Új hozzászólás Aktív témák

• lbence

aktív tag

Sziasztok!

Januárban vettem egy 2013-as 2T 50-es légűtéses Piaggio Zipet, kevés km-el, megkímélt állapotban.
    Sajnos a fogyasztás 6-7 liter körül alakul, egy teljes tankkal 110 km-t tudok elmenni és 6-7 liter között tudok tankolni bele.
    Írtam az előző tulajnak, hogy nála mennyit evett, de azt mondta, hogy ő összesen 10 km-t ment vele, miután kivette belőle a folytásokat, úgyhogy nem osztotta meg a tapasztalatait.
    Most annyit tudok, hogy minden folytás ki van véve belőle, és a karbiban van egy nagyobb fúvóka, a kipufogója meg a gyári még.
    Jövő héten viszem szerelőhöz, rendeltem egy Gianelli Go kipufogót, kiváncsi vagyok, hogy javulni fog-e a fogyasztás, vagy csak a teljesítmény.
    A szerelő azt mondta, hogy előbb rakjuk fel a kipuffot, aztán utána nézzük meg, hogy hogy alakul a fogyasztás, ha továbbra is magas, akkor betesz egy kisebb fúvókát.
    Egyébként 65 körül van a végsebesség nagy plexivel, én meg ilyen 90 kg körül mozgok súlyban.

Ti mit javasoltok még, mivel lehetne optimalizálni a fogyasztást? Gumik felfújva, légszűrő új. :) Sajnos sok a rövid 1-2 km-es táv, de megyek hosszabbakat is, viszont csak városon belül használom.

Üdv,
    Bence

Új hozzászólás Aktív témák