Új hozzászólás Aktív témák
-
Hy,eladó cuccok:
Toshiba dt01aca200 2Tb Hdd/bontatlan,számlás garis-23hó/-16k
Chieftech gps-550a8 atx táp /-------------*------------------59hó/-11k
Logitech g15 rev2 narancs cs.támasz nélkül-8k
Hanns G 28" [link] -28k
Dell 23"ips [link] -30k
Msi netbook szokásos 1.6 Atom 1Gb 160Gb szép állapot táska -18k
Haf 922+Zalmi Mfc3 ventivezérlő-20k
Egyenlőre ennyi...[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #65492 üzenetére
Már mintha csillapodott volna a szél egy kicsit. Mind1 szerintem megpróbáljuk.
Akinek kedve van jöjjön! Mi ott leszünk. -
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #65490 üzenetére
csak begyújtani nehéz utána a szél már intézi a többit, mondjuk szalcsit pörgetni nehéz ebbe az időbe
ettől kiesebb szélbe grilleztem egyszer pont jó volt, könnyű volt begyújtani és utána se kellett fújkálni a szél intézte -
Gabe123
aktív tag
Sziasztok .
Eladó vagy csere:
használt RAZER DEATHADDER 2013 egér
LOGITECH G430 csak kipróbálva voltCsere: garanciás 2TB feletti WD hdd-re vagy 256gb-os garanciás ssd-re
-
Gus
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #65482 üzenetére
Extrém nagy szél esetén házi is...
-
jFox
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #65482 üzenetére
ki mit visz/mer
-
diablo1984
veterán
Vegyetek egy jó Renault Laguna1 1,9 Dti kocsit, topiclakóknak kedvezmény!
-
jFox
addikt
válasz
Diokhan #65478 üzenetére
Sajnálom, hogy nem jössz. Jobbulást a nebulóknak!
Majd igyekszünk még szervezni ilyen eseményt az éven.A többieknek:
Akkor holnap kora délután PH!Party!
Akinek kedve, lehetősége van jöjjön el.
A fő program szalonna pötgetése lassú tűzön.
Szélcsend esetén drón röptetés, nagy szél esetén sárkány röptetés.
Várunk mindenkit szeretettel. -
Ivanh
senior tag
Vásároljatok!
Citizen férfi karóra 10k
20" gyermekbicikli, kitűnő állapot , gumik szinte újak, minden funkció műxik ,kb. 500km-t futott. 12k
Perzsaszőnyeg, kézikötésű eredeti, 305x405 cm, szép állapot, kb. 80kg 59999Ft
Motorfűrész, straus 45 cm, motorikusan kitűnő, lánc kopott, lap egy részen kopott, még garis, tartozékaival. 10k
Kolozsváry Pál festőművész olajfestménye (60-as évek eleje) 78x96 cm ajándék stukkós keret(felújításra szorul) 49999Ft
Chevrolet spark, magyarországon üzembe helyezett, 230 ezer km, 2005 okt. 300k, üzembiztos, kisebb hibákkal, új téli gumikkal.
Hardvercsere/beszámítás játszik
Sajnos, megint költözni fogok, ezúttal vissza bp-re...
Priviben mindent ki tudok fejteni, képet készítek, ha van rá igény!Jó partizást!
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
WildBoarTeam #65477 üzenetére
Mivel hétvégi apuka vagyok a gyerekek meg jelenleg betegek, nem hiszem, hogy el tudok menni de jó szórakozást kívánok nektek!
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #65476 üzenetére
Ha nem fog szakadni az eső, akkor igen... eddig úgy néz ki, hogy lesz PH!Party.
Találkozó 14:00 tervek szerint, helyszín a komlóstetői óvoda mögötti szalonnasütő.(#65474) derrik
Golyóstoll hegyben lévő golyó nem jó? Annál kisebbet nem hiszem, hogy találsz.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor holnap lesz a PH! Party?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
200 literes lemezhordót keresek víztároláshoz.
Ha valaki tud fölösleges elvihetőt, eladót privátban jöhet róla infó, de víztároláshoz lenne használva így lyukas nem lesz megfelelő[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
Sziasztok??
Miskolcon keresek régi használhatatlan HDD-t a csapágyra lenne szükségem belöle!
Csoki vagy sör??? -
kovazsé
csendes tag
válasz
Diokhan #65453 üzenetére
Csak egy rövid reakció mert már egyszer leírtam a különbségeket. A "megsérült csomag" közönséges levél volt! A cetlin biztos nem láthattál csomag megnevezést.
Csomag sérülése esetén jegyzőkönyv készül. Behívnak a postára és a Te jelenlétedben történik a bontás, tartalom egyeztetés, sérülés rögzítése stb. És még felbontás után is megtagadhatod az átvételt. -
kovazsé
csendes tag
Nagy vonalakban:
Nem sima postai értesítésről van szó.
Az általad leírtak alapján magán forgalomban érkezett, vámáru tartalmú küldeményed van.
Első körben a VÁM (NAV) az illetékes! Mivel postai szállítás ezért irányítanak a posta.hu-ra. Értesítenek az érkezéséről és a további teendőkről. A csomagodra elsősorban a VÁM törvény érvényes.
A lényeg: addig a csomagod a vámnál (NPKK BP) pihen amíg nem nyilatkoztál a vámtartozás megfizetéséről és a vámeljárás lefolytatásával kapcsolatban. A nyilatkozatot megteheted FAX-on, írásban stb.
Szabad a vásár vámoltathatod a postával és saját magad is.
Az utóbbi esetben a CN 23-al és a mellékletekkel neked kell menned a vámhivatalba. Amikor ott nyilvántartásba veszik és ráírják, hogy kiadható csak akkor kapod meg a csomagot. Ez laza három út (posta - vám - vissza posta) és egy kis idő a vámnál. A postai vámkezelésnél (természetesen díj ellenében) ezeket elintézik helyetted. Amikor lezajlott (Pesten) továbbítják a kézbesítő postához és visszük házhoz a csomagot. Neked csak a kellemes fizetés marad.
Az jó kérdés, hogy az értesítő kiküldése miért tartott eddig. Erre nincs rálátásom, de szerintem elég sok dolog befolyásolja pl: volt a csomag címiratában telefonszám e-mail cím? A jó hír hogy nem levélben értesítettek. Az biztos, hogy a vámos csomagok átfutási ideje általában az ügyintézés miatt hosszabb, viszont csak a munkanapokat számold. -
mycso
veterán
-
bnorci71
addikt
válasz
WildBoarTeam #65461 üzenetére
minek hetente elhozom az euro-t maradjon valami a polgártársaknak is
-
Ivanh
senior tag
vegyetek jósgömböt
jó, hogy lehet kapni..
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
sutykuru #65454 üzenetére
Mivel már minden egyéb csekkem annál a pultnál volt lekezelve és letépve, igen...! A csekkek után a végén derült ki, hogy az Angliába tartó boríték feladóvevényét nem jól töltöttem ki, ekkor kellett új papírt csinálni.
(#65455) Solad : Én sem fikázok, csak vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz
Spancer RE #65432 üzenetére
nem hiszem
tavaly vagy előtte mellettem egy kuncsaft ép azt kérdezte, hogy 200e-ért vesz gumit a szerelés már nem fér bele.
Tulaj válaszolt.
Sajna ezekbe az árakba már nem.meg kel nézni ahol ingyen szerelik ott mennyi ugyan az a gumi.
Nincs ingyen ebéd.
mycso
a linkelt cégnél találtál olcsóbb gumit? Nagyon sokáig ők voltak a legolcsóbbak
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Állami vállalat, mit vársz tőle...? Alulfizetett életunt postai dolgozók, akiknek pont annyira van tele a tökük az egésszel, mint amennyire nem működik jól a postai szolgáltatás. Én akkor mondtam le a magyar posta használatáról, amikor pár éve kivágták a csomagom és megrongálták a tartalmát majd volt pofájuk mellé írni egy cetlit, hogy elnézést, a csomag szállítás közben megsérült.
Legutóbb pedig egy csekk befizetése telt másfél órába, mert a feladóvevényen az egyik oldalt nem jól töltöttem ki véletlenül, és kaptam egy másikat majd elhangzott az "amíg azt a nyomtatványt kitölti, addig elrohanok, egy perc és itt vagyok" mondat. Egy óra múlva jött is... Addig meg ott álltam az avas városközponti posta egyik pultjánál mint egy **** a lagziban...! Soha többé posta.[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Ha jól rémlik, van itt postai emberke
El tudná nekem magyarázni, hogy mi történik a termék beérkezése (elosztóközpont/vámudvar/akármi) és a vámköteles küldemény érkezéséről tájékoztató 13 napban?
Szimpla kíváncsiság, az én fejemben úgy lenne ez hogy bejön a csomag, leolvassák beérkezéskor a vonalkódot, a rendszer pedig már röppenti is az értesítést. Ezzel szemben az történt jelen esetben, hogy beérkezett az áru 10-én, 13-án már customs clearance a státusz, majd tegnap jött egy sms hogy ugyan menjek már fel a posta.hu/vam oldalra hogy megnézzem mit is kell csinálnom.
-
zetecR
addikt
intel 7260HMW WiFI+BT kártyát keresek.
-
XmoD
senior tag
válasz
Diokhan #65414 üzenetére
sajat tapasztalatot tudok mondani: 500 dpi-vel hasznalom a rival 100 egerem. 10k volt az uj ara, de megerte. elotte egy egy olcso gigabyte m6880 volt(ha jol emlekszem a tipusra). Fps jateknal(team fortress 2) nem birta lekovetni a giga a gyorsulast, persze normalos egerpadon hasznalva(qck) Finom mozgasoknal jo volt, de mikor rantani kellet az egeret hibazott. A rival 100 meg egyszer se... alacsony dpi melett is pontos. Utoljara az ms 1.1 volt ilyen. Quake 3-ban halalpontosan lehet hasznalni. Hamarosan tervezek uj egeret venni (valszeg az egy zowie lesz). Billentyuzetel is igy vagyok, kepes voltam kiadni 10+ ezret egy hasznalt gumidomos logitech g15-ert(nem mai darab, de hasonlo arfekvesben nem talalsz ujba se jobbat)
-
Depression
veterán
Hali!
AMD Gigabyte R9 270x oc eladó, vagy rx470-480-ra cserélném.
Legyen mondjuk 29k. -
Nem igazán ide tartozó, de az eu komfort játszótér mellett ez a színvonalas történet rendelkezik valami értelmes magyarázattal? Mert én téli leszerelésre gondolok, csak azért így most néztem nagyokat, hogy mi a fene van ott.
Csak mert fura volt a wc tábla a játszótéren, mondom megnézem már, hogy hogy oldották meg, de erre azért nem számítottam
-
AtHoS
nagyúr
Ehhe ismerős az érzés, amit leírtál.
A 90-es évek elején amatőr szintű sportlövészet kapcsán első országos versenyemen mikor bementem a lőtérre (Bp. Mexikói úti lőtér) csak pislogtam a többi Borsodi lövésszel együtt a sok lövészcuccban virító versenyző között (lövészcipő, lövésznadrág, lövészkabát, profi szemtakarók, ultramodern patronos légfegyverek). Ilyet még hírből sem hallottunk addig, nem hogy testközelből lássunk
. Irígykedve nézegettük a "csodafegyvereket"....
Mi meg hétköznapi sportcipő, farmer, póló "együttesben" díszelegtünk NDK-s gyártmányú Schul oldalkaros, zárt irányzékról házilag nyílt irányzékúra barkácsolt légfegyvereinkkel (már akinek jutott ebből a "csodából", a többiek alkaros magyar gyártmányú fegyvereket szorongattak.)Azért csak sikerült elhozni ebből a mezőnyből 1-2 érmet, helyezéseket
-
mycso
veterán
Én inkább azt szeretném tudni, hogy Miskolcon hol van olyan gumis, ahol nem qva drágán adják a gumi?
Ősszel is Bp.-ről, meg most tavasszal is onnan rendeltem, ingyen futár és a gumik darab áron 3-4.000-el olcsóbbak az itteni áraknál, prémium márkák esetén, akár 7-8.000/db a különbség....azért ez elég durvácska.Egyébként pont tegnap gumiztattam, 6.000-ért csinálták (18-as alu, 4gumi le-fel + centrír), ezt elég jó árnak gondolom.
-
Solad
addikt
válasz
WildBoarTeam #65438 üzenetére
Kerdes hogy ki miert jatszik. En anno a magam szorakozasa miatt jatszottam, es azt bizony elrontotta volna ha nem megfelelo az egerem.
Mindenki maganak meri fel, mire van szuksege es az alapjan valaszt, vasarol tarcajanak megfeleloen.
Remek pelda: volt negy terdmutetem, rehabilitacios jelleggel elkezdtem bringazni. Megszerettem, vettem egy 15 eves orszaguti bringat es rottam a kilometereket. Aztan elkisertem a versenyzoimet (gyorskorcsolyaedzo voltam) a versenyre ami a tiszato korul van, es ugy gondoltam akkor en is nevezek, csak nem a korisok hanem a bringasok koze.
Volt 1000+ indulo, csillivilli millios karbongepekkel, csapatmezben. En meg alldogaltamott a kis polocskamban, a szakadek bringammal, taposopedallal, es agyaltam hogy majd hogy probalok nem szegyenben maradni es a vegen a turajelleggel tekero mamak kozott celba erni. Na el is indult a verseny, autos felvezetes el, rafordultunk a bringautra, es a sok csillios bringa es csapat csak tunedezett el mogulem, boven bekerultem az elso 10%-ba.Ettol fuggetlenul nem neztem ki a nalamnal gyengebbek alol a bringat. Ha neki telik erre, tobb oromet nyujt szamara hogy megvette a dragabb cuccot, hat istenem. Minden bizonnyal az a bringa os adott egy pici pluszt a teljesitmenyukhoz.
Ha valaki aldoz a dragabb cuccra ami jobb, az o dolga. Ha minimalisan is javit a teljesitmenyen, es neki ez a pici megeri a felarat, akkor nem volt butasag
-
Pitu
aktív tag
válasz
Spancer RE #65432 üzenetére
Köszönöm!
Náluk vettem 3 éve a téligumi szettet, akkor hivatalosan is volt ilyen akciójuk.
-
expander
senior tag
válasz
Diokhan #65435 üzenetére
en nem veszek 600ezerert (nekem) tul draga tv-t, mert alig nezem, es boven eleg a 100ezres kategoria, de mondhatnek barmi mast, amiben mas ember sokkal dragabbat, es felso kategoriasat vesz. es nem fogok ertelmetlenul belejuk kotni, hogy minek vesz ivelt samsung 4k tevet 600ert, amikor van ugyanakkora hisense 2k felbonatsban harmad annyiert. gondolom tud valamit, minosegibb stb...
az a baj, hogy az un. "kivulallok" a sok idiota gyarto miatt azt hiszik, hogy az a gamer ami csilivili meg draga, pedig az csak pont azert van, hogy a nem hozzaerto vasarlo megvegye, hiszen latja hogy draga es vilagit, tehat szerinte jo.
nekem p egy zowie ec2-a egerem van, ami meg most is 20k+, megis nincs rajta egy led sem (illetve a gorgoje vilagit, de ha lehetne, kikapcsolnam azt is)
online multiplayer jatekban (foleg ha ligakban is jatszol), nem tul kifizetodo a meccs kozepen felallni es jarni egyet, ha kicsit komolyabban is veszed a "jatekot"
-
WildBoarTeam
senior tag
Mondjuk én is inkább a minőségibb dolgokat szeretem, de nem szeretek nagyon elszállni, hisz amikor "hobby szinten" játszik valaki a saját szórakoztatására, akkor szerintem felesleges nagyon nagy költségekbe vernie magát az embernek.
Úgy gondolom, az a szint, amikor teljesen lényeges, hogy mivel tolod, az itt kezdődik. Mondjuk nem fps, de érthető a példa (értsd: van valós tétje).
Mondjuk ilyenkor azért már áll az ember (csapat) mögött egy szponzor, aki a legjobb cuccát teszi oda a játékos elé, ha a logója viríthat a pólón vagy sapin, vagy akármin.Jah és félreértés ne essék, ez nem csak neked szól, hanem úgy általánosságban a témához írtam.
Amúgy a céges gépem mellett még mindig egy ezeréves a4tech wop-35-ös egeret használok, mert simán veri a hp gyári egereit, amit ezekhez a komlett
szarokhozgépekhez adtak. Igazz már kopott és az egyik görgő kuka, de még így se cserélem vissza addig, amíg ki nem döglik teljesen. Jó pár misi kattintás benne van és ez még nem is minőségi darab. -
Solad
addikt
válasz
Diokhan #65435 üzenetére
ha szöszös, akkor a szösz nem csak a gyors mozdulatoknál mászik az optika elé, szóval nem az a ludas
Ráadásul ilynkor van egy jellegzetes helyben rángatózása a kurzornak, nem lehet eltéveszteni ezeket a szimptómákat.
Olyan ez mint a billentyűzeten a több gomb lenyomásának lehetősége. Van akinek kell, van akinek nem.
-
Diokhan
addikt
válasz
expander #65429 üzenetére
Nem
parasztcinikus voltam, csak nem értettem, hogy mit ért az alatt, hogy nem tudja lekövetni az egér. Elolvastam mindent és még mindig nem vagyok benne biztos, hogy nem-e egyszerűen csak koszos vagy szöszös volt annak az egérnek az optikája, amelyik néha nem mozdult meg. (Mert én jártam így).Egyébként pedig egy esetet kivéve (amikor valaki hivatalosan játék teszterként dolgozik) sosem értettem, hogy miért kell órákon keresztül gép előtt tesvedni egy játék felett gubbasztva. ha nem kényelmes, akkor pause és menj egy kört. Én is játszom, álszent lennék, ha tagadnám, de nem veszek több tízezerért kiegészítőket csak azért, mert az kényelmesebb. Van sok sokkal értelmesebb dolog, amire el lehet költeni azt a pénzt.
Mint pl amikor Wiz Khalifa barátunktól vettem okosórát ajándékba. Iga'?
Szóval nem paraszt voltam, csak értelmes választ vártam arra, hogy mitől kib@szott drágák ezek a kütyük.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
detroitrw #65431 üzenetére
A fenti G430 igy van megcsinalva egyébként. Többi infó itt ezekről. De egy normal sztereó fülesből nem fogsz olyan hangzást kicsikarni mint ezekből, és ez a lényeg. (szerintem) A linkelt topikban persze az ellenkezőjét állitják, inkabb a szoftveres machinalast istenitik...(egér topikba ugyanez megy, ott meg Xezer pénz alatt lenéznek mindent)
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz
wwenigma #65430 üzenetére
Nem a jatekokra gondoltam a szorrandnal hanem hogy alapjaba veve fejesen folosleges mert a rendes stereoval is le lehet kepezni az iranyokat.
Az hogy igy van megalkotva az tobb dologgal van osszefuggesbe fuleg az userek penztarcaja a kozponti szerep.
A jatekok hangminosege ettol fuggetlenul katasztrofalis
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
detroitrw #65428 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a jatekokban többcsatornás hangot kapsz és nem a sztereóval játszanak. Tény hogy lehetne de NEM igy van megcsinalva. Ezert nem vicc. De megcáfolhatsz.
Wiz Khalifa: szerintem ott a beltartalom volt jobb a masikkal szemben, ezt hallottad.
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz
Diokhan #65416 üzenetére
ha sajat bevallasod szerint sem ertessz hozza, akkor miert vagy ilyen
parasztcinikus?miert vesznek az audiofil emberek akar tobb millioert hangfalakat, amikor a laikus ful ugyanazt hallja a 10ezresbol is?
vagy miert vesz valaki 10+ millioert nemet premium autot, amikor ugyanazt megkapja del-koreabol fele annyiert?"gamer" fejhallgatoknal lehet egy kis igazad, mert ott altalaban a dragabb darabokban valoban "sima, mezei" jobb minosegu hifi fejhallgatora van racsapva egy mikrofon + megfizeted a markat (hyperx cloud szeria)
egereknel is van nyilvan tularazott, viszont ha hozzaerto vagy, tudod hogy mit kell, erdemes megvenni belole. ha komolyabban jatszol az atlagnal, a sajat preferenciaidhoz valasztassz egeret, amik viszonylag szemelyre szabottak. (a zowienak van vagy 4 egere, ami teljesen ugyanolyan, csak par mm elteres van a meretukben)
fps jatekoknal egyaltalan nem mind1, hogy mit, es mennyire kenyelmesen fogsz orakon keresztul, egy bizonyos szint felett meg tenyleg hasznos tud lenni a dpi gyorsvalto, vagy hogy hany gomb van rajta
na meg persze az egerpad sem mind1 (nem, tenyleg nem jo asztallapon egereszni)tldr: a gamer dolgoknal ne azok a bullshit dolgok jussanak eszedbe, mint a sniper gomb, meg a villogo ledek, hanem a beltartalom (minoseg, komfort)
szemely szerint kifejezetten szar geppel rendelkezem, viszont eleg draga periferiakkal, es nem azt mondom, hogy a fele ennyibe kerulokkel nem tudnek igy lovoldozni, de sokkal kenyelmesebb, talan egy kicsit konnyebb is, es evekig nem kell cserelnem oket
-
detroitrw
addikt
válasz
Diokhan #65419 üzenetére
Igen a Surround egy nagy vicc
Mivel stereo hanggal is boven lehet ezekeltetni a melysegeket az iranyrol nem is beszelve.A masik meg hogy egy tenyleg komoly fuleshez mar boven keves az integralt hangkari minosege, s az se 20-tol kezdodik
Arrol nem is beszelve, hogy a jatekok hangminosege egy kalap ...
Persze mindezt a hirdetestol fuggetlenul irom!
-
Pitu
aktív tag
MIskolcon tudtok olyan autógumi boltot ahol szett vásárlása esetén ingyen felszerelik?
-
Solad
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Diokhan #65414 üzenetére
Logitech G100s-nél kezdődik a normális egér (bár abban is a kínai Omron mikrokapcsolókat japánra kell cserélni), az 10e körül van (délkoreabol ebay 5e). Ugyanakkor volt nekem Hama vezetéknélküli ami majdnem ugyanolyan jó volt (hiaba vezetéknélküli, magasabb késleltetéssel)
Hirtelen mozgásoknál nem mindegy hogy az érzékelő mennyit téved, mekkora a felbontása, siman lehet egy nagyobb rántásnál az egyik a 8cm-es utat 3-nak a masik 7,9-nek regisztrálja mig lassabbnál mindkettő 7,99cm-t dob.
Fülhallgató. Attól is gamer hogy mennyire kényelmes, az 1000ft-os ATC a sparból 20 perc mulva nyomja a fülem és ótvar hangja van, fél év alatt lerohadt róla a műbőr bevonat, eltörik a fejpánt. Amit most használok A4tech sokkal kényelmesebb és 5év gari van rajta - egy nagyon alap füles...bár nekem inkabb jo lett volna egy kényelmes Philips TV-hez való, mert mikrofont külön használok, ez verhetetlen minőségben. A normalis 5.1-es fülesek meg, khmm, az lenne az igazi.
-
Diokhan
addikt
Értem. Hogy érted azt, hogy nem tudja lekövetni? Megakad?
(#65417) detroitrw: Utána néztem, újonnan netről 30-35 között mozog. A full vicc kategória... Surround füles... Okkkéééé.... Hogy is van ez?ű
MIelőtt bárki azt hinné, hogy üzletrontás vagy ilyesmi, nem! Eszemben sincs senki üzletét rontani, csak kiváncsi vagyok, hogy mitől jobb és mitől drágább ezen két cucc, mint az általánosan elterjedt cuccok az olcsóbb kategóriából.
-
Solad
addikt
válasz
Diokhan #65416 üzenetére
kb 30 centit mozditok az egeren egy 180 fokos fordulathoz. A legutobbi olcso eger ami egy ilyen rantast kepes volt lekovetni, a ms1.1a es ms3.0 volt. Amiota azok meghaltak, biza kell a minosegi eger.
Fejes? Passz, sose hasznaltam jatekhoz igazabol, amikor meg igen, akkor is a koss UR40 volt az.
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz
Diokhan #65414 üzenetére
Jatektol fugg, de amugy nagyon nem mindegy
es az hogy valami 7000-be kerul nem feltetlenul erezhetoen jobb egy 2-3000-es egertol.Igen egy 17 ezres fejes szerintem is vicc kategoria
nekem a fuleshez anyagarba csak a kabel csatikkal 20-bol kijott(#65416) Diokhan
A lezer erzekenyseget ugy nezd mint egy negyzetracsos fuzetet es egy milliméter papírt, ha teved vagy kesobb fixalodik akkor iszonyat nagy eltereseket okoz.
Es ehhez nem kell gyorsan jatszani eleg az boven ha pl. jobb gombbal valamit csinalsz (masodlagos fegyver funkcio, ugras, gugolas ...) tehat az eger nem mozdul es kozbe bal gombbal losz ez jobb egernel nem jelent semmit mert ugyan oda losz mintha csak siman lottel volna, gyengebb egernel meg mozgasnak erzekeli a szenzor s maris sokkal kisebb az eselye a talalatnak.[ Szerkesztve ]
-
-
Diokhan
addikt
válasz
Gabe123 #65409 üzenetére
Szia.
Nem kötekedés, csak vélemény. Én ezeket a dolgokat tartom nagyon feleslegesnek.
Mi kerül egy egérben 7000 forintba? A fülhallgató mitől gamer? Mert mikrofonja van?
Tényleg nem rosszindulatból mondom, csak nem értem, hogy ha egy 17.000 forintos gamer füles kell a játékhoz, ugyanazt a feladatot nem látja el bármelyik mikrofonos fülhallgató sokkal olcsóbban? Az egér is ugyanazt tudja, mint mondjuk egy mezei 1000 forintos egér.
Valaki magyarázza már ezt el nekem...! -
jagada
addikt
Miskolcon tudnátok ajánlani a Sörházhoz hasonló normálisabb sörözőt a Zip's-en kívül?
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Keresek NES (nintendo-s játékokat), elsősorban a következőket:
The Legend of Zelda
Zelda II: The Adventure of Link
Mega Man
Mega Man 2
Metroid
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 2
Castlevania
Castlevania III: Dracula’s Curse
Excitebike
Contra
Duck HuntHa valakinek van valamije a régi időkből, akkor ne habozzon írni!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok .
Eladó:
használt RAZER DEATHADDER 2013 egérLOGITECH G430 csak kipróbálva volt
Miskolcon találhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest