-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihay
tag
válasz pecccccccca #135829 üzenetére
Is-is, általában mind kettőben.. 30-40% fordulat melett megál olyan 70 fok alatt..
Bár, én a 5700XT mízéra után kerülném az ASUS-t pár hónapig..
- Az igaz hogy az ASUS gyártja a legjobb hűtésű kártyákat, de a ROG Strix-et is megfizeti az ember..Ha fülesben játszól akkor MSI-t vennék annyival nem rosszabb.
-
kolopele
nagyúr
válasz pecccccccca #135829 üzenetére
Finomabban indul a Strix, nem hirtelen pörög fel, sajnos a Gaming X is úgy indul, és talán picit hangosabb is. Apró különbségek ezek nagyon, de gondoltam jobb ha tudod. Lehet, fel sem tűnne neked. Nekem a 2080 Ti Trió van, azon manuálisan állítottam be a ventit, mert zavart játék közben. A gyerkőcök 2060 Strixekkel bírnak, és nem kellett hozzányúlnom a gyári beállításokhoz, 40% - os fordulat mellett 62 fok körül járnak. Az 1650 super viszont most néztem, két ventis, így elképzelhető, kicsit másabb lez mint a három ventis, de a Dual két ventise is hasonlóan finoman dolgozik a 2060 óta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest