- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz
::Trunks:: #13388 üzenetére
Szobaantennával ne bajlódj. vegyél egy kültéri, tisztességes antennát. Tudom, sokan nem szeretnék ezeket a beruházásokat de kell a stabil vételhez!
Ha nem tudsz kirakni antennát, akkor a szobában, (tudom nem túl esztétikus) de mégiscsak antenna.
Szekrény tetejére tudsaz ilyet is elhelyezni. Logper erősítő nélkül.
Vagy ha mindenképpen szobaantenna kell, akkor egy passzív, erősítő nélkülit vegyél. Opticum.
Ha kell, akkor utólag alkalmazz erősítést, amikor vételhatáron van a jeled. Ezt utólag pár perc alatt beípítheted. Triax gyertya erősítő. -
darvinya
titán
válasz
::Trunks:: #13395 üzenetére
Szoba antenna semmit sem ér, ha nem vagy 2km-en belül tiszta rálátással.
App magaságot is mutatja?
Azaz milyen magasba kell emelni, hogy tiszta rálátás legyen. -
::Trunks::
senior tag
válasz
darvinya #13394 üzenetére
Nos, nem értek a mindig TV-hez, a legkevésbé sem érdekel. UPC-m van, csatlakoztattam, megy.
A szüleim kínlódnak vele, próbálnék segíteni. Nyilván számtalan olyan dolog van ,amiben én néznélek hülyének fordított esetben, melyhez nekem van szakmai hozzáértésem, Neked nincs. De gondolom ez nem is vitatott.Ez egy fórum, ami arra jött létre,hogy kérdésekre választ kapjanak, nem cinikus (még ha zárójelben meg is jegyezted) lenézést.
Az antenna irányban van, legalábbis mobilos app-al ellenőrizve.
Ha tudsz arra vonatkozó érdemleges felvilágosítást adni ,hogy egy modern szoba antennával kitűnő vételt tudok-e elérni ,akkor folytassuk a párbeszédet, ellenkező esetben élj(ünk) a bölcs csend fogalmával.
Köszöntem. -
darvinya
titán
válasz
::Trunks:: #13392 üzenetére
Azért kicsit fura amit írogatsz. (nem lenézésből)
Tv-t használnád antenna nélkül.
Most, hogy végre antenna rá lett kötve.
Elvárod, hogy tökéletes legyen mindenféle irányba állítás nélkül.
Arról nem szólva, hogy antenna és tv közötti kábel sem mindegy milyen, mert egy jó minőségű coax csodákra képes. -
senior tag
válasz
::Trunks:: #13392 üzenetére
Gondolom ezek még nem ezek az ún. DVB-T antennák. Emiatt lehet összefüggés? Illetve 36dB-es erősítése van!
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #13388 üzenetére
Eddig tartott a korrektül menés. Szóval milyen fajta antennát kéne venni, ami erősebb a mostaninál?
-
frovery
senior tag
válasz
#93556992 #13390 üzenetére
Ezen leírások szerint alkalmas a Mindigtv vételére.
Samsung
LG
Apámnak D sorozatú Samsung van, az 1-el újabb csak a te C sorozatúdnak. 4 éve használja a Mindigtv-t modullal.
Tehát neked 2 modul 2 kártyával kell megrendelned a Mindigtv oldaláról. Kell jó antenna, főleg mivel 2 tv-re lesz elosztva. Csillivilli erősítős szoba kütyüket kerüld el, ha teheted! -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne két TV (egy lakáson belül), amelyekhez szeretném megrendelni MinDigTV családi csomagját, ha lehet úgy, hogy dekóder nélkül, csak kártyaolvasót és a kártyát.
Keresgéltem, de nem igazán tudom eldönteni, hogy a két készülék alkalmas lenne-e erre. Jelenleg semmilyen dekóder nincs, csak a szabadon fogható csatornák jönnek be rajtuk.A két TV:
Samsung UE32C4000PW
LG 32LS3450Előre is köszönöm!
-
azbest
félisten
válasz
freestailo #13384 üzenetére
Gondolom a crt tévére is volt antenna kötve, kis szerencsére mehet azzal a dvb-t is. Csak kell a tévé és az antenna közé egy set top box. Ha nem csak az ingyeneseket néznéd, akkor kártyafogadós kell és előfizetés.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt aki Mindiges ADSL-t használ?
Amennyiben igen, megtenné, hogy csinál nekem egy traceroute-ot belföldi és nemzetközi irányban (pl index.hu, bbc.com)
Köszönöm. -
frovery
senior tag
válasz
freestailo #13384 üzenetére
Ezeket a csilli-villi szutykokat felejtsd el, ezek nem antennák!
És igen, egy crt(csöves) tv-hez, kell egy set top box is, különben hogyan néznéd a digitális adásokat? -
freestailo
őstag
Sziasztok hagyományos (crt) tévéhez elég egy ilyen [link] DVBT-s antenna a mindigTV adás vételéhez, vagy kell még egy st-top box is?
-
frovery
senior tag
válasz
::Trunks:: #13382 üzenetére
Az rtl és társai magasabb frekvencián van, így már kevés a stabil vételhez. Ha elárulod a települést ahol laksz, már könnyebb segíteni az antenna vásárlásában is. Addig csak lutri lenne.
-
frovery
senior tag
válasz
repvez #13373 üzenetére
"Hiába a nagy reklámózás, hogy egy 10 cm es botantenával meg szobaantennával fogható az adás."
Ezt te hol olvastad? Mert ilyet soha, sehol senki nem állított és nem is reklámozott.
Magyarországon tető antennás vételre lett tervezve minden, nem szobaantennásra. Az, hogy az adókhoz közel van lehetőség szoba antennás vételre, az csak egy jó lehetőség. -
frovery
senior tag
válasz
::Trunks:: #13378 üzenetére
Hogyne kellene, különben mi venné a jelet?
Menyire vagy közel az adóhoz és melyikhez?
Lehet elég lenne egy koax lecsupaszítva. -
senior tag
válasz
::Trunks:: #13378 üzenetére
Na hazaértem, antennára kötöttem, akkor bejöttek, viszont van pár csatorna ami laggol (előző tv-vel is csinálta set-top boxal is ) Kéne valami jobb antenna arra gondolok. Milyet kéne vásárolni? Ez egy kör alakú hama.
-
darvinya
titán
válasz
::Trunks:: #13376 üzenetére
Akkor 2 dolog lehet.
1. leágazás rossz
2. készülék nem tudja/hibás -
Kernel
nagyúr
válasz
repvez #13373 üzenetére
egyébként ha kihúzom a tápkábel trafóját ami az antennához való akkor egyból elmegy az adás, tehát mindenképp kell hozzá.
Ez is gyakori tévhit, csak az erősítők nem így működnek. Tápfeszültség nélkül ugyanis nem engedi át a jelet, legfeljebb nyomokban szivárog át valami, ami régen az analóg TV-n halvány árnyak formájában jelent meg. Digitálisnál meg semmi.
Vannak komolyabb, márkás antennaerősítők, ami direkt úgy lett tervezve, hogy tápfesz nélkül passzív módban is átengedi a jelet.
Ez nem olyan.
-
darvinya
titán
válasz
repvez #13373 üzenetére
gyárilag ilyen van fenn az antenna részén, egyébként ha kihúzom a tápkábel trafóját ami az antennához való akkor egyból elmegy az adás,
Ha kihúzod a tv-t a konnektorból, tudsz tovább tévézni?
-NemBalun és erősítő két különböző dolog.
Előbbihez nem kell táp, utóbbihoz kell. -
repvez
addikt
válasz
Kernel #13372 üzenetére
gyárilag ilyen van fenn az antenna részén, egyébként ha kihúzom a tápkábel trafóját ami az antennához való akkor egyból elmegy az adás, tehát mindenképp kell hozzá.
Hiába a nagy reklámózás, hogy egy 10 cm es botantenával meg szobaantennával fogható az adás.Ez max pestre igaz ahol minden nagyobb házon van jeladó, de én 30km re a kabhegyi adótól már semmit nem tudok igy kezdeni a TV-vel. -
Kernel
nagyúr
válasz
repvez #13368 üzenetére
Alapszabály, hogy antennaerősítő használata csak akkor szakszerű, ha anélkül tényleg nem produkálható vétel, még komolyabb passzív antennával sem.
Ha vételi problémát okoz a lepkeantenna túlerősítése, akkor az erősítőt ki kell venni, be kell építeni helyette egy szimmetrizáló trafót:
A lepkeantenna csatlakozása önmagában földfüggetlen (szimmetrikus) a koaxiális kábel földelt jelátvitel (aszimmetrikus), baluntrafó a kettőt illeszti egymásoz (balanced / unbalanced rövidítése).
Baluntrafó az erősítőpanelon is van egyébként:
-
Kernel
nagyúr
válasz
repvez #13370 üzenetére
Ez így működik más vevőnél is, amikor megtalál egy távolabbi adót és egy közelebbit is. Listázza mindegyiket, lesz erősebb és gyengébb is, viszont az Info gomb stb. módokon a megállapítható, hogy ezek különböző frekvenciák.
Lehet csinálni olyan trükköt is, hogy kihúzom a jó antennát, bedugok gyengébb, passzív szobaantennát, vagy egy darab drótot, így nem tudja lekeresni a távoli adókat, csak a helyit mondjuk.
Túlerősítés is okozhat egyébként jeltorzulást, elvileg még az is elképzelhető, hogy emiatt átugorja.
-
repvez
addikt
válasz
darvinya #13369 üzenetére
egyébként ha jól vettem ki a PDF adataiból akkor az 57 es chatorna 762mhz en és 8 ad frekisávval kell keresni a kabhegyi adon?
Azt sem értetem, hogy van amikor az autómata kereső megtalál 100 csatornát és ebből ugye a fele kódolt,de van hogy a nem kódoltakat is többször kilistázza és ez is elg zavaró, mert volt, hogy az első 10 helyen bár ott voltak a szabadon fogható csatornák a megfelelő sorrendbe, viszont nem lehetett nézni őket mert szétesett kockásra a kép, viszont a 76os sorszámtől ujra megismételte ezt a csatorna kiosztást és ott meg teljes jelerőséggen ment minden, csak ugy elég macera, hogy a 76tól lépkedsz a csatornák között.
-
Kernel
nagyúr
válasz
repvez #13366 üzenetére
Ha egy multiplex frekvenciát sem automatikusan, sem manuálisan nem talál, akkor az antennával gond van, minden jel szerint. Ha esetleg a tuner érzékenysége nem megfelelő, azon meg úgysem lehet segíteni szoftveresen.
Amikor manuálisan beállsz egy frekvenciára / csatornára, ha mutatja a jelminőséget vagy szintet, azt előbb be kell játszani maximumra, az antenna állításával. Ezt mindegyik frekvencián lehet vagy célszerű ellenőrizni, szükség esetén.
Utána van értelme rányomni a keresésre. Normális készüléknél a manuális keresés eredménye mindig hozzáadódik a már megtalált műsorokhoz.
De amikor sikerült elérni a megfelelő jelminőséget, akkor már egyszerűbb lefuttatni az automatikus keresést, így lényegtelenné válik a manuális tökéletlensége, mert nem is kell vele foglalkozni.
-
repvez
addikt
valaki tudna abban segiteni, hogy van egy evolve dualblade2 es média boxom amibe van DVB-t tuner is.
A problémám csak annyi vele ha autómatikusan keresem a csatornákat akkor nem talál meg minden nézhető csatornát még az ingyenes mindiog tv közül sem. Most ujrakerestettem és nincs M1 M4, viszont csak 11 csatornát talált abból majdnem a fele kódolt csatorna.
Ha manuálisan próbálom a kabhegyi adó frekiét beirni ,hogy azon keressen akkor azt irja ki hogy sikertelen.
A másik gondom, hogy hogy tudok tobb csatornára rákeresni, hogy az előzőek megmaradjanak?
Mert ha rákeresek manuálisan egy helyi TV adóra akkor eltünteti az elözöleg megtalált csatornákat vagy legalább is a sorrendjüket összekeveri.Jó lenne ha valaki tudna ebben segiteni vagy ha valakinek van ilyen készüléke akor adhatna tanácsot, hogy hogyan , hol és mire lehetne frissiteni a driverét, hogy gyorsabb stabilabb legyen.
-
korcsi
veterán
válasz
::Trunks:: #13364 üzenetére
Antenna azért kell hozzá.
-
senior tag
Sziasztok. Vettem edesanyamnak egy kis TVt a konyhaba karacsonyra. Elvileg tudja az MPEG4 DVB-T/C -t.
Nem akkor kellene mennie a digitalis par adasnak antenna es set top-box nelkul? mert onmagaban semmit sem talalt. set-top boxuk van otthon , de az lett volna a lenyeg, hogy ne kelljen..
koszi -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Szegedi adó a 60-as csatornán úgy tűnik,mintha hibásan adna,mert a TV2,az RTL Klub is néha darabosodik,kockásodik,sőt az AXN-el is vannak problémák és a Cool-lal is.
A térerő(74) és jelminőség(90) olyan,mint a többi mux esetében,sőt,talán még egy kicsit jobb is,a többi mux teljesen jó. -
róland
veterán
válasz
ZeroCaptan #13357 üzenetére
Pedig egész jó műsorok vannak az M3-on.
-
fezsoo
aktív tag
Mióta elindult a pörgetős játék minden nap nyomatom.
De semmi. Mindig ott a majdnem. De ennyi.Ma felhívtak a központból, hogy hiper-szuper ajánlatot tegyenek.
Kérdezték hogy ugye alap csomagom van jelenleg.
Mondom igen, Aktiv+-al egybe.
Nagy csend..... a válasz... igen?
Igen.Miért választottam ezt a csomagot?
Érdekel a sport?
Nem igazán,csak a Fishing&Hunting miatt kértem. Sajna a PvTV óta nem lehet online nézni ezt máshol.
Nem szeretnék HBO packot? bla bla bla...
NEM
Filmes csomagot? bla bla bla
NEM
Családi csomag? bla bla
NEMSajnálom. További szép estét.
Köszönöm viszont hallásra.Kevés az előfizető, vagy a bevétel?
-
bendegruz
őstag
válasz
ZeroCaptan #13357 üzenetére
hát én nézem mindkettőt rendszeresen
képzeld jó ujra nézni a 30-40 évvel ezelőtti műsorokat,filmeketa natgeowild pedig nagyon jó természetfilmeket ad,igaz elég sok az ismétlés
és ha már itt tartunk:az eurosporton nézem a biatlont meg a többi téli sportot
tudom,hihetetlen,hogy nem csak az nfl és foci érdekli az embereket
-
ZeroCaptan
tag
mondjuk annyit megjegyeznék a Nat geo és az m3 semmire sem jó. Ha 200 évig élnék, sem nézném egyiket sem 2 percnél tovább
-
br.rak
őstag
válasz
ZeroCaptan #13352 üzenetére
a CC, story4 és a paramount csak hétfőig, a natgeo és a filmboxok csak a kártyásoknak nyitottak, "mezei" mindigtv felhasználóknak nem.
-
ZeroCaptan
tag
emberek! mi van itt!
a comedy central is kódolatlan, a story4, a natgeo wild, a paramount channel, meg a 2 filmbox csatorna és az m3, lassan elő se kell fizetni. nem hiszem el hogy ebben az országban adnak ingyen is valamit...
-
Kernel
nagyúr
válasz
elfelejtette #13350 üzenetére
Tapasztaltam én is ilyet más típusnál, de csak amikor változás áll be a szolgáltatás konfigurációjában, utána már nem csinálja.
Vagy lefuttatni az automatikus keresőt, utána elvan magának, a legközelebbi változásig.
-
br.rak
őstag
Az M3 január negyedikéig kódolatlan lesz.
-
bendegruz
őstag
válasz
elfelejtette #13343 üzenetére
igazán készülékfüggő gondolom...
a wayteq 95-ön én nem találtam olyan menüpontot,ahol kilőhettem volna -
frovery
senior tag
válasz
elfelejtette #13343 üzenetére
Az autómatikus csatorna frissítést, beállítást keresd meg a menüben és állítsd KI-re.
Nem írtad, hogy milyen kütyü? -
bul07
nagyúr
Kezdeti hú után nyert már valaki azóta valamit is, a pörgetős izén?
Van egy olyan érzésem hogy az első pár napba kiszórták az összes nyereményt
-
elfelejtette
veterán
Ezt az "automatikus csatornalista frissítés"-t hogyan lehetne kikapcsolni? Az előbb 2 perc alatt 8x csinálta, az asszony meg már keresni kezdte a baltát, hogy beleállítsa a tvbe...
-
bendegruz
őstag
jóváírták az e havi világjáró csomagom díját
szóval nem szivattak meg a nyereményem miatt -
Allspockz
csendes tag
sziasztok
szeretnek mindigtvextra-t
ezzel a dijcsomaggal:
Családi csomag
+
Világjáró
Fimbox Pak
HBO+ HBO GOmilyen belterit ajanlotok vagy jo az amit a mindig tvtol veszek?
ill. nekem kultéri antenna nem nagyon johet szoba, tudtok konkretan olyan jo belteri antennat (erositovel vagy mivel, nem nagyon ertek hozza) ami jo lenne?
budapesten lakom, 18 keraz lenne legjobb, ha linkelnetek webshopot vagy valamit, hogy csak rendelnem kelljen. vagy, hogy milyet nezzek (tenyleg nem ertek hozza)
koszi
-
FrezeR
senior tag
Milyen esetben nem lehet a natgeo wild-ot fogni az ingyenes időszakban? Mert nekem kódolt jelet ír most is. Igaz nincs külön beltérim, de a tv-m képes a vételre, mert a szabad fogható adók jöttek eddig is.
-
bendegruz
őstag
nekem így érdekes lesz azért ...
ugye nyertem egy világjárót,de nekem megvan az aktív+ meg a világjáró is rendelve
a filmbox pack meg kódolatlan lesz...
vajon akkor nekem mit fognak adni?(a kérdés költői:szerintem semmit
)
bár én azzal is kiegyezek,ha a havidíjat ejtik arra a hónapra amikor aktiválnák
-
frovery
senior tag
Tudja valaki, hogy a mindignyer oldalon a pörgetéssel nyert csomagokat mikor, hogyan aktiválják? Nem találtam róla infót.
-
bendegruz
őstag
Sajnos vigjátékra elvből nem megyek moziba
Köszönjük, hogy az idei ünnepeket is együtt tölthetjük!
A MinDig TV Extra karácsony alkalmából ajándék mozijeggyel szeretné Önt megajándékozni. Kérjük, fogadja szeretettel meglepetésünket és regisztráljon vetítéseink valamelyikére, és nézze meg INGYENESEN másodmagával a KÁOSZ KARÁCSONYRA című filmet .
Az alábbi vetítésekre regisztrálhat:
DECEMBER 14. HÉTFŐ, 18:00 – Aréna Pláza, Budapest
DECEMBER 14. HÉTFŐ, 18:00 – Cinema City Debrecen
DECEMBER 15. KEDD, 18:00 – Cinema City Győr
DECEMBER 16. SZERDA, 18:00 – Cinema City Szeged
DECEMBER 17. CSÜTÖRTÖK, 18:00 – Cinema City Pécs
DECEMBER 17. CSÜTÖRTÖK, 18:00 – Cinema City Miskolc -
bendegruz
őstag
A natgeo wild nagyon jó csatorna,csak amiatt rendeltem meg a világjáró csomagot
a filmbox csatik tényleg eléggé gyengék,szerintem a film + is rájuk ver körökkelez a vintage egyelőre csalódás..rengeteg pofázás,ugyanazokat a klipeket ismétlik állandoan
mondjuk a sláger meg a muzsika tv-nél jobbanno volt hbo-m...na aztán az sem egy nagy szám
rengeteg az ismétlés és közel nem éri meg azt az árat,amit elkérnek érte -
darvinya
titán
válasz
fezsoo #13317 üzenetére
Kösz, NatGeo Wild -ot ismerjük már.
A FilmBox család meg egy alacsony költségvetésű filmes töltelék csatorna.
Akárhányszor belenéztem valami nagyon ócska film ment.
Vagy a jó film kódolása szar volt.Ez is mutatja, hogy ezek a csatornák a kutyának sem kell.
Bezzeg HBO, stb. normális csatorna nincs feloldva.Erről jut eszembe, Paramount Channel is fel van oldva 21-ig.
-
fezsoo
aktív tag
-
bendegruz
őstag
Na a Telekom is ugyanugy variál mindenki megkérdezése nélkül,mint a mindigtv
pedig nem állami aki mindent megtehet...örülök,hogy megszabadultam tőlük
-
frovery
senior tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
frovery #13311 üzenetére
Érdekes lenne egy olyan erősítős dipolt szobaantennaként használni. Szükség szerint állványt barkácsolva hozzá, akár fából, illetve a középpontján fémhez is lehet rögzíteni.
Nekem mondjuk nincs rá szükségem, csak elmélet. Elképzelhető, hogy különb lenne, mint némelyik szobai gagyi.
-
frovery
senior tag
válasz
tbarka #13310 üzenetére
Nagyon jó antenna, főleg problémásabb helyeken a nyerő, de távolsági vételre is. Most akciós!
Van hozzá külön erősítős dipol és tápfeladó, azzal érdemes használni, ha szükség van az erősítésre. -
frovery
senior tag
válasz
Voice24 #13308 üzenetére
Ez csak egy írás, gondolom nem sok tartalom van mögötte. Jelenleg nekem van ugyanabból a szériából, meg sok más teljesen hasonlóból is, de 270Km-es távolságból napi 8-16 órányit van vételem Grazból.
Persze, van hozzá egy jó kis Terra erősítő is. de minden vétel alapja, a nagy nyereségű antenna. Aztán lehet még erősíteni. Viszont egy gyenge jelet megerősíteni, csak szarból vár építés.Az Engelről csak annyit, hogy nem rossz de az utóbbi években a minősége visszaesett. Az ára viszont nőtt. A műanyag alkatrészei kritikán aluliak. Pár év alatt elrevül az időjárástól. Ergo: Ennyi pénzért sokkal jobbat lehet venni.Túlárazottak.
-
Voice24
őstag
válasz
frovery #13307 üzenetére
Semmi gond, elfogadom a véleményedet. Tapasztalat nyilván nincs nálam, mert nem fogom az összes létező típust kipróbálni. Egyébként az általad ajánlott harmadik típusról éppen egy eléggé lehúzó vélemény van ott az oldalon.
Nekem amúgy egy ilyenem van, nincs vele gondom, szlovén és horvát adók nagy részét 100%-os jellel hozza, erősítés nélkül.
-
frovery
senior tag
válasz
Voice24 #13306 üzenetére
Ezt dobd ki ha van ilyened! Ez csak a nevében jó antenna. Ár/érték arányban gagyi.
Nem sértésnek írtam, csak a válaszodból lerí, hogy csak "úgy" ajánlod ezt a típust. Tapasztalat gondolom nincs mögötted, mert akkor nem ajánlanád.
Hosszú évek tapasztalatára merem ajánlani ezeket!A triplex antennák kötül ez a Iskra P-47-es nagyon jó.
Még egy triplex GLOBO GL 1000 PlusViszont igazán rávolsági vételre a yagi típusú antennák a javasoltak.
Pl: ISKRA DTM - 91 FErősítő az Iskrákhoz kapható, fejegységként, tehát közvetlenül a dipolhoz kell berakni, a ballun helyére.
-
tbarka
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tapasztaltabb hozzáértőktől.
Vajdaságból, nyugat-bácskai, Duna menti településről szeretném a horvát és szerb adók mellett a magyar csatornákat is fogni. A vételi hely a Pécs-Misina tetőn működő adótól ~75-80 km-re van légvonalban.
Érdeklődnék, hogy milyen típusú - akár konkrét márkát is megköszönnék - tetőantennát és hozzá erősítőt -feltételezem szükséges- javasolnátok a vételhez. A set-top-box adott, egyelőre egy Alcor HD-2800 áll rendelkezésemre. A hasznos tanácsokat előre is köszönöm! -
frovery
senior tag
válasz
Freddy76 #13298 üzenetére
Az erősítőt nem lehet kiiktatni vagy csökkenteni rajta a tápfeszültséget? Mert ha közel vagy az adóhoz, akkor egy passzív antennában gondolkodj. Sokszor az erősítő túlgerjed, így olyan jelenséget produkál, mintha kevés lenne. (akad, kockáz).Egy ilyen logper elfér a szekrény tetején is, a koaxot is ellehet kultúráltan vezetni.
De ajánlottam már ezt a passzív antnnát is.
Ha ezzel gyenge lenne a vétel, csak akkor köss be utólag erősítőt. Pl: Triax gyertya. -
bendegruz
őstag
válasz
Freddy76 #13300 üzenetére
pedig kell a jó antenna,ha jó vételt akarsz
én már végigjátszottam ezt a szobaantennás játékot...vagy kompromisszumot kötsz a kockásodással,vagy beraksz egy komolyabb antennát
egyébként nem kell túlbonyolítani.feldobod a szekrény tetejére,oszt jóvan
de te tudod
(de a T-t én személy szerint nem ajánlom,mocskos egy lehúzós banda)
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Black & Decker töltőt keresek
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest