-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz nyogo83 #79373 üzenetére
Köszi Mindenkinek!
Következő a gondom, amiért kérdeztem:Adott egy közel 30 éves motor, Honda MT5. Teljesen szétszedtem. Kapott Új főtengelycsapágyat, szimeringet.
Vettem rá, egy [Airsal] hengerszettet, és egy [18mm-s] karburátort. Összeraktam, menni megy, mint a meszes, de az alapjárat, és a középtartomány az nem az igazi. És már nem tudom mit kezdjek vele. Jelenleg van a karbiban, 68-as főfúvóka, az alapjáratit nem tudom, elvileg 42-s.
Levegőcsavar, csak egy negyedre van kitekerve, ha jobban, akkor lehörög, fullad. Ha hirtelen gázt húzok, le is áll. Lassan húzva pörög csak fel. Alapjárat csak úgy van, ha a keverékállító csavar, szinte csutkára be van tekerve. Gondolom ezért szegényes a keverék.
Merre induljak tovább? Tudom szerelőhöz. Mit cseréljek? Alapjárati fúvókát, vagy főfúvókát? Tanácstalan vagyok.A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- BestBuy topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép