-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz eastsider #28363 üzenetére
Ehhez a laphoz olyan ház kell, amin van az antennáknak kivezetés/hely, vagy csinálsz rá.
Általában a kártyáról két vezeték megy az antennákig, ezek nem tudom járnak-e a kártyákhoz, vagy az antennákhoz. Sejtésem szerint lehet csomagban venni a kártyát az antennákkal, vezetékekkel.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Mercutio_
félisten
-
eastsider
nagyúr
válasz eastsider #42048 üzenetére
végül valahogy sikerült beletuszkolnom a jelenleg meglévő 3.5" RED-et, az SSD-t és a paneltápot a meglévő ITX házamba, így amíg nem bővítek marad ez. még egy hangtalan meglévő 8cm slim venti pont befért az n3150 bordájára
arra van tippetek, hogy Asrock N3150-hez hol tudok találni I/O shieldet? azt sajnos nem kaptam hozzá
-
Goose-T
veterán
válasz eastsider #42364 üzenetére
Egy olyan házat sem lehet ajánlani jó szívvel, amelyiknél az alaplap felé van berakva a tápegység. Ha viszont paneltápot akarsz úgyis, akkor mihez kezdesz azzal a sok hellyel és azzal a nagy lyukkal a tápegység helyén?
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Ispy
veterán
válasz eastsider #42422 üzenetére
Hát mivel írtad, hogy táp nem lesz benne, így a táp oldalát nem javasolnám, de mondjuk a helyére berakod, azt kész. Ez SSD, igénytelen, akárhová lehet pakolni, ahol elfér, és neked lesz hely bőven a házban. De akár az alul lévő HDD-re is rárakhatod.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hegegabi80
addikt
válasz eastsider #42538 üzenetére
Naná, hogy bele lehet. Akár még többet is. Itt a példa.
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz eastsider #44919 üzenetére
Én meg Adam Hall gumilábat meg műanyag lábat vettem aprópénzért. Ráadásul leküldték a miskolci partner boltjukba, így csak oda kellett elmennem érte, nagyon rendesek voltak.
-
hegegabi80
addikt
válasz eastsider #44923 üzenetére
Igazándiból még nem volt felhasználva, vagyis a Realan házra rátettem, de végül nem került bele a konfig.
Majd megnézem neked pontosan, ha otthon leszek melyik van nekem.
De jó a tiszta gumi is, az magasabb és keskenyebb, míg a műanyag szélesebb és alacsonyabb.
Metis alá talán a gumis mutatósabb, meg talán jobban el is nyeli a rezgéseket, mert a másik az jóval szélesebb, tömör műanyag nincs sehol gumi, az inkább nagyobb házakhoz jó. De ha kell ráteszem majd és lefotózom vasárnap.
Egyébként még kábelharisnyát is vettem innen, ha budapesti vagy, akkor könnyebb beszerezned.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz eastsider #55116 üzenetére
Anno volt több FSP 600 nano születmentesem, elég jól muzsikáltak a kb 10K-s ár ellenére, én nyugodt szívvel ajánlom ezeket. Igaz, most utánanézve 23K körül mennek, amikor én ilyeneket vettem még valahol 2011 körül, akkor még a mostani ár a feléért is sok lett volna.
Ennek ismeretében ahhoz a konfighoz bármit 10K környékén, vagy akár az apróból 3-4K-ért rossz akksisat, és olcsón tudsz jóféle red dot akksit venni bele, berakni egy negyed óra max. [link]De ha nagyon perverz vagy, kiveszed a jelenlegi megoldásból a kockatápot, beteszed az akksit, rákötöd a picopsu-t, merthogy ugye annak 12V kell, és veszel hozzá a link alsó részén látható töltőt. Amikor van áram, a töltő tölti az akksit, ha elmegy az áram, nem tölti, de a kisgép a picopsu-ról meg az akksiról megy tovább.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sasNAXO
aktív tag
válasz eastsider #59359 üzenetére
Szerk.: Ez csak 65W, ha elég a kevesebb...
TESCO-Zsömle kolléga képe alapján pl. ez is jó hozzá.
Én akartam ilyet venni NUC-hoz, de végül más megoldás lett.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
félisten
válasz eastsider #59364 üzenetére
FSP-t is venném, csak nem vagyok benne biztos, hogy a 18V~20V feszültség megjelölés pontosan mit takar... annyira nem megnyugtató.
Illetve ezek még jók lehetnek:
ACDC19090 19V/4.74A/90W notebook adapter (töltő)
Toshiba 19V 6.3A (120W) gyári laptop hálózati töltő[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Pista0001
addikt
válasz eastsider #60992 üzenetére
Az i**nban elvileg van, de 11e forint, ami elég durva. Hanyatlónyugaton is majd' 30€-ért látom, ami szintén durva. Én még ilyen 4e forint körül vettem, kellett volna még betárazni. Viszont az arukereso.hu hoz IX-04-et, ami valójában egy IX-03 és egy MK-35 gyárilag együtt, ha valamelyik forgalmazónál valóban elérhető, akkor az jobb megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest