- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Aktív témák
-
kuki_muki
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, az új nVidia karik közül már meg is találtam a legszimpatikusabbat: http://www.ncix.com/products/?sku=46557 - egyébként ez ez EVGA GeForce GT 240 512 MB SuperClocked. Reméljük karácsonyig már beszerezhető lesz itthon is reális ár mellett!
-
kuki_muki
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: már régebben is írtam ebbe a topikba, és akkor egy Sapphire Radeon HD4670-es kártyát ajánlottak nekem többen is. Alacsony fogyasztás, HDMI kimenet, kedvező ár. Most az szeretném megtudni, hogy az nVidia kártyák közül melyik az, ami kb. megegyező teljesítményt nyújt az ATI kártyájával? Magyarul melyik az nVidiás párja? Mert inkább egy olyanba szeretnék beruházni. Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
kuki_muki
csendes tag
válasz
RootRulez #34659 üzenetére
Hali!
Nem tudom, hogy kérdésem mennyire kapcsolódik a témához, de azért megpróbálkoznék vele: van egy Inno3D GeForce 8600GT videókártyám 512MB DDR2 rammal. Tudom, nem egy izmos kari (sőt) de a gépem elsősorban mozizáshoz használom, ezért nem is szeretném lecserélni. nTune progival húztam rajta egy kicsit (Core Clock 540 MHz helyett 630 MHz, Memory Clock 400 MHz helyett 458 Mhz, Shader Clock 1188 Mhz helyett 1360 MHz) és így fixen 70 fokos hőmérsékleten üzemel. Ezt kicsit soknak találom és szeretnék emiatt hűtőt cserélni rajta. A cél, hogy csendes legyen és további tuningot tegyen lehetővé. Milyen megoldást javasoltok? Túl sok pénzt nem szeretnék költeni rá, ugyanis egy elég fapados kariról van szó (viszont mindent tud, ami a HD mozizáshoz kell). Összekötöttem a TV-mel egy DVI-HDMI kábellel, pöpecen működik. Minden javaslatot szívesen fogadok! Előre is nagyon köszönöm mindenkinek!
-
kuki_muki
csendes tag
-
kuki_muki
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Új videókártya vásárlását tervezem. Max 30eFt-ot szánnék rá. Fontos, hogy rendelkezzen HDMI-vel és DVI-vel is. A legjobb az lenne, ha a HDMI hangot is tudna továbbítani (HDTV-vel szeretném összekötni). Nem a játék az elsődleges szempont, de azért jó lenne, ha mennének azok is (persze a megfelelő kompromisszumok mellett). PCI Express x16-os karit szeretnék. A konfigom egyenlőre a következő (csak a legfontosabbakat említem): Core 2 Duo E4500 2.2Ghz, 2x1 GB DDR2 800 Ram (tervezem még 2 db 1 GB-os modul vásárlását), Gigabyte SuperB 460W táp. Az sem lenne hátrány, ha a kiszemelt kari alacsony fogyasztású lenne. Teljesen mind1, hogy Ati vagy nVidia. Ha választani kellene a kettő között, akkor ár alapján döntenék (értelemszerűen az olcsóbbat). Előre is szeretném megköszönni a segítséget mindenkinek! Üdvözlettel:
kuki_muki
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest