Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy csincsilla pár Miskolcon. A kislány Lili 4 hónapos. A fiú Csini 2 éves.
Sajnos a munkámból adódóan nagyon keveset tudok velük lenni. Jobb gazdit érdemelnek akik többet tudnak velük foglalkozni.
Komplett ketreccel berendezéssel kajával,fürdető homokkal együtt.
Ára: 100 Euro v. 30.000 forint !!![ Szerkesztve ]
-
alufelni
tag
Blackberry 9790 es (magyar menüvel) eladó (érintő+quertyz billentyűzettel) szép állapotban ,természetesen független,tartozék a töltő.
ITT olvashattok róla,olcsóbb telefont beszámítok. Irányár (az itt érdeklődőknek 16.000ft) 19.000ft
-
Jarod1
veterán
-
Vangelis
félisten
-
derrik
őstag
Keresek megunt Xbox 360 konzolt ami megbízhatóan működik és egy kar van hozzá. Miskolc és környékén. Ajánlatokat privátbankár lécci.
-
jFox
addikt
Keresek noti HDD-t 160Gb-nál nagyobbat, hibátlant.
Ajánlatokat PÜ-ben. -
jFox
addikt
4x512Mb DDR400 nem érdekel valakit?
-
elistvan
őstag
Centralion blazer 400 szünetmentes, akkuval kábeleivel, 5ezer pénz. (Valahol a doboza is megvan, monitorozó soros kábelét is odaadom plusz a fordító kábelből 2db-ot a monitorhoz és a géphez)
-
Jarod1
veterán
Mi készül a városban? mik azok a fabódék?
-
nézzbe
aktív tag
Hello mindenkinek, akad valakinek 775 deszkája ? nem kell komoly csak QC támogatás , ddr2 meg pci-e legyen .
-
-
elistvan
őstag
válasz
bnorci71 #62577 üzenetére
Én is megszívtam ezzel tv: LG LB32570B okostévé ráadásul, csak külső vinyóra és csak a saját formátumába vesz fel. Pedig hogy megörültem neki, hogy majd veszek fel pár sorozatot.
Ahogy olvastam a neten minimum 40gigás fat32 partíciós eszközre képes felvenni.
[ Szerkesztve ]
-
laika1200
csendes tag
válasz
bnorci71 #62577 üzenetére
Próbáld ki USB2-es class10-es pendrive-al, fat32-re formázva, a partíció pedig legyen aktívra állítva. Nekem legutóbb ez jött be. Aki kínlódott vele eredetileg egy class4-es pendrive-ot vett hozzá, amit ugyan látott, de felvenni nem tudott rá mert nem volt meg a pendrive megfelelő írási sebessége.
-
bnorci71
addikt
válasz
PLaci58 #62579 üzenetére
köszi
próbáltam egy 8Gb Kensingtonnal egy 64Gb Samsunggal illetve a Samsungot 32Gb particióra formázva is
de próbáltam Kingston 8Gb-al is
nem tetszik neki mindegy csak eddig nem tudtam honnan tudja mi van beledugvamezis
a 6éves Samum se finnyás csak az még nem tud felvenni ez egy óccsóóó LG de már tud felvenni, már ha HDD-t dugok hozzá[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #62575 üzenetére
Változott a program, holnap dél körül leszek Miskolcon! A mobilszámom az adatlapomon van, de estig priviben is elér akit érdekel a játék.
-
bnorci71
addikt
Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy egy LG tv miért nem hajlandó felvenni USB Pendrive-ra?
Azt írja ki csatlakoztassak HDD-t. Honnan tudja, hogy a 64Gb adattároló pendrive vagy HDD?
A kezelési azt írja 32Gb alatti pendrive vagy 2Tb alatti HDD használható
8 és 32Gb pendrive-val próbáltam. Mindegy hogy Fat32 vagy NTFS a fájl rendszer -
caprine
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #62544 üzenetére
Így van, az USB ház elektronikája élte csak túl, biztos survivor verzió
, a HDD-n lévő viszont nem.
Az a gond, hogy magán a HDD-n belül is van elektronika, szervomotor, fejmozgató egység, az a rizikó tényező, hogy vajon azzal mi van? Nem tudom, lehet tényleg veszek egyet ilyen típust aztán próba, valamit amúgy is kell venni helyette, bár akkor már nem WD green-t vennék, mert annak elég rossz az elromlási statisztikája, meg lassú is, bár USB keretbe elég.
-
szasanyi
félisten
Talán érdekel valakit: Uncharted 4: A Thief's End - szerdán 9-10 óra körül Miskolcon leszek, ha kell valakinek az priviben keressen meg!
-
Bull Boss
őstag
válasz
WildBoarTeam #62571 üzenetére
még jó, hogy visszaveszik, mikor az eladó maga bizonygatta, hogy nekem arra a csőre van szükségem és én nyilván elhittem, de hát eladnának mindent mert azt hiszik hogy lusta visszavinni az ember...
-
Bull Boss
őstag
-
misu
senior tag
Hy!
Délután pakolásztam itthon és lenne pár vasam eladó:
1.
Samsung N145+
Ez már DDR3-as 2 giga rammal, 120g SSD-vel, 1,5ó akkuval.
Bill magyar, de kicsit megviselt a panel, az egyik lefogató csavar kiszakadt.
Zavaró, de hibátlan.
34k (gyári vinyójával Samsung 160gb: 25k.)2.
Packard Bell ALP Ajax C3
Megviselt külső, de hibátlan belső!
RAM 2 giga, T7500-as proc.
Vinyó, töltő nincs.
Takarítás szükséges, egyébként mindene működik!
18k3.
ASUS X50Z
1 giga RAM
Normál állapot, vinyó, töltő nincs.
20k4.
HP Compaq 6735b
2giga ram, vinyó nincs, töltő van.Tapipad nem üzemel, nincs hozzá kábel.
(kábellel valószínüleg megy)
20kKépet kérésre küldök bármelyikről igény esetén, vagy személyesen megtekinthető hétköznap Miskolcon d.u.
Kérdés jöhet, posta ok.EGYBEN 75e!
Szép napot!
Bye!
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Ha valakit érdekelne , gombnyomogatós telefon:[link]
-
anorche1
őstag
Nincs valakinek eladó világítós dell e6440 billentyűzete? Nyelv, állapot mind1, csak az elekttonika legyen jó.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Bontatlan terméket méretprobléma miatt hány napig cserélnek ki nekem?
08.11.én lett vásárolva a termék, még idáig nem volt időm vele foglalkozni.
-
alufelni
tag
-
misu
senior tag
Hy!
Nem maradt valakinek euro-ja nyaralásból?
olyan 30-50€ érdekelne, lehet csak páncélos is (apró).
Privi pls!THX!
Szép napot!
Bye!
-
vepe
őstag
válasz
WildBoarTeam #62553 üzenetére
...nem magánzárka
.
Egy projektor lesz az egyik helyiségben elhelyezve, a másikban meg a vászon, szóval vésni kellett.Jarod1, készítek egy fotót és átdobom priviben.
ilyesmire gondolta, csak ugye nálam egy kisebb ajtót kellene mozgatni és felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Segítség kellene
, lakás átalakításnál megszeretnék csinálni egy dolgot, de hozzá való cuccot sehol nem találok.
A lényeg, hogy két szoba között adott egy 15x30 cm-es nyílás, amire egy kis ajtó lett szerelve.
Ezt az ajtót szeretném távirányítóval nyitna/zárni, de úgy, hogy nyitott állapotban a nyitó szerkezet ne akadályozza az átlátástÖtlete valakinek?
-
Teng
aktív tag
Régi fa' íróasztal 2000Ft ért vihető
Az asztallap mérete: 117cm x 55cm, 4 fiókja van ami rendesen működik is, jelenleg szét van szerelve de úgy könnyebb szállítani is.
-
Jarod1
veterán
TP link 642 wifi router, táppal, működőképes tokkal vonóval egy ezresért vihető..
-
Jarod1
veterán
Akinek kell
baró cuccok,
Szerdáig leszek Miskolcon [link]kérésre küldök képet.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz78
tag
-
Bull Boss
őstag
Még mindig keresek egyszerű szobai tv antennát amivel bejön a Mindig Tv
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Penndragon #62543 üzenetére
A keret elektronikája élte túl, és azért venne egy ugyan ilyen HDD-t hogy a jelenlegi HDD-t tudja használni, gondolom az adatok miatt.
Én ezt vettem az írásából ki.
-
Penndragon
tag
Lehet én értettem rosszul amit caprine írt, de szerintem nem a HDD elektronika ami túlélte hanem a küldő ház elektronikája. És akkor egy HDD cserével simán megy a dolog. Ha viszont HDD elektronika cserét akar akkor tényleg csak adatmentésre alkalmas, a fentebb leírtak miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Gus
aktív tag
Urak! Szükségem lenne egy asztalosra viszonylag kis munkára,
A sztori lényege, hogy panelben lakom, és a fürdőszoba és a WC ajtaját szeretném kicserélni egy előszoba festéssel egybekötve. A gondom, hogy a fal 4 cm vastag és ilyen ajtó nem létezik. Viszont az OBI-ban van olyan ajtó ami méretre jó lenne (68cm széles), nem is drága, csak át kellene alakítani, hogy a planelbe be tudjam szerelni. Hosszában el kell vágni a keretet és az egyik oldalát utólag fölrakhatóra alakítani. Ismertek olyan mestert, aki ezt nekem megcsinálná?
Köszi. -
XmoD
senior tag
Keveset használt megkímélt,profi (nem erdőben használt) 2 éves Sthil FS 350 fűkasza eladó. Damilos és késes vágóval.
Megtekinthető jövőhét hétvégétől Nyíregyházán.
Kisebb gépre váltás miatt lett felesleges. Irányár 110 ezer.
-
Bull Boss
őstag
Olcsó üzleti notit keresek. IBM, DELL, HP bármi jöhet, csak massziv legyen és az akksi birjon valamennyit
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy apró kérdésem. Van egy 2TB 3,5” WD Element külső HDD-m. Kölcsönadtam, most hogy használtam volna derült ki hogy elromlott. A külső adapter, és a WD green HDD rossz, a keret elektronikája viszont meguszta, azt másik táppal és HDD-vel tudom használni.
A kérdés tök egyszerű, szerintetek mennyi az esélye annak, ha veszek egy ugyan ilyen típusú HDD-t és átrakom az elektronikáját, hogy működni fog??? Csinált már valaki ilyet közületek?
-
elistvan
őstag
9Ah 12V UPS-akkut hol találok Miskolc környékén olcsón? (Illetve egy 6,4Ah 12V is érdekelne.)
Szokott valaki itt zenéket készíteni?
Ha igen talán páran ismeritek a DSK Instrument free vst hangszereit.
A teljes verziót szeretném kipróbálni SF2 vagy SFZ formátumban. Kalózkodni nem szeretnék, gondoltam mást is érdekel. 25 dolcsi lenne a 690 hangszer átutalással. Ha többen lennénk oszlanának a költségek (pl: 5 embernél csak egy ötös per koponya). Megrendelem, feltöltöm valamilyen tárhelyre a vásárlók pedig megkapják a privát linket tőlem.
Itt lehet a demót meghallgatni:[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó egy Tronsmart TS-WC3PC 42W töltő (1xQC2.0+2x5V2,4A USB) [link]
-
gaben1117
senior tag
válasz
gaben1117 #62502 üzenetére
Senki?
Ha valakinek érdekes lehet főállású takarító állás az Obiban, az írjon rám privátban. Munkaidő elvileg 8-16. Fizu: 110-130 között. Kezdés azonnal lenne.
Nem dolgozom ott, így nem tudok nagyon részletes infókkal szolgálni, csak megkértek hogy kerítsek valakit minél előbb.
-
Jarod1
veterán
Eladó működő képes 60 gigás SSd je valakinek nincs?
-
üszök
őstag
válasz
Pttypang #62520 üzenetére
Bocsi.
Ott tényleg minden elmegy,csak széthullik az úton.Nyár elején voltam fent, a Mályinkai elágtól volt ahol lépésben kellett menni olyan sz@r volt az út. Pedig lehetne ott is veretni rendesen mint Eger felé. A széria 50-ek nem nagyon bírják az emelkedőt,30-40 a meredekebb részeken. Ezért kell nagyobbal menni.
-
üszök
őstag
válasz
Pttypang #62518 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. A robogók 90 százaléka alkalmatlan az erdőre,még a vizes fűvel is nehezen birkóznak meg. Volt Malaguti Crosser az egész jól elvolt könnyebb terepen. Frankó olajos első teló,központi hátsó,bütykös gumik.
-
üszök
őstag
válasz
WildBoarTeam #62516 üzenetére
Az aszfalt útra gondoltam.
Voltam már erdőben robogóval,volt amelyik bírta.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Netezős konfigot keresek egy ismerős számára 20...25k magasságában (csak komplett működő gép, bill, egér, hangszóró, monitor, egyéb csicsa nem kell) viszont Win7-hez driverek legyenek hozzá elérhetőek
Ajánlatokra ahogy időm engedi fogok reagálni
-
bnorci71
addikt
Keresek!
Iphone 5s-t max 65e feketét függetlent
-
üszök
őstag
válasz
Wiz Khalifa #62505 üzenetére
Már nem is számitottam ma rá,Bükkbe készültünk de megint elmaradt, a drón fontosabb volt.
Holnap viszont délelőtt ráérek.
-
üszök
őstag
válasz
Wiz Khalifa #62498 üzenetére
Jött is 6 előtt mentem robogóval hátizsákkal.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek nincs véletlen ingyen elvihető kismacsekja,vagy nem tudtok olyat akinek van? -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek érdekes lehet főállású takarító állás az Obiban, az írjon rám privátban. Munkaidő elvileg 8-16. Fizu: 110-130 között. Kezdés azonnal lenne.
Nem dolgozom ott, így nem tudok nagyon részletes infókkal szolgálni, csak megkértek hogy kerítsek valakit minél előbb.
-
elistvan
őstag
Találtam pár p4 és amd procit, illetve egy zsírúj műszerész csavarhúzószettet a bazárba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest