Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sziasztok,
Kellene valami átmeneti minimál kártya, de HDMI2. 0 kimenettel, 4K60Hz tévére.
Nv 1050, jó lehet?
Lenti konfigba, hogy legyen képe. Nem röhög! -
Strezi
őstag
FPS limit, Overclock, power limit, under volt + az üzemi hőfok környezetében konstans venti fordulat megoldotta a dolgot! Mard a kártya, esetleg a rácsot lecsavarozom majd egy próba erejéig 👍😀
-
Strezi
őstag
-
Strezi
őstag
válasz
Paxker315 #129897 üzenetére
Köszönöm, megnézem ezt is!
Annyit már belőttem, hogy 60 FPS lockkal(tv amúgy sem tud többet) gyakorlatilag el sem indul most a venti több alkalmazással, Pl. Doom alatt maradt 50 fokos a kártya, hangját sem hallom... Witcher már hangosabb, de ott is ultra minden, még. -
Strezi
őstag
válasz
Pécsi gyerek #129888 üzenetére
Miért, mert én(te?) mindent tudok? Vagy mi?
Gondoltam van másnak tapasztalata, megkérdezem, nem?
Modding érdekes lehet, de akkor ugye uigrik a gari. De ha valaki csinált már ilyet és sokat lehet vele nyerni (pl. lekapni a rácsot a kártyáról) akkor belevágok... -
Strezi
őstag
Úgy néz ki hogy nem lesz szívem csücske a bloweres 2080Ti :/ Megy szépen, nem is forró (75 fok az jó?) de sajnos a hangja igen durva. Leginkább a levegő zúgása hangos a kis kimeneti rácson a kártya végébe
Moddoljam, vagy eladjam? Vagy vissza / csere (Alza)?
-
Strezi
őstag
válasz
miki111222 #129351 üzenetére
EVGA GeForce RTX 2080 SUPER BLACK GAMING elég jó. Plusz szigorúan két slotos ha esetleg méret számít. Alza, 285.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest