Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nade pont azt írtam, hogy az usában nem gyártanak ilyesmiket, a disztibutor hálózat nem fog eu-a cégnek eladni a taiwani, kínai anyacéget megkerülve!
ehhez semmi köze annak, hogy technikaial az eu-ban annyi szokott lenni euróban a kisker ár, mint az usában a dollárban kiírt ár. De még egyszer mondom, ettől még senki se veszi az ilyesmit az usából..
Azt már csak halkan írom, erre a geoban dologra jó példa a magyar procter&gabmle, a magyar és káeurópai piacra gyártanak pelenkát, ami majdnem ugyanaz, mint amit pl a svéd piacra gyártanak, de!!
Az egyik ismerős, aki a svédekkel elég sok dolgot, és elég nagy összegben üzletel, pár éve szeretett volna a helyi üzemből nagytételben pelenkát venni. Volt odabent is,erősöm, próbáltuk körüljárni a dolgot. Bentről abszolút elzárkózás volt a válasz! Nem tehette meg, pláne úgy nem, hogy azt ő majd svédországban forgalomba hozza, hiszen ezzel a helyi képviselet alá vághatott volna, és nagyon komoly szerződéseket, érdekeket sértett volna vele!
És egy csak egy zacskó pelenka...Mindegy, leírtam kétszer, vagy megérted, vagy nem, lapozzunk.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Nade erre írtam, hogy az Eu-s kereskedők nem az usából veszik, szóval annyi euró lesz, mint amennyi dollár kint... Az nem annyi, amennyit te írtál.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROTRON: Nem egészen értem amit írsz, ilyen dolgok az online számla rendszerben már réges-rég nem működnek, mindent lát a nav, és azonnal ki is dobja, ha valami hasonló látszik...
Visszaigényelni semmiféle nagyker áfát nem lehet, se lehetőség nincs ilyesmire, se törvény. A bolt beszerez egy terméket, itthoni nagykerből megfizeti a nettót és az áfát. Eladáskor eladja a terméket az ő árrésével növelt áron, ezt az áfa összeget teljes mértékben be kellene fizetnie, de mivel már a beszerzéskor fizetett áfát, így csak a különbséget fizeti. Amennyiben külföldről, nettóban vette, úgy a helyi 25=-os áfával növelt áron adja el a terméket, és az áfát teljes egészében befizeti, abban az esetben nem kell a teljes összeget nettó áras beszerzésnél befizetni, ha a vállalkozás bármilyen más költséget produkált, autó, ingatlan, bérlés, lízing, üzemanyag, stb, aminek van áfa tartalma, és a visszaigényelt összeg kisebb, mint a befizetett, amennyiben többet igényelsz, mint amit befizetsz, az automatikus nav ellenőrzést von maga után...
Nincs semmiféle dupla áfa, és nincs "vásárlónak+ nettó áron értékesítés sem. Legalábbis ha van is, ez nem a hivatalos út, és akármennyiért adhatja a terméket, az az ő dolga, mekkora árréssel dolgozik.
Szóval ismét válasszuk külön, hgy valaki az usából vásárol, ahol pc iparon belül gyártás nem nagyon van, azaz a disztributor, nagyker nem az usán belül van, így a magyar kisker megveheti nyugodtan a magyar vagy eu-s disztributortól, képviselettől a helyi piac árképzésének megfelelő beszerzési áron ugyanazt a terméket.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Mármint melyik áfa, és melyik áfa közöttit? A merlin nettóban vásárol, majd itt ráteszi a használt, és áfázza, majd a tranzakció után a teljes áfát befizeti. Mivel kereskedőként valószínű a kiírt német áraknál olcsóbban kapja, elvileg egy áfa különbséggel (nettó +19% vs nettó+27%) lesz több, mint a németeknél.
-
Rick4
félisten
Ha forgalmazzák európában, jellemzően ugyanannyi euróban, mint a németeknél, az árfolyam eltéréssel több. Ha nem, és csak az usából lehet hozatni, és sehol a bolygón máshol nincs, akkor lesznek igazak az általad írtak.
hidd el, ezzel foglalkozom 18 éve, tudom, hogy megy ez..
-
Rick4
félisten
Ami úgy ahogy van, nettó faxság, ha az eu-ban is forgalmazzák majd, (pl a caseking forgalmazza a régebbi DAN házakat, szóval elég esélyes hogy ez is ott lesz majd náluk a polcon) ráadásul bárhonnan, és pont nem az usából be lehet hozni egyedileg is.
-
Mercutio_
félisten
-
Grave_444
nagyúr
Végül is érthető ez az oldal is, de így értelmét veszti az egész.
Pont az a lényege, hogy észszerű keretek közt minél kisebb helyen elférjen az adott konfig.
Nyilván nagy a szórás már csak a hűtés, opciók kialakítása miatt is.Van azért több kategória, például amiben nincs vga (In Win Chopin) és a gamer konfigok, amik a jobb hűtés miatt is nagyobbak.
Az új házam végül Trinity Mini lett, hétvégére összeáll, mivel van psu shroud a hasznos tér, amibe lehet építkezni nagyon kicsi. Lényegében az alaplap szinte teljesen kitölti, mint amikor itx házba raknak matx lapot. Csak annyit írok ebbe kapott 7db házhűtőt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az egy egyedi modell, szvsz ott indokolt a méretezés!
A mélysége 266mm, kb. mint egy Metis, még szép, hogy elfér az asztalon (és egy kisebb mATX deszka is elférne benne)!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Grave_444
nagyúr
De ha egy mATX ház kisebb, mint egy csak ITX lapot fogadó, akkor az már nem is egy kategória? Szerintem ugyanaz, sőt, az előbbi még jobb is a kevesebb kompromisszum miatt. Már csak ha az alaplap árát nézzük is jobban megéri, könnyebben eladható stb..
AxBattler
Ez a nagy Metis. -
félisten
Jogos, csak nekem nincs sok értelme pluszban kifizetni egy csomó pénzt azért, hogy elmondhassam, ITX-et építek, közben meg nem fér el a cucc a monitor mellett.
Másnak meg van, szóval...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
PROTRON
addikt
Na igen, nehéz belőni hogy mi a valódi ITX ház méret kategória, hiszen egyik végén ott a deskmini széria, sokszor pico+tégla táppal vagy hdplex-el, másik végén meg az igény a dedikált VGA-ra amihez jókora tápegység is kell.
Hol a határ?
4 liter-be is belepakoltak már dedikált VGA-t tápegységgel (Velkase Velka 3 [link] ) , akkor ami efelett van az már nem is itx?
vagy 7 - 10 liter?Egy biztos, hogy minden ilyen házba amibe standard alaplap belefér, itx lapot biztos hogy beletudsz rakni, ezért vagyok gondba amikor háznál ráakarok szűrni, hiszen minden atx házbál is be van pipálva hogy itx lapot is fogad...
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-
Rick4
félisten
Amúgy ha a kis itx lap mellett is van +5 centi, meg lefelé is van 5 centi, nem is értem, mitől itx méret, mikor simán elfér benne egy micro atx lap is, még ha akar az ember, tud is menetet fúrni a hiányzó néhány felfogatónak, de ellenne a lap anélkül is...
-
punterhun
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, jókat írnak róla, itt érdemes márkaéhűnek maradni vagy van okosabb megoldás?
SF Series™ Premium Individually Sleeved PSU Cable Kit - Black"Weniger, aber besser." - Dieter Rams
-
hegegabi80
addikt
Akkor nem egy Metis, az így nem buli.
Amúgy nagyon jól néz ki benne a világítós venti.Jah két év után úgy döntöttem én is, csak kéne egy vga. Csak hát kurvára le vagyok korlátozva a keskeny házzal. De a kis ördög már dolgozik ám, és vannak terveim.
#57013punterhun
A Jonsbo V9 és CM NR200 valóban jó választás, az előbbivel én is rendelkezem, igaz nem költöztem még bele, mert más terveim vannak. Ha visszakeresel Grave_444 kollégának is V9 van.
Kisebb matx lapok is belemennek később lehet is bele külön vga-t tenni.Nálam egy kis Cemo M1 gépház van, Ryzen 4650G cpu-val és 2x8 GB CL16-os ramokkal. Ezen vígan játszogatok is, igaz nem a legújabb címekkel, de sok mindennel elbír.
Először gyári hűtő volt rajta, de nem a legjobb hang terén, így kapott egy Noctua NH-L9 Crhomax.black hűtőt, így már játék alatt is elég jó némaság van.Ha nem félsz a használt cuccoktól, akkor érdemes aprón is nézelődni, ki lehet fogni jó áron ezt-azt, és akkor jobban beleférsz a büdzsébe.
PL cpu simán mehet, esetleg ram is. Alaplapból azért érdemes garisat.Egy dolog biztos, eddig sem volt olcsó a mitx mulatság, most meg aztán pláne nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Aaaz, tényleg popcorngép
Szép. Nagy.& Többiek: szóval akkor vihar előtti csend inkább...
Azért vannak még itt bátran 'legózó' emberkék, helyesHorvi: lehet itt kellett volna hamarabb kérdezni lap ügyben, de már megvan.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Rick4
félisten
Nekem sincs elég csatim, én holnap átveszek a többi mellé egy ilyet, és letudva minden... [link]
PWM-mel így is lehet szabályozni, igaz egyszerre 5 ventit fogsz le- fel gyorsítani, de nálam nincs vele semmi gond.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Valahol nekem is a dizájn volt a fontos, de első körben az is, hogy az új konfiggal a régi ház már vállalhatlatlan lett volna, 215W TDP-t nem egyszerű elvezetni, és azt egy 9 centi vastag házzal már nem tudtam volna megoldani, csak amit a múltkor írtam, hogy élt pár napig egy olyan ötlet, hogy kivégom a fedőlemezt, és ott kikandkál 80 deka hűtőborda. Az meg már annyira Frankensteines lett volna, nem a megdöbbentő gány gépátalakításos topicba akartam képet posztolni az új konfogról.
A meleg szeret felfelé szállni, az igaz, pláne egy olyan gépházban, ahol már a kémnyhatás is érvényesül! Amúgy a meleg csak szélcsendben tud felfelé szállni, egy kis szellő már megborítja az irányt, ezért lesznek a ventik, hogy arra vigyék, amerre jobb lesz az összhatás, a hátsó ventiről tudok, csak az a keresztülhuzatásba (tehát hogy alul és felül egyirányba, egymást segítve dolgozik két venti) inkább beleszól, mint segítené, az átmenő légáramlat helyett egy örvényló, itt - ott megrekedő csak bajt csinál...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Azért kérdem, mert tegnap este jöttem rá, hogy a táp fölött is van venti hely, azaz tudok egy keresztülszívós rendszert csinálni, csak azt nem tudom, szét kell-e szedjem a 750-es EVGA tápot, és meg kell-e fordítsam a ventijét, mert abban a pillanatban véget is ér a gari, vagy attól elszeparáltan lehet megoldani?
A terv az, hogy felülre megy a vízhűtés radi, és nem alulról nyomom meleg levegővel, hanem kintről szívok rá hideget, az megy keresztül a házon, és alul kifelé, vagy keresztül a tápon, vagy ha ez nem lesz jó, mert belül nem melegíteni kellene a radin átfújt levegővel, hanem a kissé meleg belső levegőt átfújni a radin kifelé, akkor alulról szív, és felfelé tol, de akkor rossz felé teker a tápegység ventije.PROTRON: Így is szívás van, mert a 120-as AIO is a nagyon nagyon szájösszeszorítva lesz jó az új procinak, lehet lyukra futok én is vele, ezért is próbálom rendes levegővel megoldani..... Szóval ezen a szinten nekem ez a ház se tökéletes, csak közel áll hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
K. nagy, de ebben elfér egy 33 cm hosszú VGA kártya, és sokminden más is.
Naaaa, Azt meg tudod néni nekem, hogy alul a tápegység- rekesz el van zárva a gépház belsejétől teljesen? Tehát ha oda felrakok egy 120-as ventit, az honnan akar majd szívni, vagy hova akar majd fújni? A tápra, vagy külön van valami légáramlás a rácsokon keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Vagyis akkor nekünk elvileg az arany középút... Megnéztem egy héten keresztül mindent, gyakorlatilag nem volt más, ami ennyire egyben hoz minden előnyt, és ennyire kevés hátrány van.
-
Rick4
félisten
Rágják meg a lábam, őket is kérdeztem hét elején, nem biztattak. Mit mondasz, szemre, fogásra, elrendezésre rendben van?
Jövő héten meglesz már nekem is, úgysincs még itt, amit bele tudnék pakolni...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
Raijintek Styx lehet a megoldás, ott az alsó lemezt kell átalakítani 2db 120mm ventihez, és kész. Alapból belefér a mATX lap, és még az alaplapi tálcát is meg lehet fordítani, hogy alul legyen a VGA.
NR200P: 185 x 292 x 376 mm
Styx: 210 × 335 × 360 mm[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Már nr200 is náram súrolja az itx fogalmát, mondjuk ennyi erővel csinálhatták volna pár centivel magasabbra, hogy az atx táp is kényelmesen elférjen benne.
+ egy teljes 244 x 244 mm-es mATX deszka."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
viperabácsi
addikt
Én sem adnék soha ennyit érte .
Az a gáz , hogy 1,5 éve vettem egy MSI MAG B550M MORTAR WIFI Matx alaplapot 41 K -ért ! Most a JELENLEGI ÁRA !
Na ez a szégyen !Mivel csak igput használok , meg rendeltem az Asrock Desk mini x300 -at mégis csak ház , táp , alaplap egyben 75K.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
PROTRON
addikt
Nekem az EVGA P2(platinum) 1000-el van ilyen gondom. A jelenlegi konfigomban az 1k-ra méretezett egység ventije soha az életben nem kapcsol be egy sima GTX 1070-el a fedélzeten amíg nem sikerül beszereznem a tervezett erősebb gpu-t.
Viszont amikor elérné a határhőmérsékletet, olyan venti van benne aminek túl nagy az induló árama és emiatt nem tud elindulni, pedig el akarna csak pont a határon nem kap elég feszt alapbeállításon. Emiatt folyamat kattog, ami ugye nem is tesz jót neki. Ha ilyenkor újraindítom az egész PC-t, akkor rendesen fel is pörög, hisz belül elérte a határhőmérsékletet és indításkor megkapja a feszt, aztán leáll és magától sose indulna be ezen a terhelésen.
Viszont nem rakhatom fix forgásra se, mert olyan hangereje van a motornak, hogy azthittem először hogy valaki a lakásom előtt bekapcsolt egy porszívót.
Utolsó darab volt féláron akciózva a boltban, valszeg 4-5 évet állhatott a raktárban.
Nem merem visszaküldeni gariztatni hogy cseréljenek ventit, mert egyébként teszi a dolgát és ugye a 1070-emmel nem pörgeti a ventijét zal csendes.
De ha meg gariztatom attól félek ráfogják hogy nem tudják cserélni a ventit és vagy visszaküldik ugyanígy, vagy refund, ami akciós összegért tuti nem kapok ilyen minőséget...kellett nekem spórolni azon a 4k hufon black fridaykor, annyival lett volna drágább egy Enermax 1050-es egység, ráadásul annak a hátán van watt meter...[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igazából szerintem az oldschool vonal
a legjobb az apró házakba. Csak ilyennel SFX-eset ÉS modulárisat ÉS jót találni...trükkös.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
mpierre
veterán
Tudod milyen jól mutat az asztalon egy itx gép, ami vizezve van és mindezek tetejében nyélgázon futtatva rajta valamit annyi hangja van, mint a léghűtésnek idle...?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
A'sszed...
Így olyan turbina kinézete van. Jó!
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
hszilard666
veterán
Köszi!
Annyira nem tetszik mert csak egy ratyi doboz, de az bejön hogy olyan pöttöm Viszont nem biztos hogy az ML08 ról előrelépés lenne, valamint ebben a gazdasági helyzetben lehet nem lenne smart move megvenni, a levegőt is hitelre veszem mostanában…
Crabface:
Nem vesszük meg ketten? Egyik héten nálam másik héten nálad!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Ez a baj, nekem nagyon bejön. A 2013 as Mac Pro "Trashcan" re emlékeztet, én pedig imádtam azt a dizájn-t.
De lehet elengedem, azt szeretem az ML08 ban hogy méretéhez képest a GPU hűtés jó, valamint kicsi alapterületet foglal. Viszont a phanteksben meg elfér egy jó vízhűtés! Lehet a könyvelőmre kellene hallgatnom és elengednem a sztorit. Magam sem tudom.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qkackca
őstag
A H-s lapoknak jobb a memóriakezelése, nagyobb sebességet is támogat többnyire, közelebb áll a Z-shez ilyen téren, bár a legújabb generációs lapokat már nem nagyon nézegettem, lehet változott e téren. Mintha a raid módok, hálózatkezelés is jobb lenne rajta.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
félisten
Passz, nem tudom, hogy nagy tehelésre mi ajánlott.
Viszont az új generációs AMD APU-k most sem fogják megváltani a világot, szerintem DDR5-ig jobban megéri egy passzív GT1030: Ryzen 5 5600G APU Review & Benchmarks
-
félisten
nekem a b-s jobban tetszik, ez pedig elég ultimate érv.
Nem tudom megcáfolni.gaming esetében a b-s deszkákat szokták ajánlani a h-sal szemben, a jobb hűtés miatt.
Mutass már egy ilyen ajánlást, szívesen megnézném a kollégát."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Hát nemtom', én most az ASRock s1200 lapokat nézegetem, és nem sok előnyét látom a B560-nak, H510-hez képest:
- PCIE Gen4-et tud Gen3 helyett, de nekem már az utóbbi is előrelépés lenne SATA3-as SSD után;
- 4600MHz-re tudja OC-zni a DDR4-es RAM-okat, de a memóriaárakat elnézve nekem a bézik 3200Mhz-es clock is bőven sok lenne.
- VRM borda is teljesen okés a kisebbik lapon, főleg vmi rálógó HTPC hűtővel;
- van rajta pluszban "1 x Front Panel Type C USB 3.2 Gen1 Header", ami nem rossz, csak nincs olyan eszközöm, ami kihasználná, és a jövőben nem is tervezek - bőven elég (lenne már végre ), ha vmi kihasználja(-ná ) a teljes USB3 sávszélt.
H510M-ITX/ac
B560M-ITX/acAz egyetlen, ami még tetszene, az a B460TM-ITX, 35k HUF alatt teljesen jó ajánlat, csak sajna egy HDMI-n sem tudja a 4K@60Hz-et. Ebből a szempontból jobb lenne egy GA-IMB410TN, de azt idehaza nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
1200-as deszkám van, Asrock H410m-ITX, igaz nem játszom, dolgozom rajta, de tökéletesen stabil, a biostól kezdve az extráig minden teljesen rendben van vele. Egy akármi másik deszkával, meg egy 470-es chipsettel talán nyerhetsz +2% sebességet, de ez a boltban kb 30, az meg 50 ezres, azt a pénzt jobb ssd-re, vga-ra költeni.
Személyes vélemény, hogy kb 20 éve még mindegy volt, milyen a lap, ami volt a boltban, 10 éve még váltogattam a lapokat családon belül mindig valami akkor épp jót kerestem, de mindig volt favorit, aztán végleg lejöttem a gigabyte lapokról is, azóta csak asrock van, soha eggyel se volt gond.[ Szerkesztve ]
-
Crabface
senior tag
Ez a másolat. Sokan panaszkodtak, hogy nem fér be matx lap az NR200-ba alapból. Gyorsan a kínaiak hozzácsaptak még egy pcie slotot és már ment is Taobao-ra. Aztán a többi már történelem...
Sama IM01 volt az első elnevezés talán.
[ Szerkesztve ]
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Crabface
senior tag
-
Archttila
veterán
Köszi, de higgyétek el ez csak a BSG féle gCam port érdeme
(#47941) Ispy
engem a gyerekeim is aláznak fényképezésbenNálunk az asszony az "operatőr" [link]
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest