-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Köszi az eddigi segítséget is!
Bukósisak választásnál mit kell figyelembe venni? Nem szeretnék se mintásat se semmi extra vagány megjelenésűt hiszen robogóra szerintem nem kell ellenben praktikusat szeretnék ami teljes sisak és felhajtható állrésze van mint pl ez: [link] tudom igen... nem éppen motoros bolt de ezek a többnyire német TÜV által bevizsgált cuccok szerintem vannak olyanok mint motoros szakboltból valami kínai ismeretlen cucc és még tetszik is
A Scarabeoból létezik 4 ütemű változat is, melyik a jobb, a 2 vagy a 4 ütemű? Elképzelhető, hogy mindkettő 50cm3 de a 4 ütemű megy 95 km/h sebességet is és arra írnak alacsonyabb fogyasztást.
Milyen kellékekre van szüksége egy robogósnak? Kesztyű nem árt, bukósisak kötelező, eü csomag szintén kell, mi másra lehet még szükség? Defetkjavító esetleg és mellény.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Apple Watch
- Netflix
- Telekom mobilszolgáltatások
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...