- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Debian GNU/Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
aki még nem tudja, a héten karbantartás lesz egész héten remélem hasznunkra válik
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
Hali!
A szomszédom vett egy DVB-T-s tv-t, ami a régi antennára van neki kötve, de a HD adásokat vagy akadozva, vagy leginkább sehogysem tudja nézni.
Tudna valaki ajánlani valami olcsóbb antennát hozzá? estleg más megoldást?Nekem kábel van, így nem igazán ismerem még ezeket a dolgokat.
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Új vagyok még a témában, kicsit kiesek a szórásból 40+km-re a toronytól, de megpróbálom a földi digitális vételt Első kérdésem, hogy van-e olyan programkatalógus ahol lehet látni mi az amit HD-ben ad pl. az M1 és M2. Mert a port-ot néztem, de ott pl. szinte csak az F1 mellé volt kiírva, hogy közvetítés HD-ben.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
azbest
félisten
"...az RTL Klub és a TV2 százmilliós nagyságrendű díjcsökkentést kapott a médiahatóságtól, a konkrét összeget azonban üzleti titokra hivatkozva nem hajlandók kiadni. Bár az egyeztetések jelenleg is folynak, 2014. december 31-ig, a digitális átállás befejezéséig várhatóan meghosszabbítják a két vezető kereskedelmi televízió idén lejáró koncessziós szerződését." [link]
[link], [link]No, akkor 2014-ig nem lesz bővítés. Majd ha az unió seggberúg minket, mert nem rendeztük át és nem szabadítottunk fel frekvenciákat, akkor majd a büntetés kifizetése után talán lekapcsolják.
-
azbest
félisten
Sőt a még nagyobb vicc, hogy úgy tűnik a két kertévé diktálja az AH-nak fizetendő sugárzási díjat is erre a két évre: "az analog hosszabbitasert a kertevek lenyilatkoztak, hogy az eddigi dij toredeket fizetnek".[link]
Gondolom muszáj elfogadniuk, mert az nmhh osztja a frekvenciát és koncessziót, az AH csak a technikai részét biztosítja... érdekes lenne tudni, hogy megy egy ilyen tárgyalás ahol hárman ülnek egy lovon (kertévék, nmhh, ah).
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Rosszul írtad Ker.Tv=MNHH~AH.
Kicsit olyan mintha az egyik zsebből a másikba rakni a pénzt.
Mindig kihull belőle egy-két darab és ez milliárdokat jelent.Egyiket sem tudom sajnálni.
Magunkat mint felhasználót igen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bb.bocs
őstag
ki tujda, nem e találnak ki valamit... azért van pár ember aki mindig tv s már, és idövel muszály böviteni az adásokat
mondjuk nekem tökmind1 mert natgeo meg history meg spektrum van.
discovery uncsimár, nageo wild on sem megy sokminden... jó ez igy... esetleg sciense jöhetne ... na mind1 nekem ezek az adól eleggek egy ideig évig...[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz darvinya #2822 üzenetére
igazad van itt még a frekvenciát is ellopják, ha már elfogyott a pénz
( adide a pénzt különben eeeeelfogy a mééz a boltbóóóól! )
ez a politika lényege, ki mennyit húz ki az országból. biztos megvan most is a haszon 1 2 embernek... pénz beszél kutya ugat ( a nép meg mint mindig csönben ...sol és szívja más bűzét. ez van ezt kel szeretni... én örülök hogy levegőadó nincsen még )
tudod a mi még azt is eltürjük ha...... erre annyit hogy 1 fecske még nem csinál nyarat...
nah mind1, nem okoskodni akartam, csak a meglátásom ez( jó a töritanárom ) -
zzola
titán
Határozott (1 év) idejű utólag fizetős extra tv mellé második előfizetésnek nem tudjátok mi az ára? Valaki régebben párszáz forintot írt, de nem találom.
-
-
club1
veterán
"Előfizető a „MinDigTV Extra” kártyát csak az előfizetői szerződésben meghatározott címen, azonos helyen (lakásban) veheti igénybe, harmadik személy használatába tovább nem adhatja. Szolgáltató a „MinDigTV Extra” Szolgáltatás meghatározott címen történő igénybevételét jogosult ellenőrizni. Jelen pontba foglalt kötelezettségek megszegése súlyos szerződésszegésnek minősül. Előfizető a szükséges igazoló dokumentumok (pl. adásvételi szerződés, bérleti szerződés) bemutatásával kérheti az előfizetői szerződésben meghatározott cím módosítását, de egyidőben az Előfizető csak egy meghatározott címen, azonos helyen (lakásban) veheti igénybe a Szolgáltatást.
Előfizető előre egyeztetett időpontban köteles biztosítani Szolgáltató részére a „MinDigTV Extra” kártya használatának helyszíni ellenőrzését, kicserélését és birtokba vételét. Amennyiben Előfizető az előre egyeztetett időpontban az ellenőrzést nem teszi lehetővé, úgy Előfizető köteles a Díjszabás szerinti kiszállási díjat Szolgáltató részére megfizetni. Szolgáltató az ellenőrzés akadályozása esetén a Szolgáltató általi rendkívüli felmondás szabályainak megfelelően járhat el." -
Csabroncka
addikt
Ez úgy baromság ahogy van! Eleve már az elején hülyeségnek tartottam, ugyanis a kártya az én tulajdonom! Csak a szolgáltatást vásárolom meg (pl mobil internet), főleg ha előre kifizetett csomagot választok. Ott használom ahol akarom az egész országon belül...
Anno a szerződés ezen részén fogtam és abbahagytam az olvasást..."in medias res"
-
club1
veterán
válasz Csabroncka #2829 üzenetére
"A „MinDigTV Extra” kártya, amely Szolgáltató kizárólagos tulajdonában marad, üzembe helyezéséről Előfizető gondoskodik. Az Előfizető köteles a „MinDigTV Extra” kártyát rendeltetésszerűen használni, azon semmiféle átalakítást nem végezhet. Köteles azt megóvni mindenfajta rongálódástól, lopástól, jogosulatlan hozzáféréstől valamint az előfizetői szerződés megszűnése esetén Szolgáltató számára visszaszolgáltatni."
-
club1
veterán
válasz Flashget #2831 üzenetére
A kódolt csatornák műsorszolgáltatói írják elő - az általuk fizetett jogdíjak feltételrendszere miatt - az előfizetői helyek helyhez kötöttségét. Ha ezt nem rögzítenék az ÁSZF-ben, a műsorokhoz csak jóval drágábban lehetne hozzájutni, azaz a földfelszíni sugárzás nem lehetne versenyképes a kábelessel (most sem feltétlenül az a kevés frekvencia miatt). Azaz lehet, hogy életszerűtlen az adott kitétel, viszont senkinek nem lehet érdeke, hogy ne így legyen. Az állóvizet itt nem célszerű kavarni...
@Csabroncka: Valahogy bizonylatolni kell, hogy az előfizetői kártyát átadták. Erre legegyszerűbb megoldás a számla. Ettől még nem kerül a tulajdonodba, mint ahogy az előfizetői kártyák általában sem (még a mobilokban lévő sim kártyák is a szolgáltató tulajdonát képezik). Ha megnézed a számlán szolgáltatást tüntetnek fel (SZJ és nem terméket (VTSZ.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Elég ratyi a mindigtv oldala. A neten ezt a megrendelést (második kártya + eszköz) meg tudom oldalni?
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
1. Érdeklődnék hogy ha 4 km-re vagyok az egyik adótól akkor elég egy szoba antenna a Családi csomag vételéhez?
(Az ingyeneseket tudom fogni usb-s antennával laptopon)
2. Ha igen milyen szobaantennát ajánlotok hozzá? Elsőn lakunk a tetőantenna nem opció sajnos.
3. Ez dekóder jó WAYTEQ DVB-T és Multimédia lejátszó kártyaolvasóval HD95CX?
Mindenhol ezt ajánlják, esetleg tudtok jobb ár-értékűt.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
darvinya
titán
válasz sirarcheer #2842 üzenetére
De melyik adótól?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kigyi_23
addikt
válasz sirarcheer #2844 üzenetére
4km-re elég kell egyen a szoba antenna szerintem. főleg, ha USB-s vevő kis pálca antennájával megy az alap adás csomag.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Watt25
veterán
Ráadásul attól, hogy nem fizettél elő, még le tudod ellenőrizni a fizetős csatornák jelszintjét, is... (Nekem erre a TSReader a legszimpibb program.)
De a Széchenyi adótól 4km-re spárgával is bejön bármi.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
darvinya
titán
A decoder jó, bár nálam akad azaz ugrik a m1, m2, Duna, Duna2 hangja.
Meg az EPG-ben néha 1-1½ órával arrébb mutatja a műsorokat.
Ezekkel lehet nálam van a gond.
De erre nem tudom pontosan a választ, mert a felhívásomra senki nem adott választ.„Tisztelt WayteQ HD95CX tulajok egy rövid tesztet kérek tőletek, hogy nálatok is előfordul a hiba.
v5.x firm-re vonatkozik.Ez nem speciális eljárás!!!!!
1. EPG hiba előhozás:
A készüléket kapcsoljuk ki.(ez lehet a
főkapcsolóval vagy standby low power,
fake módban)
Kapcsoljuk be a készüléket.
Várjunk míg a kép megjelenik és
összeszedi az adatokat, ez kb. 1-2 perc
kell.
Ezután kapcsoljunk az EPG-re.
Ekkor a fejlécben lévő órát hasonlítsuk
össze az műsor idősávval.
Ekkor lehet látni, hogy 1-1½ órával arrébb
mutatja a műsorokat.2. Hang hiba
Ezt a legkönnyebben a m1 vagy a m2-es
csatornán lehet észrevenni.
Ehez annyit kell tenni, hogy átkapcsolunk
a hangcsatornát Dolby Digital-ról
Mpeg-re.
Ekkor egy pár másod perc múlva ismét
Dolby Digital-on lesz, pedig nem lett
átkapcsolva.
Ekkor ugrik a hang a váltás miatt, de ezt
az eljárás átkapcsolás nélkül is
megteszi.Kérek mindenkit a visszajelzés fontoságára.”
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Csak 1 kérdés.Ha a tv-be épített tunert használom, és nem kérek stb-ot akkor ahhoz mit kapok?Hogyan tudom váltani a nyelvet a csatornákon? Távirányító ugyanúgy jár?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Tamás88
őstag
válasz Ace Ventura #2848 üzenetére
Persze, az audio gombbal lehet váltani a hangot (HBO-nál lehet angol, sima magyar és dolby magyar).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest