-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12325 üzenetére
Hát, Trinity... én nem tudtam tovább várni. Még tavaly csináltam nejemnek egy Brazos gépet, amely vitézül teljesített idáig, csak már panaszkodott a drágám, hogy lassú neki, amit valahol meg is értettem. De gondoltam, várok Trinityre. Mivel azonban a notebookok sem akarnak jönni, olyannyira hogy egy nyomorult teszt nem volt idáig a pH-n, sőt itthon sehol sem, Ivy Bridge viszont unalomig, besokalltam és beruháztam egy Llano-ra. Hát most kíváncsi leszek, mennyire jön be neki. Az OEM Win7 nem is kért újraaktiválást, ezt mondjuk furcsállom, nem találkoztam még ilyennel (mondjuk Asrock Mini ITX lap mindkettő). Meggyűlt viszont a bajom az SM Bus és az USB3 driverekkel, hiába raktam újra a Catalyst-ot, nem akartak működni, végül kézzel kellett fölerőltetni, kicsit leizzadtam tőle. Viszont úgy tűnik simán megy a kis ViaLAN házban, elég neki a paneltáp. Persze a legkisebb A4 APU, de szegény E350-nél azért vagy 3X gyorsabb.
-
zotyesz66
őstag
válasz Core2duo6600 #12329 üzenetére
AMD A4 3300
Hivatalosan 65W
Alaplap
Gondolkodtam, hogy inkább ne egy Celeron 530G-be és egy H61-es lapba ruházzak-e be, prociban az biztosan erősebb, de a VGA... És ez sem volt annyival drágább.[ Szerkesztve ]
-
zotyesz66
őstag
válasz Core2duo6600 #12331 üzenetére
Lehet, hogy azzal jobban jársz. Nem tudom, mennyi proci kellhet oda, de vannak ám egymagos celeronok is, de atomos lap is volt 2 LAN porttal.
-
zotyesz66
őstag
válasz batagy #12351 üzenetére
Nálunk ezzel a táppal egy évig ment egy Brazos konfig SSD-vel és USB3-as mobil HDD-vel, de optikai meghajtó nélkül, teljesen stabil volt. Most erősebb konfigot kapott, egy Llano-t a legkisebb procival, a többi mind maradt, remélem nem lesz gond vele, eddig OK-nak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest