetére
Általam az építőiparban az utóbbi 10-15 évben tapasztaltak alapján a jó szakembert nagyítóval kell keresni. És ha megtaláltad, becsüld meg, de nagyon!
A jó szakember egyik fő ismérve, hogy hetekkel/hónapokkal előre kell 'időpontot egyeztetni a titkárnőjével időpontegyeztetés ügyében'.[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #77756 üzenetére
akkor neked nem autószerelő hanem villanyszerelő kel
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Ereshkigal #77752 üzenetére
Jó cucc... az irodámban múlt héten nyírtak ki vele egy virágot, mert "elfelejtették" kivinni, amíg ment a készülék
blabla
-
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #77750 üzenetére
Ja, és ózongenerátort is keresek, ha valaki kölcsön tudná adni...
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #77535 üzenetére
tux
nem tudom akarok-e ennyit adni érte[ Szerkesztve ]
-
alufelni
tag
válasz Ereshkigal #77535 üzenetére
Ez jooo
-
Diokhan
addikt
válasz Ereshkigal #77345 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Tudtok olyan boltot esetleg, ahol lehet venni füstölőt és álomfogót? Régen volt az aluljáróban a búza téren, de az már nincs ott.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bigrock
addikt
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #77206 üzenetére
Talán Müller, de amúgy passz.
-
detroitrw
addikt
válasz Ereshkigal #77134 üzenetére
Ha azt mondod nekik, hogy csak jojjon be a doboz a hazba/lakasba es legyen vagy 10m kabeltartalek nem fognak extra dolgokat csinalni a hazon belul
Nekik a lenyeg, hogy az adott napi mennyiseget beregisztrajlak.
Tehat ha teheted legyel ott szemelyesen. -
veterán
válasz Ereshkigal #77034 üzenetére
Gasztromuhelyes sutiket en eddig csak az egyetemi menzan probaltam, mindegyik vallalhatatlan volt, de legalabb draga.
Everybody lies.
-
benvolio
őstag
válasz Ereshkigal #77034 üzenetére
Nekem meg eszembe jutott, hogy Berekalján van egy jó, onnan szoktunk aprósütit és mandula/barackmag sütit venni, nagyon finom ott. Mondjuk nem tudom, hogy tortával hogy állnak. De most már mindegy a Kisgergelybe lefoglaltam telefonon egyet, lesz amilyen lesz.
-
benvolio
őstag
válasz Ereshkigal #77029 üzenetére
Felhívtam őket, de csak rendelésre van. Mi a gasztroműhelyből rendeltünk, azok jók voltak. Köszi a tippeket, ezt a kettőt nem ismertem.
-
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #77029 üzenetére
Eszembe jutott még egy: Cukorpor. De ott tuti rendelésre van csak. Mindenesetre legközelebb kipróbálhatod. Mi erről a két helyről rendelünk mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest