- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #63561 üzenetére
Megelégeltem, hogy közel egy hónap elteltével sem nagyon látom a hazai kínálatban elterjedni a Jonsbo C6-ITX-et. Így tegnap elengedtem egy levelet a szolnoki WinCity-nek, amire meg is kaptam ma a választ:
"Az Ön által keresett házzal kapcsolatban egyeztettünk a Jonsbo disztribútorunkkal. Ezt a típust nem tervezik hazánkban forgalomba hozni, így nem tudunk a beszerzésében segíteni. Az a néhány cég, aki értékesíti, nagy valószínűséggel külföldi forrásból szerzi be a terméket."
Szóval ma szerintem rendelhetem is meg Bólyból...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZEN.com
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...