Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #23872 üzenetére
Szia! Köszönöm még egyszer a tippeket. Végül Asus RT-N15U-t vettem. A hozzáadott CD-ről feltelepítettem a nyomtató illesztőt és gyönyörűen működik a nyomtatás mindkét gépről. Bár szerintem anélkül is menne.
Pen drive-ot is rádugtam és azt is látja mindkét gép, sőt még mobilról is elérem. Biztos elég lett volna az RT-N10U is, de ki tudja mit hoz a jövő. -
aktív tag
válasz Intruder2k5 #23874 üzenetére
Akkor még holnap délelőtt gyorsan megveszem. Az ünnepek alatt lesz időm foglalkozni vele.
-
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #23870 üzenetére
UPC 25/2
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #23867 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ. Amiket felsoroltam melyiket volna érdemes megvenni? Árban azért van ezek között szórás.
-
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni router vásárlás ügyben. A lényeg az lenne, hogy van egy Epson Stylus Photo P50 nyomtatóm ami jelenleg az asztali géphez csatlakozik. Ezt a nyomtatót szeretném néha laptopról használni, hogy ne kelljen az asztali gépet bekapcsolni. Van erre valami lehetőség? Asus és D-Link routereket néztem, de az Asus honlapján a kompatibilitási listában csupa multifunkciós nyomtatók vannak, az enyém meg sima nyomtató. A D-Link oldalán viszont nem találtam ilyen listát így nem tudom, hogy annak milyen nyomtatók felelnek meg. Az ugye túl egyszerű volna, hogy veszek egy USB-s routert, rádugom a nyomtatót és akár az asztali, akár a laptopról használom? Ha létezik ilyen router lehetőleg a gyári fw-rel tudja, nem értek a mókoláshoz. Amit néztem: Asus RT-N10U, RT-N15U, RT-N16, D-Link DIR-636L, Linksys WRT160NL
TP-LINK WR-842ND. Ezek közül vagy más hasonló jó az én elképzelésemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest