Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
SpongyaBob #81502 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy olyan szempontból parasztvakítás ha csak ez alapján választ valaki kártyát. (Pl. a 980ti is csak 6gb), tehát a kártya ereje hamarabb elfogy. Ettől függetlenül jól is jöhet, tehát nyilván egy plusz extra. FullHD-ig teljesen rendben van a 4 is.
A magasabb fogyasztás nem igazán a számla miatt probléma. Hanem ugye akkor jobban is melegszik a kártya, a magasabb hő nem tesz jót az alkatrészeknek sem.De azt tegyük hozzá hogy anno mikor megjelent én írtam hogy ~2- maximum 3 évre érdemes nv-t venni, hosszabb távra pedig amd-t. Ezt a 2 évet már lassan kiszolgálta a kártya, az nv-nél sajnos nagyjából ekkora intervallumra szoktak tervezni előre.
Lehúzva szerintem sehol sincs a 390, legalábbis én nem érzem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Nvidia Quadro GP100 16GB HBM2
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest